Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Uhhh ez korrekt
gratula ! Remélem nekem is mihamarabb ilyen lesz
! -
GEIL
addikt
válasz
CoderKevin
üzenetére
Ez szép ! 
Twine Peaks 7-8-9-10 -et mikor tervezed bevédeni ?
-
Sefneni
őstag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Nice

Nálam is már legalább legendary mindenki, viszont a "másodlagos tulajdonságok " még nem mindenhol passzolnak.
Plusz kéne farmolnom cuccokat a maxolásukhoz is.
Ja és még a leaderek közül sem mythic mindegyik.
Lehet mégsem állok olyan jól 
-
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Akkor én 100 nappal levagyok maradva
nálam még akad lilla is
-
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
szép...mennyi idöbe került?

-
Sefneni
őstag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy melyik perkeket meg skilleket érdemes rajta fejleszteni? Nem nagyon értek az StW világához.
Köszi! -
zolee06
tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Ha ennyire Best Bay
akkor este megveszem, igaz kezdő vagyok de biztos hasznát veszem
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Érdemes befektetni rá,ha igen beszerzem
ajánlott fegyver ?? Ezt is lehet craftolni?? -
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
mar megvan de ebböl kell még 
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Uhh ez mennyi idő munkája ??
Én még csak az 50-ik ( 22 villám szint )napon vagyok,szívesen segítenék de még kevés vagyok ehhez
! -
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Csak összejön egy csapat.
Deatomizert tudok adni igaz nem legendary perkes csak kékig vittem. De a dupla bundlebuss is jó, ahogy olvasgattam utána. Okosok azt írták legalább annyira hatékony és nem zabálja úgy a lőszert. Kivettem a collection bookból a dinó csapatot így nálam is jó a support, mint Neked. Az esti idő tökéletes meg a hétvége inkább amikor jobban bele lehet merülni.Amiben béna vagyok itt is az a felfelé építés a szarvakhoz, néha azt sem tudom merre induljak olyankor, merre is fog billenni a stormking. Akkor többször volt már, hogy fent voltunk a szarvnál 3 ninja és egy soldier, csak épp a soldier nem adott war cry-t így nem esett le a szarv. Ami még jó lehet, ha valaki gyorsan tudna fegyvert váltani és az earsplitterrel is felturbózná a csapkodást.
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Hát a franc tudja pedig még a win is eredeti. Na mindegy ne rágódjunk rajta, az én bt-m biztos rossz soron készült
vagy nem az a szabvány ami kéne neki -
etrop01
tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Lehet így értette de akkor nem olvasta el az egész történetet, mert úgy kezdtem hogy sima bt stick amivel nem csatlakozik ezért vettem meg a sajátját.
-
törölt tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
MS store-ba írtam be a kódot, de amíg nem léptem be xbox-on, addig nem láttam a dolgokat. Először pc-n néztem, és nem volt ott. Ezért raktam fel külön box-ra, és léptem be ott is. Utána már pc-n is látszott.
-
markknight
nagyúr
válasz
CoderKevin
üzenetére
Szerény véleményem szerint simán nyílhatna később az ernyő, pont úgy mint team rumble-ben.Engem speciel pont frusztrál az a 15-20 másodperc míg nem érek le és ergo tehetetlenül ereszkedem, jobb lenne ha én dönthetném el mikor nyitom a glidert, ha meg nem nyitom akkor hadd haljak meg.
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin
üzenetére
Szia!
Köszönöm a sok infót, arról esetleg van valami hír, hogy a csapdák tartósságát mikor hozzák helyre? Ez esetleg a sima stormshield védésekre is így lenne, mert valahogy nekem az update notesban így jött le. Elég sok mechanical parts-ot esznek a csapdák, jó lenne ha maradna a tartósság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
gratula ! Remélem nekem is mihamarabb ilyen lesz

Ja és még a leaderek közül sem mythic mindegyik.
Lehet mégsem állok olyan jól