- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoderKevin
csendes újonc
válasz
zolee06 #4807 üzenetére
Szerintem a legjobb kard a játékban, nagyon megérős. Eddig tudtommal csak egyszer lehetett megszerezni, egy éve a téli event alatt a BluGlo burner-es küldiben kellett valamennyi wavet túlélni hozzá. Akkor napokig szenvedtem vele, most meg csak meg kell venni.
Természetesen ugyanúgy lehet fejleszteni, perkelni, kraftolni mint minden más schematicot. -
CoderKevin
csendes újonc
Én is szívesen kivégezném már párszor a MSK-et, még nem próbáltam megfelelő csapat hiányában. A két 140-es miniboss már megvolt. A stratégiát már begyűjtöttem, tudom mit kellene csinálni, hogy összejön-e mindig az már más kérdés.
Az alábbi loadout is megvan, fullos campfire illetve a képen látható schematicok amiket akár csapattársaknak is tudnék kraftolni. A deatomizer sajnos nincsen meg, illetve hardware schematicból sem nagyon van felhúzva. Szívesen benne lennék egy jó csaptan lecsapni párszor. A ráérő időm is nagyon változó munka és család miatt, inkább hétvége vagy késő este, vagy a kettő együtt ami nekem jó szokott lenni. Ha lenne egy discord vagy valami ahol összegyűlnénk szerintem meg tudnánk oldani az itteni közösséggel.
-
-
CoderKevin
csendes újonc
válasz
#95712068 #4579 üzenetére
Én úgy tudom az Xbox-os és PS4-es kódokat csak a saját platformján lehet aktiválni. Pl. PS4-es Vbuck kódkártyát csak PS4-en, természetesen mikor bekereült a Vbuck vagy skin az accba, az már látszik és használható utána Pc-n. Ugyanez a helyzet Xbox esetén is. Én ezt olvastam mikor szükségem volt rá, én így csináltam.
-
CoderKevin
csendes újonc
válasz
markknight #4561 üzenetére
Egyetértek, engem is sokszor zavar a túl hosszú landolás. Nem mondtam hogy ez így jól van, csak hogy így működik.
-
CoderKevin
csendes újonc
válasz
leroyclub #4554 üzenetére
Van jelentősége BR-nál hogy a Csákány meg a skin milyen színű? Arra gondolok hogy epic vagy rare, stb.
Előnyt semmit nem ad, a rarity a tárgy/skin ritkaságát jelenti, tehát egy lega skint elvileg sokkal ritkábban és drágábban lehet megszerezni mint egy rare-t, ennyi a különbség.Illetve hogy lehet leggyorsabban landolni? Azt tudom hogy nyomom lefele de mikor kinyitja az ernyőt akkor olyan lassunak érzem mire leérek. Mások mintha gyorsabban ernyőznének.
Ahogy előttem is írták, arra törekedj hogy minél tovább ne legyen alattad semmi, minél később nyissa a glidert, majd ha már nyitva van, ráfordulhatsz a magasabb pontokra (pl. háztető) hogy hamarabb leérj. Glider nyitás után mindenki ugyanolyan sebességgel landol. -
CoderKevin
csendes újonc
Szia!
Minden wargames küldetés 2 hullámból áll, az első mindig a bázist támadja, a másik valamelyik random amplifiert. Tehát nem lehet előre megmondani melyik lesz az, mindegyikre kell védelmet kiépíteni. Annyi könnyítés van benne, hogy a wargames küldetések végeztével a teljes SSD visszaáll az elindítás állapotára, tehát a megsérült és elhasznált struktúrákat és a csapdákat nem kell visszajavítani, cserélni. Ergo ha jó védelmet építesz ki, elvileg csak egyszer kell megcsinálni.
Egy bug miatt a csapdák duríbilityje nem állítódik vissza jelenleg, elvileg javítani fogják.
A wargames küldetések szintje account szint függő (nem power level) ami 1-310 között lehet. Ez így van Stonewwod, Plankerton, Canny és Twine mapon egyaránt. Ez azért van így, mert egy 310 acc level, 131 power level accountal a pl. Stonewoodnak nem sok értelme lenne 10-es szintű enemykkel.
Az SSD-k lebontása még S8-ban változott meg, egy ütéssel lehet bontani, és a struktúra/csapda állapotától/elhasználódásától függően visszakapod a materialt amibe került a megépítése, kraftolása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest