Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kirkri
addikt
válasz
etrop01
üzenetére
Igen, úgy értetem és elolvastam amit írtál, de nem írod benne, hogy milyen operációs rendszer van a gépeden. A Microsoft a Win10-hez "garantálja" egyedül, hogy dedikált stick nélkül megy a kontroller BT-n keresztül. Persze abban még számtalan buktató lehet, de elvileg mennie kell. Nekem csak ma lesz meg az irányító, holnap kipróbálom a fiam gépén, abban alaplapi BT van.
-
Årpi
őstag
-
Sefneni
őstag
válasz
etrop01
üzenetére
Ha valakit meg tudsz kerni, hogy lépjen be az adott konzolon a profiloddal, akkor megkapod a skint. Viszont a V-Bucks csak azon a konzolon lesz felhasználható. (A konzolos belépés előtt érdemes először az Epic fiókot összekötni az MS/PSN fiókkal, nehogy külön profilként kezelje.)
Pin kód: nem próbáltad esetleg a 0000 kódot?Szerk: próbáld meg frissíteni a PC-n a bluetooth drivert, majd ezt követően próbáld meg újra csatlakoztatni a következők szerint: [Kontroller csatlakoztatása] .
-
Sefneni
őstag
válasz
etrop01
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de a kód felhasználása után nem biztos hogy visszaveszik a joy-t.
Szerk: maga az aktiválás a következő belépéskor már látszik. Annyi, hogy amilyen platformra vonatkozott a skin, ott fogod tudni átvenni. Példa: múltkor az MS oldalán aktiváltam egy Xbox-hoz kapott kódot. Ezután beléptem telefonról a játékba, azonban ott még nem mutatta a skint. Délután Xbox-ról belépve kaptam csak meg.
-
Årpi
őstag
-
orc88
őstag
válasz
etrop01
üzenetére
Szvsz 3 dolog kell a hatékony építéshez:
- jó keybindek (lehetőleg közel a WASD-hoz, ha a célzással gondjaid vannak akkor kerüld az egér bindeket)
- higgadtság (menj bele sok fight-ba, szokd meg a helyzetet, alkalmazkodj a szituációkhoz)
- kreativitás (kezdésnek nézz meg 1-2 pro játékos videóját/streamjét, hogy a legalapvetőbb formákat ellesd pl: 90-fokozás, ramp rush, highground/lowground szituációk)Ha ezek megvannak akkor lehet gyakorolni az editeket, de a lényeg, hogy csináld sokat, és akkor gyorsabban felméred majd a helyzeted és könnyebben találsz megoldást rá.
-
YASKATIR
senior tag
-
YASKATIR
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest