Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

válasz xy.zsolt #106983 üzenetére

Most akkor tucctucc vagy zene? Mert a kettő nem ugyanaz ;]

Én mondjuk 100-ból 99-szer viszek magammal telefont (ha bármi történne velem, plusz ha meló lenne, Család keresne, vagy boltba szaladnék hazafelé és a GarminPay épp nem működne), szóval nem én leszek a mérvadó, de nekem tetszik az a szabadság, amit a zene biztosít. Jó zenére a világból is ki tudok kocogni.
    Van, hogy felcsapom a PULSE koncertet a Pink Floydtól, az 150 perc, és "majd jövök". Aztán volt, hogy újraindult, én meg még mindig úton voltam :)
    Tempóedzésre meg kifejezetten jók a döngölősebb zajok. Én régebben, míg egyedül futottam, az összes PB-met zenére futottam meg.

Az óra legnagyobb előnye, hogy offline, azt hallgatod, amit felmásoltál. Épp szombaton szenvedtem az erdőben a telefonnal, mert alig volt térerő, így letérdelt a koncertem. Na az piszok idegesítő volt.

Én egyébként épp fordított utat jártam be, mint Zzola, igaz eleinte nem igazán figyeltem a légzésemre. De azzal tudtam megszeretni a futást, azzal tudtam egyre növelni a távokat, hogy zenét hallgattam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés