Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabop27
tag
Hasonló elgondolás alapján kerestem én is nemrég cipőt. A GoreTex-et azért vetettem el, mert több vélemény szerint is nyáron/melegben viselhetetlenül meleg.
Nekem kb. 2km, mire terepre érek, és az erdőben is akad helyenként aszfaltos, döngölt út.
Végül egy Asics FujiAttack 4-et vettem. 20km+ futások alkalmával használom, eddig látott esőt, folyós sarat, jeget, 10cm havat, szóval amire tervezték...
Be egyszer se ázott. Nyilván láb függő, de az én, amúgy elég kényes lábamnak baromi kényelmes viselet, aszfalton is abszolút használható. Hatalmas pozitív csalódás a tapadása. Mint egy traktorral, úgy lehet átmenni bármilyen talajon. Egyedül a vizes gyökereken kell figyelni, de aki bringázik, az tudja, hogy arra nincs ellenszer...
@Pá
http://www.vaude.com/en-GB/Products/Clothing/Knee-Warmer-black.html
Én ilyet használok, akár nadrág alá, akár arra rávehető. Alul-felül dupla szilikonos "sáv" igyekszik a helyén tartani. 1 igazítás/óra a gondozásigénye, nálam ez elfogadható érték .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Filmvilág
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.