Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabop27
tag
Hasonló elgondolás alapján kerestem én is nemrég cipőt. A GoreTex-et azért vetettem el, mert több vélemény szerint is nyáron/melegben viselhetetlenül meleg.
Nekem kb. 2km, mire terepre érek, és az erdőben is akad helyenként aszfaltos, döngölt út.
Végül egy Asics FujiAttack 4-et vettem. 20km+ futások alkalmával használom, eddig látott esőt, folyós sarat, jeget, 10cm havat, szóval amire tervezték...
Be egyszer se ázott. Nyilván láb függő, de az én, amúgy elég kényes lábamnak baromi kényelmes viselet, aszfalton is abszolút használható. Hatalmas pozitív csalódás a tapadása. Mint egy traktorral, úgy lehet átmenni bármilyen talajon. Egyedül a vizes gyökereken kell figyelni, de aki bringázik, az tudja, hogy arra nincs ellenszer...
@Pá
http://www.vaude.com/en-GB/Products/Clothing/Knee-Warmer-black.html
Én ilyet használok, akár nadrág alá, akár arra rávehető. Alul-felül dupla szilikonos "sáv" igyekszik a helyén tartani. 1 igazítás/óra a gondozásigénye, nálam ez elfogadható érték
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Eredeti játékok OFF topik
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest