- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Bukósisak, az életmentő extra!
-
LOGOUT.hu
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GEIL
addikt
szia!
Igen...bármikor...de napi 3 giftelés a maximum.....illetve csak olyannak tudsz, aki már minimum "3 napja a barátod" a listán.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
markknight
veterán
A napi questeket jó ha nézitek, mert minden nap lehet 50-et szerválni. Egyszerre három lehet nálad mint a BR daily challenges-ben. Viszont van ami mondjuk 60-at ad én tegnap találkoztam olyannal. Annyiból örülök neki, hogy lehet farmolni és nem kell mindig a kártyámhoz nyúlni.
-
Hunbeast87
senior tag
Nekem eleve már a topik leírásával is bajom van. Meg sincs említve...
Ingyenes Battle Royale játék, amelyben egy hatalmas térképen 100 játékos mérheti össze a tudását, és csak az utolsó nyerhet. Solo, Duo és Squad játékmódok. PC-n, Xbox-on, Mac-en és PS-en is elérhető. Ehhez nagyon hasonló játék a PlayerUnknown's Battlegrounds.
Miközben a Save the Worlddel indult a játék.http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Haha , akkor ezek szerint vettem magamnak XBoX-ra 1k vbucks-ot, mert azt gondoltam hogy a vásárlás egy kulcsot ad amiből csinálhatok egy GiveAway-t , de miután belementem a purchase history-ba a microfos accountomban csak annyi az infó ott hogy vettem 1000 vbucks-ot, és kb ennyi. Ezek szerint külön úgy hogy én V-Bucks -ot ajándékozzak valakinek, az teljesen kizárt, vagy csak ha Epic Games barátlistámon van ? Ez nem teljesen tiszta egyelőre.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
manu75
aktív tag
Először playstation-on vettem egy 1000 vbuck csomagot amivel megvettük a battle past. Később hozzá lett véve a deluxe csomag amikor akciós volt szintén ps-en, ezt akkor ki is próbáltuk és pc-n is működött ugyanúgy, minden megvolt a pve-ben kivéve a vbuck. Amit a ps-en vettünk vbuckot azt pc-re nem hozza át. A következő akciónál meg hozzávettük a super deluxe-t igaz ezt meg pc-n és szépen folytatódott minden a napi lámák nyitása stb. A battle past ps-en aktiváltuk és pc-n is megkaptuk így. Mondjuk vbuckot csak egyszer vettünk a pve-ben annyit össze lehet szedni, hogy nem könnyű elkölteni.
Azt tudja esetleg valaki, ez a új craft módszer, hogy pl. egy négycsillagos shematic-ból 1-2-3 csillagost is lehet már készíteni ez állandó marad vagy csak most a frostnite mód miatt került be és később kiveszik?
-
Wesder
titán
Én PC-re vettem meg, és ott linkeltem az Xbox accountomat. Ennek fordítva is mennie kell. Sőt a PS4-en is tudom folytatni itt ahol a màsik két eszközön abbahagytam. Szerintem ez nem kiskapu, mert az Epic nyilatkozta hogy Crossplay Crossprogress a jàtékuk.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kirkri
addikt
Hát, sokkal előrébb nem lettem.
A support először szerintem teljesen más levelére válaszolt, mert fizetéssel kapcsolatos választ írtak. Majd írtam nekik, hogy ezt szerintem nem nekem szánták, akkor meg ezt a választ írták.:"You are able to buy the access to the game by logging to your son's account and making a purchase via it.
You can also buy the prepaid card, that your son will be able to buy the Save the World with it."Ebben persze egy szó nincs arról, hogy a meglévő accounthoz hozzá tudom-e adni a STW-öt, ha Founder's pack-et veszek. (Azt eleve nem akartam feldobni, hogy a PC verzióhoz a Microsoft shopban akarok Founder's packet venni, mert ez ha működik, maximum egy kiskapu lehet, nem akarom, hogy bezárják, ha működőképes.
22 éve a Prohardveren! ™
-
törölt tag
Nálunk a STW csak akkor működött, ha xbox-on linkeltem a fiókot. Távoli asztallal a gépén voltam, és fordított esetben (pc-n linkeltem a fiókokat) nem ment.
Olvasd el ezt a leírást, hátha van valami érdemi infó, összesen fél évig tanítottak angolt, de nekem még mindig az az infó jön le, hogy az egyik fiók dolgai mennek a levesbe.
Az eltérő név nem okozott gondot nálunk, nem is foglalkoztam vele.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fordítva kell sajnos, és elvileg ugorhat az addig megszerzett stat. De ezzel nem vagyok képben, mert haver nem sokat játszott, és nem emlékezett rá, hogy ugrott az addigi stat vagy sem, mert season váltás is volt battle royalban.
Szóval ebben az esetben egy fél délutános anyázás után csak arra jutottam, hogy xbox-on belépve kell összekötni a fiókokat.
Tudunk segíteni, csak legalább a jelszót változtasd meg ideiglenesre, és a vedd le a bankkártyát. Persze telefonszám és egyéb védelem legyen a fiókon.Persze nyugodtan javítson ki valaki, ha hülyeséget írtam, ezek a sorok saját tapasztalat alapján születtek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jogos a kérdés. Mintha haver fiókjával be kellett lépnem, és a már meglévő (battle royal) pc fiókjához kötöttem. Fordítva szerencsétlenkedtem egy ideig, de mivel a STW xbox-on lett vásárolva, így az ms fiókhoz kell kötni a pc-s acc-ot. "Ajándékba" vettem ms store-ban, mert nem volt netes kártyája.
Az általam linkelt verzióhoz mindenképpen szükség van egy ms fiókra (pl.: outlook.hu/com), mivel máshogy nem is tudod megvásárolni az ms store-ból. Epic launcher-ben több lehetőség is van bejelentkezni (ps4, xbox, pc), nálam már az is elég, ha meg van nyitva böngészőben a live.com, és be vagyok jelentkezve az adott mailcímbe.Összegezve: szerintem nem kell hozzá xbox, ha nincs már meglévő pc-s fiók.
Ha esetleg szükség volna rá, akkor vagyunk egy páran, akik segítenek ideiglenes jelszó esetén.[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
-
törölt tag
Mi ms store-ból vásároltuk, mert alapvetően xbox-ra vettük meg, de pc-n játszok vele, mert csak 30 fps-sel megy a STW konzolon egyelőre.
(#2133) orc88
Akciós fortnite-ról volt szó, amit linkeltél az teljes áras. Alapvetően teljesen mindegy, hogy melyik platform-on vásároltad, mert elég egyszer megvenni, és akárhol játszhatsz vele (pc, xbox, ps).[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest