Új hozzászólás Aktív témák

• krizmo_

Topikgazda

Gondoltuk hétvégén szétnézünk kicsit hol lehet a Garat malom lisztjeit megvásárolni (Budapesten), konkrétan királybúza lisztet szerettem volna.
    Az Arán bakery-be látogattunk el először, ahol a híres tormás cruffint is szerettem volna megkóstolni (nem volt csak csokis): [kép]
    Egyébként róluk azt érdemes tudni, hogy kovászos termékeket árulnak. Nem volt rossz, bár szerintem nem kiemelkedő... A hely maga nem valami hívogató, marasztaló... Nagyon sokan voltak, az utcán állva ettek az emberek az üzlet előtt... Csak BL80-as liszt volt, így nem is vettünk inkább, mert tudtam, hogy a másik kiszemelt helyre is mindenképp el kell menni, és akkor már ott veszünk.
    A második hely ahova lisztért mentünk az a FUUDI Deli & Cafe.
    Itt volt mindenféle liszt, amit szerettem volna: [kép]
    Ettünk szendvicset, és ittunk egy kávét is: [kép] Mindkettő nagyon finom volt.
    Elképesztően bájos hely, a fogadtatás és a kiszolgálás is rendkívüli. A tulaj nagyon kedves és barátságos, látszik hogy mindenben benne van a szeretete. Csak ajánlani tudom ezt a helyet, mert tényleg elragadó, randira is kitűnő, lágyan szól a kávéházi zene... nagyon romantikus.

Kicsit hosszasan fogalmaztam meg, de a lényeg, hogy itt lehet mindenféle Garat malom lisztet kapni, már alig várom, hogy süssek belőlük. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés