- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondoltuk hétvégén szétnézünk kicsit hol lehet a Garat malom lisztjeit megvásárolni (Budapesten), konkrétan királybúza lisztet szerettem volna.
Az Arán bakery-be látogattunk el először, ahol a híres tormás cruffint is szerettem volna megkóstolni (nem volt csak csokis): [kép]
Egyébként róluk azt érdemes tudni, hogy kovászos termékeket árulnak. Nem volt rossz, bár szerintem nem kiemelkedő... A hely maga nem valami hívogató, marasztaló... Nagyon sokan voltak, az utcán állva ettek az emberek az üzlet előtt... Csak BL80-as liszt volt, így nem is vettünk inkább, mert tudtam, hogy a másik kiszemelt helyre is mindenképp el kell menni, és akkor már ott veszünk.
A második hely ahova lisztért mentünk az a FUUDI Deli & Cafe.
Itt volt mindenféle liszt, amit szerettem volna: [kép]
Ettünk szendvicset, és ittunk egy kávét is: [kép] Mindkettő nagyon finom volt.
Elképesztően bájos hely, a fogadtatás és a kiszolgálás is rendkívüli. A tulaj nagyon kedves és barátságos, látszik hogy mindenben benne van a szeretete. Csak ajánlani tudom ezt a helyet, mert tényleg elragadó, randira is kitűnő, lágyan szól a kávéházi zene... nagyon romantikus.Kicsit hosszasan fogalmaztam meg, de a lényeg, hogy itt lehet mindenféle Garat malom lisztet kapni, már alig várom, hogy süssek belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest