-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #6667 üzenetére
Uhhh ez korrekt
gratula ! Remélem nekem is mihamarabb ilyen lesz
!
I7-4770 CPU 3.40Ghz 2*8-2*4gb Ram Geforce GTX970 Epic: Zotyius
-
GEIL
addikt
válasz
Ez szép !
Twine Peaks 7-8-9-10 -et mikor tervezed bevédeni ?
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Sefneni
őstag
válasz
Nice
Nálam is már legalább legendary mindenki, viszont a "másodlagos tulajdonságok " még nem mindenhol passzolnak.
Plusz kéne farmolnom cuccokat a maxolásukhoz is.
Ja és még a leaderek közül sem mythic mindegyik.
Lehet mégsem állok olyan jól
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
huby80
senior tag
válasz
CoderKevin #6669 üzenetére
Akkor én 100 nappal levagyok maradva
nálam még akad lilla is
[ Szerkesztve ]
-
huby80
senior tag
válasz
szép...mennyi idöbe került?
-
Sefneni
őstag
válasz
CoderKevin #4814 üzenetére
Abban esetleg tudnál segíteni, hogy melyik perkeket meg skilleket érdemes rajta fejleszteni? Nem nagyon értek az StW világához.
Köszi!
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4814 üzenetére
Ha ennyire Best Bay
akkor este megveszem, igaz kezdő vagyok de biztos hasznát veszem
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4804 üzenetére
Érdemes befektetni rá,ha igen beszerzem
ajánlott fegyver ?? Ezt is lehet craftolni??
-
huby80
senior tag
-
zolee06
tag
válasz
CoderKevin #4785 üzenetére
Uhh ez mennyi idő munkája ??
Én még csak az 50-ik ( 22 villám szint )napon vagyok,szívesen segítenék de még kevés vagyok ehhez
!
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #4785 üzenetére
Csak összejön egy csapat.
Deatomizert tudok adni igaz nem legendary perkes csak kékig vittem. De a dupla bundlebuss is jó, ahogy olvasgattam utána. Okosok azt írták legalább annyira hatékony és nem zabálja úgy a lőszert. Kivettem a collection bookból a dinó csapatot így nálam is jó a support, mint Neked. Az esti idő tökéletes meg a hétvége inkább amikor jobban bele lehet merülni.
Amiben béna vagyok itt is az a felfelé építés a szarvakhoz, néha azt sem tudom merre induljak olyankor, merre is fog billenni a stormking. Akkor többször volt már, hogy fent voltunk a szarvnál 3 ninja és egy soldier, csak épp a soldier nem adott war cry-t így nem esett le a szarv. Ami még jó lehet, ha valaki gyorsan tudna fegyvert váltani és az earsplitterrel is felturbózná a csapkodást.
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4692 üzenetére
Hát a franc tudja pedig még a win is eredeti. Na mindegy ne rágódjunk rajta, az én bt-m biztos rossz soron készült
vagy nem az a szabvány ami kéne neki
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
etrop01
tag
válasz
CoderKevin #4689 üzenetére
Lehet így értette de akkor nem olvasta el az egész történetet, mert úgy kezdtem hogy sima bt stick amivel nem csatlakozik ezért vettem meg a sajátját.
Az egyszerűség a kifinomultság csúcsa.
-
elder troll
őstag
válasz
CoderKevin #4580 üzenetére
MS store-ba írtam be a kódot, de amíg nem léptem be xbox-on, addig nem láttam a dolgokat. Először pc-n néztem, és nem volt ott. Ezért raktam fel külön box-ra, és léptem be ott is. Utána már pc-n is látszott.
-
markknight
veterán
válasz
CoderKevin #4560 üzenetére
Szerény véleményem szerint simán nyílhatna később az ernyő, pont úgy mint team rumble-ben.Engem speciel pont frusztrál az a 15-20 másodperc míg nem érek le és ergo tehetetlenül ereszkedem, jobb lenne ha én dönthetném el mikor nyitom a glidert, ha meg nem nyitom akkor hadd haljak meg.
[ Szerkesztve ]
-
manu75
aktív tag
válasz
CoderKevin #3094 üzenetére
Szia!
Köszönöm a sok infót, arról esetleg van valami hír, hogy a csapdák tartósságát mikor hozzák helyre? Ez esetleg a sima stormshield védésekre is így lenne, mert valahogy nekem az update notesban így jött le. Elég sok mechanical parts-ot esznek a csapdák, jó lenne ha maradna a tartósság.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest