- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Mindent a StreamSharkról!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
manu75
aktív tag
válasz
Exelsior #6458 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted. Küldtem egy bug reportot, nekem az egér oldalsó gombjaihoz van hozzárendelve a 3 ability így nagyon kényelmes a játék, de hogy átvált a csákányra ha hamarább megnyomom és elkezdi püfölni a zombikat nevetséges. Próbáltam resetelni is a billentyűzet beállítást, de gadgetekre is ugyanezt csinálja ami meg alapbillentyűn van.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok! Kérnék egy kis segítséget. Az stw részben, ha bármelyik gadget, vagy ability tölt, mert használtam és mielőtt újratöltődne hamarabb megnyomom a gombját a fegyverről állandóan átugrik a csákányra. Ez borzasztó idegesítő tegnap még semmi probléma nem volt ezzel valószínű a mai frissítés rontotta el. Erre tud valaki valami megoldást?
-
manu75
aktív tag
Kimaradt egy pár nap a játékból (stw) szerdán egy kört próbáltam, de annyira laggolt, hogy inkább hagytam. A lagg még mindig megvan, ahogy visszaolvasom másoknál is. Ezek szerint a heti frissítés odavágott a játéknak. Nálam még el van "csúszva" az egész játék ha valamire rá szeretnék kattintani vigyem feljebb az egeret fél-egy centivel és akkor úgy jó lesz talán. Van valami hír a javításról vagy már le van ejtve nem foglalkoznak vele aztán majd ki lesz javítva valamikor.
-
manu75
aktív tag
válasz
Sefneni #4816 üzenetére
Szerintem ki mit szeret, nekem a kardok mind brightcore és critical van rajta valamint movement speed jobban szeretem ha gyorsabban mozog a karakterem. Nekem pl. ez a spectral blade nem jött be (skin miatt), holott tényleg nagyon jó kard de túl nagy és eltakarja a képernyőt.
Mythic storm king kérdés: Múlt héten adott 2 mythic schematicot, de azt írják, hogy hetente csak egyet ad. Most csak egyet kaptam másikat már nem ad. Tudja esetleg valaki hogy is van ez?
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #4785 üzenetére
Csak összejön egy csapat.
Deatomizert tudok adni igaz nem legendary perkes csak kékig vittem. De a dupla bundlebuss is jó, ahogy olvasgattam utána. Okosok azt írták legalább annyira hatékony és nem zabálja úgy a lőszert. Kivettem a collection bookból a dinó csapatot így nálam is jó a support, mint Neked. Az esti idő tökéletes meg a hétvége inkább amikor jobban bele lehet merülni.
Amiben béna vagyok itt is az a felfelé építés a szarvakhoz, néha azt sem tudom merre induljak olyankor, merre is fog billenni a stormking. Akkor többször volt már, hogy fent voltunk a szarvnál 3 ninja és egy soldier, csak épp a soldier nem adott war cry-t így nem esett le a szarv. Ami még jó lehet, ha valaki gyorsan tudna fegyvert váltani és az earsplitterrel is felturbózná a csapkodást.
-
manu75
aktív tag
válasz
elder troll #4776 üzenetére
Ez jó lenne. Nem annyira vészes a storm king inkább mikor a szarvát kell ütni ott lehet talán könnyen kiesni, ha nem ér fel időben a csapat. Na meg persze ha már a 10. másodpercben kiesik valaki és az élesztéssel kell foglalkozni akkor kezdődnek a gondok.
Ami gáz, hogy nem ad mindig mítikus schematicot, meg az a indítás, hogy hol elindítja egy-két emberrel mire a többi belép meg vége, jól el lett rontva ez a része igazán kijavíthatnák.
A dungeon nálam is bugosan adta a pályákat nem is foglalkozom azzal a résszel pedig még nincs kész ott minden.
-
manu75
aktív tag
Stw: A mítikus strom kinghez kellene segítség, publicban majdnem képtelenség megcsinálni sőt egyáltalán belépni is művészet a játékmódba. Ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos néhány kört összehozhatnánk.
-
manu75
aktív tag
STW kérdésem lenne a mai frissítéssel kapcsolatban. A battle breakerssel kell játszani level 20-ig és akkor ad egy karaktert az stw-ben?
-
manu75
aktív tag
válasz
Sefneni #4346 üzenetére
Ez így van pontosan ahogy írtad. Tegnap mentünk a kisfiammal is ő 20-as szinten van kb. és egy lövés volt a storm king kristálya magát a storm kinget meg két lövéssel lefektettük. Előbb újra megpróbáltam és ugyanez volt instant megfektette a csapatot. Amire gyanakszom, hogy túl sokáig harcolunk most is csak ketten lőttük a kristályokat és így elhúzódik az idő ami úgy tűnik véges.
szerk: most meg is lett pikk pakk, mindenki a kristályt lőtte, a First Shot Rio a bundlebussal elég hatékony erre
[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
stw a Storm Kingnek tegnap kétszer nekifutottam level 131 mindkétszer full pajzs és hp-ról nullázta a csapatot.
Ha valakinek lenne tippje mit kellene csinálni ne tartsa magában.szimszonos: stw-ben vbuckot az elején "könnyű" szerezni, vannak a daily questek ami ha épp nem teszik ki is lehet cserélni ezekért 50 vbuck jár, a storm shield defensek ha jól emlékszem 100 vbuckot adnak, a napi belépésekért is jár hetente 150-300-800-1000 vbuck is ennél talán 336. napnál eléri a 10k vbuckot csak ha belépsz daily login, küldetésekkel is ad vbuckot
-
manu75
aktív tag
válasz
zolee06 #4205 üzenetére
Tegnap megkaptam. Csapdákat igazából mind kelleni fog szerintem. Amit legtöbben használnak fali csapdákból talán az ágyú, az ököl, menő a sound trap amire táncolnak a huskok, én a fényképezőset is szeretem. Mennyezeti a gáz csapda meg a gumi eső ezt lehet magasabbra is tenni. Alap csapdák meg ami feldobja a huskokat, tar pit, meg az a tűs csapda meg a fagyasztós. Szóval majdnem felsoroltam mindet.
Időigényes a játék, már több mint egy éve játszom és még mindig van mit fejleszteni fegyvert és csapdát is. Az item shopból ha van rá arany a legendary fluxot meg azt a csavarkulcsos re-perket vegyétek meg mindig abból nincs olyan, hogy elég. Aztán nagyobb szinten jönnek jobban a cuccok az arany is. A storm shield defense meg igazi kihívás, hát még a wargames.
-
manu75
aktív tag
Nincs mit, szívesen. Legalább ki tudjátok próbálni aztán ha valamelyik nem is jön be később nem kell fölöslegesen fejleszteni. Maradt még bőven nyersanyagom igazából vagy 30-40 slotot foglalnak el a 4 csillagos cuccok és már csapdákból is tele vagyok nem tudom hova pakolni. Máskor is készítek szívesen.
-
manu75
aktív tag
Rocsi09 néven vagyok, rengeteg 4 csillagos nyersim van nem tudok mit kezdeni vele. A játékban a command/upgrades ezen belül lehet a hátizsák kapacitását is növelni több cuccot tudsz eltárolni hátha új infó. Meg a research pontokat is gyűjtsék össze az új játékosok. Az upgrade résznél mindent maxra lehet majd fejleszteni szóval nem kell spórolni a pontokkal.
-
manu75
aktív tag
Jut eszembe aki megvette most az stw-t gyűjtse az aranyat, hogy fussa majd a grave digger-re.
-
manu75
aktív tag
A másik accounttal még nem indítottuk el a fortnite-ot. Nincs epic account. Nem tudom már nem emlékszem ps4-en csak elindítottuk nem kellett semmi regisztráció.
Ha működne tudna együtt játszani a két gyerek közösen a barátjukkal. Tegnap itt váltogatták egymást a gép előtt aztán eszembe jutott ez hátha.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne, ps4-en van két accountunk az egyikhez van ps plus is. Ha arról az accountról indítom el a Fortnite-ot amin nincs ps plus lehet a battle royal részével úgy játszani, hogy a másik accounttal pc-n belépve együtt lehessen játszani? Inkább megkérdezem mielőtt valamit elrontanék. -
manu75
aktív tag
Segítene valaki, hogy ez pontosan mit is jelent?
"40 XP: Upgraded Weapon (Bonus 100 XP if first to upgrade in a match)"
-
manu75
aktív tag
Stw részhez ha valakit érdelek twine térkép és leírások az ssd, endurance és wargames módhoz. Minden benne van pl. még az elérhető jutalmak is és melyik szinten milyen huskok jönnek.
-
manu75
aktív tag
válasz
martinkeet #3696 üzenetére
Szia! Sajnálattal olvasom én is ahogyan jártatok. A pve résszel szoktam játszani gyűjtöm benne a kisfiamnak a vbuckot. Ebben a szezonban nem vett semmit a store-ban szóval én szívesen felajánlanám, ha elfogadnátok bármi skint vagy a kárt vbuckban vagy a következő szezonra battle passt küldenék nektek, hátha a kislányod örülne neki és némileg feledtetné vele, hogy becsapták. Sajnos ilyen samsungos skint nem tudok.
-
manu75
aktív tag
Stw rajongóknak aki még nem próbálta ez az új gitárlándzsa hatalmas fun fegyver lett. Lehet kicsit túltolták de remélem nem fognak hozzányúlni hagyják így ahogy betették. Ha sok a husk elég csak a jobb egérgombot nyomvatartani.
-
manu75
aktív tag
STW kérdésem lenne. Most néztem utána ennek az új patchnek, mivel a wargames ssd-ben teljesen új helyről jönnek a huskok meg olyan bázishoz amihez elméletileg nem is kellene. A fellelhető térképek szerint pl. a főbázisra balrol nem jönnek, most már igen. Meg ami körbe van véve másik bázissal oda is jönnek, pedig mióta csinálom az ssd-t oda még soha nem támadtak az tök üres. Most jöttek rá, hogy másfél éve rossz ezért még rosszabbá tették volna. Van még esetleg valami építési limit szám, ezt tudja valaki esetleg? Mert ha igen akkor neki sem állok a további építésnek így sem találni senkit a wargames küldikhez gondolom senki nem játszik ezzel a résszel, de a twine-set meg szoktam csinálni a perkek miatt.
-
manu75
aktív tag
A deluxe edition-ben benne van a founder's pistol, egyik legjobb fegyver a játékban (saját vélemény). Meg persze plusz pinatakat tud nyitogatni meg a napi belépésekkor is egy ideig plusz ajándékok jönnek. Az első évben 30k vbuckot össze lehet játszani az stw-ben, utána ha elfogynak a küldik már csak napi küldikért jár 50-100 meg 1-2 hetente ad 150-300 körül talán.
-
manu75
aktív tag
Ma megjött a postával a Storm King kitűző.
Ha jól néztem a dátumot 07.16-án adták fel USA Chicago van rajta. Kb. 3 hete emlegette a kisfiam, hogy még nem jött meg.
-
manu75
aktív tag
Tegnap el tudtam költeni a ticketeket a szülinapi lámákra, adott régebbi hősöket amik hiányoztak, több fegyvert is ami nem volt meg, jött egy First Shot Rio is és az utolsó lámában pedig egy bundlebuss! Akinek esetleg hiányzik hajrá.
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #3094 üzenetére
Szia!
Köszönöm a sok infót, arról esetleg van valami hír, hogy a csapdák tartósságát mikor hozzák helyre? Ez esetleg a sima stormshield védésekre is így lenne, mert valahogy nekem az update notesban így jött le. Elég sok mechanical parts-ot esznek a csapdák, jó lenne ha maradna a tartósság.
-
manu75
aktív tag
A pve részben ha lesz tapasztalata valakinek a wargames küldetéseknél írja már meg legyen szíves melyik bázisok kapják a támadást, ha nem muszáj ne kelljen minden pontra új védelmet építeni. Első körre nagyot néztem mikor stonewoodban megjelentek a 120+ huskok ott még 15-ös csapdák voltak lepakolva.
Azt vettem észre ha kiütöm a régi csapdákat egy ütésre sikerül és nyersit is ad vissza, ezt most vezették be és így marad?
-
manu75
aktív tag
A kisfiam játszott várta az eventet nálunk nem volt probléma. A drumgunt ütötték ki, mondtam inkább a repülőt próbálja, de neki is a drumgun kellett. Na de ami érdekes volt, hogy mikor visszajött az eventből és folytatódott a meccs pont elhasznált egy nála lévő smoke bomb-ot egy ellenfél előtt aki azonnal le is lőtte. Úgy spawnolt vissza, hogy szó szerint láthatatlan lett az egész hátralévő meccsre és tök nagyokat is tudott ugrani. Annyit lehetett látni, mikor kinyílt az ernyője vagy használta a fegyvert. Ott nevettem mellette, hogy egyesek szinte kétségbeesetten lőttek mindenfelé, mert nem látták ő meg méterekről lövöldözött le akit épp ért. Így is lelőtték két alkalommal szóval sérthetetlen azért nem lett.
-
manu75
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #3035 üzenetére
Már akadt nekem is győzelem, nekem a csituri is tetszik jó a fegyver talán tényleg a jetpack mehetne egy kicsit tovább vagy hamarabb hűlhetne le, inkább a kilépés a probléma, ma is volt már olyan csata amikor a végén volt még két kő és a respawn is élt még és ketten voltunk 18 hős ellen. Mindenki más kilépett.
-
manu75
aktív tag
-
manu75
aktív tag
A pve részben a map-on a spring event üres mindenkinél vagy csak kisebb szinten játszható?
Más, vásárlow fórumtárs a múltkor feltett egy képet az egyik ninja setupról, ha lenne valakinek valami jó kis setupja a többi karakterre esetleg megoszthatná.
Még valami, kapott már valaki kitűzőt a viharakármi legyőzéséért canny valley pályán? Elméletileg 10 hetet írtak az már bőven eltelt.
[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
válasz
#92006144 #2782 üzenetére
Már működött korábban is ez a sín építős trükk. Viszont egy alkalommal az egyik csapattárs átteleportálta a bombát szó szerint az A-ból B pontba. Elindította a bombát és vagy 5 mezőre épített egy kör alakú sínt úgy, hogy egy fallal elzárta ott a bomba útját a sínen. A bomba azonnal átkerült a B pontba. Kérdeztem tőle, hogy csinálta de nem árulta el, fekete mágia azt írta.
Találtam róla akkor egy videót amit most nem találtam meg, hogy megnézzétek de nekem nem sikerült megcsinálnom.
-
manu75
aktív tag
válasz
#92006144 #2762 üzenetére
Kipróbáltam a DIM MAK-ot valóban nagyon jól tölti vissza a pajzsot. Kedvenc karakterem a Shuriken Master Sarah ez lett meg elsőnek és meg is maradt. Nála használtam a rapid charge képességű ninját, hogy töltse vissza az energiát mivel vele sok energiát tudok használni és igazad van a bio energia akkor tölti a pajzsot, mikor fogyasztom az energiát. Ezt nem jól csináltam azt hittem ha lemegy a pajzs csökken az energiám magától és úgy töltődik vissza.
Viszont ahogy próbáltam nagyon jól működött ez is egy shuriken dobás egy dragon tail és maxon van a pajzs szinte nulláról és a rapid charge miatt nincs gond, hogy lefogyna az energia még akkor sem ha csupa nature husk vesz körül. Ezzel a pajzs töltéssel sokkal jobban használható lett a ninja számomra köszönöm, hogy segítettél kibogozni így jól tudom használni. Sőt így ki tudom majd venni a gadget közül a gyógyítást és esetleg mást is használni, mert bőven elég lesz az, hogy a smoke bomb felgyógyít.
-
-
manu75
aktív tag
-
manu75
aktív tag
válasz
#92006144 #2752 üzenetére
Sikerült a 6-ost megcsinálni, igaz csak másodjára. Az "I" pontra nem tudtam építeni rendesen mert nem ért ki a pajzs ráadásul nem is arról jött a támadás ahonnan jelölte az a térkép hanem pont ellenkező irányból. Mivel legutoljára a "H" pontot tettem le feltételezem fogok oda is kapni, bár az iromány szerint oda nem jön, ezért is kérdezek utána hátha valaki már átesett ezen. A csapdáim jók igaz csak 106-os mind és rare perkesek, de 3 helyen úgy gondolom jól kiépítettem a 6-os védésnél még csak be sem értek a folyosóra már előtte lehullott az összes husk. Az "D" meg az "I" pontot kell még jobban megcsinálnom, most már van bővebb hely a csapdáknak is. A home base szintem 118 nagyon szívesen besegítek bárkinek ssd védésbe akár csapdákat is tudok vinni.
Tegnap segítettem én is valakinek, az egyik lent lévő bázisra jött a támadás, és ugye a fölé építette meg a csapdás védelmet. De jöttek azok a robbantós huskok és lett egy lyuk az egyik sarokban onnantól meg mind potyogott le az üres bázishoz nem is tudtuk megvédeni. Építeni meg nem tudtam neki, mert ugyebár hiába írtam nem adott engedélyt. Egyelőre tanácstalan vagyok, hogy a mélyben lévő pontra hogyan építsek pedig nézegettem videókat is ki hogy csinálja. Szívesen megnézném a védelmed hátha ellesnék pár dolgot belőle meg az enyémre is fogadnék még jó ötleteket vagy tanácsot mit javítsak rajta.
-
manu75
aktív tag
Twine Peaks ssd-hez kérnék egy kis segítséget. E térkép alapján próbálom kideríteni hogy jönnek sorba a hullámok. Betűk alapján eddig az A,B,C,D,I,H "bázist" építettem fel. Utoljára a H-t tettem le, de ahogy nézem oda nem is fog ssd7-ben sorra kerülni a támadás. Legalábbis ezen [link] oldal szerint. Akinek van egy kis ideje megnézné esetleg, vagy aki túl van már az ssd 7-en megírná melyik bázisra jönnek majd a támadások?
-
manu75
aktív tag
Van ez a ABCD pontok közti verseny mód ahol kipróbáltam most a teleportot, és ezzel kapcsolatban kérdezném. Nálam ha beteszem a hero load-ban a hőshöz, akkor 20 egységnyi távolságot ír de a gadgetek közt pedig 30-at. Maxra van fejlesztve. Nem mértem le mennyit ad a játékban pontosan csak fura, hogy nem egyforma értéket ír. Akinél maxon van a teleport megnézné neki hol mekkora értéket ír?
-
manu75
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy az stw-ben a frostnite 7-nél a love ranger jonesy-t hogyan lehet megszerezni? A play gomb hiányzik onnan is hiába van meg a fél óra a frostnite-ban nem adja meg.
-
manu75
aktív tag
Szia! Segítek szívesen bármelyik ssd-ben, este fél nyolc után fent leszek Rocsi09 néven megtalálsz.
Nem tudom másnál lehet e építeni ha igen vihetek csapdákat is van bőven.
Egyébként én is pont segítség miatt néztem fel, nálam twine peaks-ben kellene majd a segítség az 5-ös szinthez nem merek már egyedül nekivágni, a négyesben eléggé megromboltak.
Még egy kérdés olvasgatom a fórumokat nem egyértelműek a vélemények a shadowshard meg az obsidian fegyverekről, bár inkább a kristályt javasolják. Nálatok mi vált be aki már eljutott addig? Egyik fegyverem csináltam meg eddig shadowshardra, mivel kisebb a durabilityje átraktam az egyik perket durabilityre, de a durability számot nem növelte. Van a durability perknek értelme?
-
manu75
aktív tag
Először playstation-on vettem egy 1000 vbuck csomagot amivel megvettük a battle past. Később hozzá lett véve a deluxe csomag amikor akciós volt szintén ps-en, ezt akkor ki is próbáltuk és pc-n is működött ugyanúgy, minden megvolt a pve-ben kivéve a vbuck. Amit a ps-en vettünk vbuckot azt pc-re nem hozza át. A következő akciónál meg hozzávettük a super deluxe-t igaz ezt meg pc-n és szépen folytatódott minden a napi lámák nyitása stb. A battle past ps-en aktiváltuk és pc-n is megkaptuk így. Mondjuk vbuckot csak egyszer vettünk a pve-ben annyit össze lehet szedni, hogy nem könnyű elkölteni.
Azt tudja esetleg valaki, ez a új craft módszer, hogy pl. egy négycsillagos shematic-ból 1-2-3 csillagost is lehet már készíteni ez állandó marad vagy csak most a frostnite mód miatt került be és később kiveszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- 3D nyomtatás
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Gothic Remake - Fejlesztői videó sorozat indult
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 5
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest