- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
-
kisza25
félisten
Sziasztok, kaptam egy fortnite random comic item dlc-hez kulcsot, de nem tudom, hogy hova is kellene beírni a kódot, hogy a játékba megkapjam. Előre is köszönöm!
-
draco31
veterán
Megcsináltam már az egyedi mapos feladatokat is, hogy meglegyenek az RL-es cuccok. Szerencsére nem kell az összeset, így megoldható
-
Ha valakinek esetleg hiányzik napi plusz 50k pont, annak itt van egy ma indult 7 napos miniquest sorozat , minden nap 24 órád van hogy ölj huszat valamelyik BR vagy non-build BR módban. Team Rumble nem érvényes sajnos !!!!
-
Szeptember végén olyan soknak tűnt az a december 3, és lám tízen pár nap és már ott is vagyunk. Ez volt zsinórban a tizedik Season amit kimaxoltam, de már annyira nem várom a következőt, mivel minden egyes szakasz teljes egészében ugyanarra a kaptafára és szisztémára épül. A sztorija olyan amilyen, próbálom néha értelmezni az angol tudásommal, de nem mondom azt hogy egy wow vagy elder Scrolls szintű Lore van mögötte, igy valahogy az egész történet olyan mehh, szóval az lesz most is mint máskor, meg eszek, kimaxolok mindent, aztán várom a következő kiadást folytatást.
-
Vertigo18
addikt
válasz
30z.Samu #15593 üzenetére
Nekem mindig van egy ilyen tervem, hogy egyben költöm az ezer csillagot
(lvl. 200). Sajnos az epic mindig keresztül húza valamivel, az első oldalról mindig meg kell venni valamit, amihez utána lehet gyűjteni a cuccost... Ez ebben a seasonban Bytes volt, és a karja (pickaxe) skinje volt gyűjthető.
-
30z.Samu
félisten
11 szint van, hogy meglegyen a Tier 100, gondoltam gyorsan nekiesek a Quest-eknek és megcsinálom. De olyan 20 perc után offoltam. Egyszerűen nincs türelmem hozzá...
De ahogy elnéztem az utolsó oldalt, nem is vesztek sokat, ha nincs meg.
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #15588 üzenetére
Jah, az a 2:30-as köridő nekem is csak sokadikra sikerült. A vicc az egészben, hogy kb. 3. nekifutásra simán nyertem a futamot, de a 2:30-as kör nem lett meg akkor se. Aztán jó pár próbálkozásra valahogy sikerült. Addigra olyan szinten idegállapotban voltam, hogy ahogy kiírta, hogy megadta, egyből nyomtam is az exitre, végig se mentem a pályán
-
Jesus , ez az Octane Race sorozat egy idegtépés volt, de kivégeztem mindegyiket
A legjobb hogy kicsit megtanultam kezelni ezt az időnként mértéktelenül önállósodó szerkezetet.Így az is kiderült hogy emiatt nem szerettem igazán sose a Rocket League-t. Az irányítás egy tébolyda volt az elején , de kezdtem betanulni így a végére. Utolsónak egy érdekes küldi szopatott - 2:30 alatt toljak egy kört - de valahogy be tudtam érni első helyre ,így az is pipa.
-
draco31
veterán
Ezt valaki próbálta már?
-
Deck
titán
válasz
30z.Samu #15581 üzenetére
Nem, hogy játszani... De ilyen nincs, hogy valaki ott van melletted 20m-re majd eltalálni se tud 5 percen keresztül. Mint ahogy rendes lobbyba ilyen 96%-os win rate sincs. Ninjának sincs ilyen és más olyan streamereknek akik nem bot lobbyba vagy vpn-en játszanak. Igaz ez COD-nál és minden multis játékba is.
[kép] -
Spec
őstag
válasz
draco31 #15572 üzenetére
Én úgy csináltam meg azt is, meg a 720 fokos fordulót is, hogy kinyírtam a loot lámát (Pinata), és amikor elpatkolt hagyott maga után egy riftet, ami jó magasra fel lő. Belementem a kocsival, utána nyomogattam az ugrás gombot mint a gép. Csinált egy tripla leszúrt rittbergert, meg egy cukaharát és meg is lett
-
draco31
veterán
De szemetek, gondoltam bemegyek az RL kocsival a tornádóba, de nem lehet.
-
Deck
titán
Néztem pár perc twich streamet az előbb ship-től.de nevetséges. 2en maradtak 1 ellen, végig trickshot-ot akart lőni sniperrel, ezért azzal amivel fellehet ugrani magasra azzal próbálkozott a végén és rengetegszer, több percen keresztül, közben az 1 enemy nagyon közel volt hozzá nyílt terepen, ő nem ugrott se semmi csak folyton mellé lőtt és el se találta ship-et. Végül mikor ship se mozgott, mert teljesen rájuk szükült a kör akkor se tudta lelőni vagy bármi!
Bot volt tuti, de hogy mindig ilyeneket fog ki... -
Franklin
addikt
válasz
ridiculous #15574 üzenetére
Gondolom kontrolleren van ilyen zoomer share gomb
-
draco31
veterán
Annyira irányíthatatlan ez az RL-es kocsi, sosem lesz meg a 100 méteres ugratás.
-
30z.Samu
félisten
válasz
ridiculous #15570 üzenetére
Share gomb hosszan nyomása.
-
ridiculous
aktív tag
Mivel szoktatok egész meccseket rögzíteni? (már aki szokott
)
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Ma frissítés...szerverek hamarosan lekapcsolnak...stb.
-
D1N4
tag
válasz
ridiculous #15563 üzenetére
Köszi megnézem
-
D1N4
tag
Tud valaki valami jó xp farmolós mapot? Rumble-t megyek, de már kezdem unni
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #15550 üzenetére
Én el is engedtem teljesen. Néha majd talán besegítek fiamnak szintezni. De már 2 hete megmondtam neki, hogy részemről ennyi a Fortnite. Bánta is, mert szerette volna a rewards skineket, de mondtam neki, hogy nem érdekel. Ő meg nem tudja kifarmolni, mert nem játszhat akkor, amikor akar.
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #15549 üzenetére
Momentán úgy érzem, hogy kezd kifulladni Nálam a játék. Aztán lehet hogy az új szezon ad egy új löketet, nem tudom.
-
-
30z.Samu
félisten
Gondoltam ma kicsit nekiállok gyúrni a BP-re, mert eléggé le voltam maradva. 67-es voltam, most 89-es. Kicsi BR meg egy kis Save the World.
-
Deck
titán
válasz
DrTechnoid #15540 üzenetére
Közben 3 óra vallatás után kiderült, hogy szétgiftelték a 3600 vbuckom, mire hazáértem 100 maradt. Öcsém is így járt.
A vásárlási előzmény szegényes, a gifteléseket meg miért nem látni... Nevetséges
-
-
draco31
veterán
Elértem én is a 100-at
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Azért a god of war skint és a fejszéjét (mint csákány) vártam volna vissza a shopba......hiszen 2 napja jelent meg a Ragnarök....
-
Deck
titán
Volt 200 Vbuck-om. Vettem 5000-et, ebből - 1600 Itachi = 3600 Vbuck. De telefon csak 2000-et mutat. Wtf?
-
Deck
titán
Végre újra Naruto skinek! Itachi jött is
(megbántam múltkor, hogy kihagytam
) (ez az egyetlen nem csaj skin amit vettem
)
-
.LnB
titán
Fúú ... én nagy Ben Simmons fan vagyok.
Benny ezt direkt így akarta, ez egy csel: [link] Luka mondjuk nem így akarta, ő tök égő, nem tudta bedobni.
-
Cheif
tag
Sziasztok!
Gyereknek vettem v-buck-ot, hogy a battlepass-t meg tudja venni, ha jól értem ez most dec. elejéig megy. Az lenne a kérdésem, hogy ezek a skinek amiket most megszerzett azok megmaradnak neki vagy amikor jön az új chapter akkor eltűnnek? -
30z.Samu
félisten
válasz
ridiculous #15517 üzenetére
Nekem is ez az egyik legnagyobb szívfájdalmam a játék kapcsán.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Vertigo18 #15519 üzenetére
Oké hogy volt kétszer is volt free de én pár hete kezdtem játszani a Fortnite - al. 4590FT alatt meg bőven lehet olyan játékokat venni külső oldalról ami 4590FT alatt van és én bőven jobbnak tartom mint a STW - t, de ez egyéni vélemény. (pl. R6S, GTA5, DIV2)
Én elhiszem hogy téged beszippantott, de hogy értsd én szinte csak a PvP játék(módokat) élvezem, Horde Rush - t is csak addig toltam amíg meg nem csináltam a küldiket.
Plusz építés is van az STW - be, én meg kb. azért nem Fortiztam soha.
Azért kezdtem el mert valahogy szembejött velem egy videó és akkor láttam hogy van "építésmentes" játékmód.
Szóval only Zero Build megy nálam.
"Stw-ből meg jön napi 5-6 szint simán és még élvezem is."
Ez a lényeg, élvezed. Én tudom magamról hogy nálam nem így lenne, a BP szintezés meg nem ér annyit hogy "kötelességből" játsszak valamivel. -
Vertigo18
addikt
válasz
ridiculous #15508 üzenetére
Stw volt már kétszer is "nem-fizetős". Egyébként meg a mai világban a legtöbb játék nem 4590 Ft-ról indul sajnos, ezért a pénzért pedig itt kapsz egy teljesen egyedi skint, a játékban kilockolható 1000 V-bucksot és egy olyan játékélményt, ami ha egyszer igazán beszippant, akkor nem szabadulsz. Én szezonokat nyomtam le úgy BP-ben, hogy megvolt az Stw, de oda se bagóztam. Egyszer rápróbáltam az Stw-re, de nem fogott meg. Aztán idén elkezdtem rendesen, elolvasgatva, videókat nézve és rájöttem, hogy az első alkalom azért nem szippantott be, mert túl bonyolultnak találtam, de azóta szinte alig megy a BR., csak a napi, meg szinte a heti... Stw-ből meg jön napi 5-6 szint simán és még élvezem is.
-
Deck
titán
válasz
ridiculous #15517 üzenetére
Egyetértek. Majd talán, egyszer...
-
Deck
titán
válasz
ridiculous #15515 üzenetére
A Battle Pass skinek is ezen a sorson vannak, ha egyszer kihagyod őket
-
Deck
titán
válasz
ridiculous #15513 üzenetére
Bárcsak
-
ridiculous
aktív tag
Régebbi Fortnite Crew - s skinek szoktak bekerülni a shop - ba?
-
Spec
őstag
válasz
ridiculous #15510 üzenetére
Én azt a nézetet vallom, hogy egy ilyen játékban bizony kellenek a szélsőségesebb fegyverek, és egyéb cumók, mert ettől válik színesebbé a játékmenet. Ha minden a végletekig ki van balanszírozva, hogy semmi se OP, akkor kb. értelmét veszti a dolog. Onnantól kb. mindegy milyen fegyverrel mész, mert kb. ugyanannyi az esélyed vele, legyen az egy sniper, ranged, vagy melee fegyó. Az úgy eléggé uncsi lenne.
Én szeretem a one-shot snipert is, szeretem ha valami OP, mert bizony szórakoztató ilyen fegyverekkel levadászni az ellenfelet. Ha pedig én kapom az arcomba, akkor c’est la vie. Jön a következő meccs
Egy dolgot nem kedvelek, amikor valami teljesen életszerűtlen, és irreális, és itt nem a fegyver erejére gondolok. Tőlem aztán atomrakéta is lehet, de akkor azzal ne találjon el 2 km-ről, egy fal mögött, ugrálva pl. Ugyanez igaz a sniperre is. Nem gond, ha one-shot kill, mert ez így működik. Azért sniper.
No de mutass nekem bárkit is, aki képes eltalálni valakit több 100 m-ről futva, ugrálva, és egyből fejbe. 10-ből mondjuk 8x. És ez nem mázli faktor, ilyen mák nincs sehol az életben, és ez nem is profizmus, tudás kérdése. Na engem ez bosszant. De erről vitáztunk már itt többször is. Van aki szerint van ilyen mázli, szerintem meg nincs. Ennyi. -
Spec
őstag
válasz
ridiculous #15506 üzenetére
Én kedvelem a robbanós takonyköpő fegyót. Kifejezetten hatékonyan lehet vele épületeket bontani, és utána csak fel kell kapkodni a sok szajrét. Turbó farmoláshoz ideális. Önvédelemhez is jó. Általában tartok magamnál egyet, és ha rám ront az ellen, akkor szépen "telibeélvezem" és csak nézem ahogy pukkan egy szép nagyot. Eléggé meg szoktak lepődni rajta. Fordított szituációban tud kellemetlen lenni, ezt aláírom, de ez egy ilyen biznisz
Horde Rush-ban is nagyon hasznos. Csak meg kell várni míg szép nagy csordába verődnek a szörnyek, és akkor rájuk kell tolni a szmötyit, és már vége is. Nem érdemes lőszert pazarolni rájuk, abból rendszerint elég kevés van amúgy is. -
ridiculous
aktív tag
Úgy értettem hogy annyi maradt benne (1-2K)
Spec
Ránézek majd erre is, köszi a tippet!más:
engem az Explosive Goo Gun készít ki.. pont tegnap történt hogy egy bokorba csücsülő Rick Sanchez telibeélvezett vele aztán gyors shoti lövés és haltam is.. snipert már más game - ek miatt megszoktam, de ez a takonyfegyver nagyon irritál. -
Spec
őstag
válasz
ridiculous #15493 üzenetére
Én ezt még mindig ajánlom XP gyűjtésre, ha nem csak a lövöldék jöhetnek szóba. Könnyed, szórakoztató, és kb. fél óra alatt megvan 3-4 szint simán.
-
Vertigo18
addikt
Igen, csak azok a mapok elég gyorsan elveszítik az értéküket, kb. egy-két perc táncika után már csak 2-4 Xp-ket adnak...
Ez az Xp-pack meg ugyebár V-bucksba kerül, nem volt ilyen a kérdező kommentjében, hogy áldozna rá
Mert akkor ott van a "Vegyél szintet V-bucksért" is...
Mondom ezt úgy, hogy a fenti, általad másolt packot behúztam, szerintem megérős már a skin is 1200-ért (sárkánybúzaként mondom), nemhogy még 28 szintet mellé is csapjanak -
Vertigo18
addikt
válasz
ridiculous #15496 üzenetére
Három napi quest kb. 20 perc... Aztán nyergelj át Stw-be, ott haladj a story folyamán és szerzel 1.5-2 óra alatt 5 Bp-szintet... Mindezt naponta...
Csütörtökön heti questek...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest