Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #15195 üzenetére
Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy most mintha több XP potyogna? Gyakorlatilag lement 2 hét, és mindenki (aki játszik viszonylag folyamatosan), az 60-70-es szintű. Ha így megy, akkor még 1 hét és megvan a 100-as szint is. Előző szezonban meg kb. 2 hónap alatt lettem 100-as, ha jól emlékszem, nagyjából hasonló játék intenzitással.
-
válasz
titetoyz #15190 üzenetére
Én 170 vagyok, azaz gyakorlatilag 70-es lennék a 100 szint megvásárlása nélkül , mivel mindent ami létezik, megcsináltam , a fent említett Discordos küldiket, a Reboot Rally-t team mate-el Tier 5/5-re,az a küldisorozat egymagában 1Millió+ XP volt, meg a napokban itthon voltam, szóval folyamatos 8-10 óra volt 5-6 napon keresztül.
-
Spec
őstag
-
.LnB
titán
válasz
titetoyz #15190 üzenetére
Én az előző seasonban meglehetősen hamar elértem a 100-at, majd a 200-at. Az első száznál a Milestone-ok külön farmolása a kulcs. Minden meccsen specifikusan csináltam őket. Például volt, hogy járművel rombolj. Én minden meccsen leszálltam a versenypályánál, vettem a csávótól azt az "izét" a kocsi elejére, és mentem Sanctuary-ba az épületeket rombolni. Vagy a perfect csákányos rombolásnál, mentem a világítótoronyhoz, és bontottam fentről lefele. Ha állat hátán kellett lovagolni, akkor Shifty Shaft-nél volt két disznó, azokhoz mentem rögtön, nem kellett keresgélni. Ha jól emlékszem, azon kívül a Milestone-on kívül, hogy szedjem fel a csapattársaimat, meglett az összes.
A másik pedig a Team Rumble, szinte csak azt a játékot játszottam, 90%-ban kb. Gyorsabb egy kör, és sok az XP a killek miatt.
Ahogy néztem a Milestone-ok most elég húzósak. Az előzőhöz képest mindenképp. És kevesebb XP-t is adnak. Ezért már nem feküdnék rá a farmolásukra. A killek és a dmg nemsoká meglesz így is 20/20. A többivel is haladunk. De most már csak a napi/hetiket csinálom meg fixen. Többi XP-t a fiam szerzi, amikor járszik.
-
Deck
titán
Több oka is van igazából. Kivették az AUG-ot, nem az igazi a BP, mással játszottam. De ettől függetlenül végig akarom vinni, így a napi/heti kuldiket minimum megcsinálom.
Múltkor is hamar meglett a 196 vagy mennyi és a végén már nem is játszottam
De persze azért vásárolni belépek mindig -
.LnB
titán
Azt láttam.
#gosztingol a rájen gosztling.
-
.LnB
titán
Most, hogy nem feküdtem rá a szintezésre, hétvégén lett csak meg az lvl50. Ti hogy álltok?!
-
Sefneni
őstag
Lehet, hogy már nagyon boomer vagyok, de nekem a Discord annyira kusza és átláthatatlan, hogy inkább ki is hagytam ezt a küldetéssorozatot.
-
Spec
őstag
válasz
DrTechnoid #15177 üzenetére
Áh, értem. Akkor ha ezt függvényen ábrázoljuk, egy meredek hiperbolikus görbét kapunk, ami alapján a 4. Chapter már csak 2 szezonos lesz, az 5. Chapter meg már csak 1 szezonos, és az egész Fortnite valószínűleg véget ér jövő ősszel. Úgy tűnik ekkor fogják lelőni végleg a szervereket. Ez innentől már tudományosan igazolt. Köszönöm a figyelmet!
-
-
Spec
őstag
Ma jött elém a az alábbi hír:
https://fortnitenews.com/fortnite-chapter-4-could-launch-in-december/Nem gyors ez egy kicsit? Végül is az előző Chapter is decemberben indult, de egy év alatt le is darálnak egy Chaptert? A Chapter 2 8 szezonos volt, most meg tartunk a 4.-nél. Mire ez a nagy sietség?
-
Franklin
addikt
válasz
DrTechnoid #15172 üzenetére
Pont a discorddal csinálja a játék hetek óta, hogy ha fut a discord, akkor nem indul el a játék, be kell zárni előtte, majd ha már megy a Forti, akkor el lehet indítani, WTF.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
DrTechnoid #15172 üzenetére
És megérte a szenvedés?
-
Na végre , meglett ez a Discord összekapcsolással elérhető küldetéssorozat is, jóval több fejtörést meg belefektetett időt jelentett mint amire először gondoltam. Haverral csodálkoztunk is hogy miket kitalálnak már , de úgy néz ki teljesen jól működik az összhang Discord és Epic Games között.
Napokig eltartott , naaaahh.
-
draco31
veterán
Ez itt szerintem kötelező nézni való
Mennyivel jobban szerettem azt a régi BP felületet. -
Vertigo18
addikt
válasz
DrTechnoid #15168 üzenetére
Háhh, én pont így csináltam meg az összes küldit!
Szóltam a kislányomnak, partyba vettem, aztán privátra tettem a gammát és beléptünk így ketten a pályára. Csak mi ketten... Fél órán belül megvolt az össze quest mindkettőnknek
-
-
titetoyz
tag
sypherPK questeket megtudtátok csinálni? én bementem egyszer, de 0 ember volt épp.. én rontottam el valamit vagy kihalt ez a map?
-
.LnB
titán
válasz
Aby_2014 #15162 üzenetére
A Shoot targets while ziplining megadott helyen teljesíthető (mutatja a térképen). Azokon a helyeken pedig ha csúszol, felbukkan 3 céltábla, azokat kell eltalálni.
Az az Explosive Goo Gun feladat, nekem nem volt. Nem tudom, hogy te honnan szeded. De az a fegyver még nincs benne a játékban.
Semmi baj ezekkel a quetekkel. Az összes heti+napi teljesíthető egy óra játékkal kb.
-
Aby_2014
aktív tag
Szerintetek ezeket a heti küldiket: Shoot targets while ziplining és Destroy structures and objects with the Explosive Goo Gunhogy lehetne könnyen abszolválni?
Eddig nem ugrott oda senki , hogy meglőjem amíg csúszkálok a zipline-al....
Lehet, hogy állatot is elfogad...? Ezt még nem próbáltamIlletve mi ez a Explosive Goo Gunhogy?
-
Spec
őstag
Nekem inkább a Diablo II-es kecske emberek (Moon clan, Hell clan, Death clan, Blood clan) jutnak eszembe róla.
https://diablo.fandom.com/wiki/Goatman_(Diablo_II) -
-
Deck
titán
Hát ez a kecske skin...
-
Spec
őstag
Na igen, én is azt hittem, hogy nem lesz megvásárolható. De így legalább be lehet árazni az értékét. Ha azt nézem, hogy az újság kódokért adta a Spiderman Zero skint, meg ezt az Ironman Zero bundlet, plusz a többi szir-szart, akkor az olyan 3500-3800 v-bucksnak megfelelő motyó. Ha ezt forintosítani akarom, akkor kb. 8000 HUF, pont annyi, amennyiért adták az 5 db képregényt. Így viszont a képregény kvázi az extra jutalom
-
.LnB
titán
Ezt a one hit, sniper kill-t azért még szokni kell.
Tegnap megint nyomtam rambo módban. Öltem is már addigra vagy 6-7-et, míg egyszer csak feküdtem. Mondtam is fiamnak egyből, hogy "hopp a Sniper headshot". Ráadásul úgy, hogy jó messze is voltam az elkövetőtől, vaddisznó háton. Szóval teljesen elismerésre méltóan lőtt ki, mozgás közben. -
.LnB
titán
Most látom, hogy megvehető ez az Iron Man bundle.. Azért ez lehetett volna exkluzív, ha már az összes képregény megvásárlása kellett hozzá.
Összességében a képregény szerintem borzasztó gyenge történetileg. Megtudtuk ki Geno, hogy néz ki. De ennyi. Azért Jones családjáról megnéztem volna azt a képet, biztos meglepetés lehet, hogy ki a családja.
-
Spec
őstag
Volt korábbról Marveles gliderem, meg contrailem is, úgyhogy csináltam belőle egy Marvel szettet. Viszont a kezébe én nem azt a felfordított korcsolyát adtam, ami jár hozzá, hanem inkább ezt
-
Spec
őstag
Én is megvettem az 5. részt is (Tescoban, Inmedioban volt), és szépen meg is adta a bonusz skint. Tényleg elég fain, nem is gondoltam, hogy ilyen jót adnak. Azt hittem valami gagyibb lesz. Mondjuk ennyi pénzért már adjanak is valamit. Elég böhöm szegényke, jó lesz golyófogó skinnek
-
.LnB
titán
F**szooom.... Nem kapjuk meg a skin-t, mert én az első kódot, azt samunak adtam! Wáá..
mivel a skin-t amit adott volna, megvettem a store-ban előtte.
-
.LnB
titán
válasz
Rage47 #15117 üzenetére
Erről folyamatosan írtam itt. Az első szerintem nem is volt kapható szinte sehol. Inmedio-ról rendeltek páran. Én Solymáron az Auchan-ban tudtam venni, mert ott van Inmedio újságárus. Azóta nem tudom, hogy kapható volt e máshol. A későbbi számok már felbukkantak több helyen is. Shell kúton, és Tesco-ban is láttam/vettem már azóta. De nem emlékszem, hogy lett volna mind a négy-öt rész egy helyen. Nem is szokás ez, hogy ennyi ideig a polcokon tartják őket.
És hát az a helyzet, hogy az első szám, már Inmedio-ról sem rendelhető: [link] -
uh ez kell. a képregény csak eldugott tescókban kapható? múltkor láttam 2 számot, de miért nem rakják ki mind az 5 számot vagy mennyi van?
#15113 30z.Samu én xcloudon játszok nagyrészt ipaden vagy laptopon és jobban fut, mint ps4-en
sajna még csak 15 mb a bitrate, ezért nem olyan tűéles, mint a geforce now vagy a stadia
de brutális számokat láttam, hogy mekkora fejlesztéseket csinál az MS, 4 millió user Fortnite-ozott az indulás utáni pár hétben, szóval kell a vas nekik majd még -
.LnB
titán
Ma jelent meg az utolsó képregény. Aki mind az 5 kódot beváltotta (mint én fogom
) Az ezt fogja kapni bónuszba:
Nem rossz.. Sőt, messze faszább mint a mostani, és a következő Crew skin. -
30z.Samu
félisten
Tegnap kipróbáltam Fortnite-ot Deck-en, hát natívan nem megy, mivel Linux-ot nem támogatja a game és az Epic nem is akar ezzel foglalkozni. Szóval maradt az Xcloud, amivel ugyan nem tökéletes a képminőség (ezért is van Beta státuszban gondolom), de sima 60fps megvan. Jobban örültem volna a natív megoldásnak, ha már van vas, de még mindig ott az Xbox, ha "komolyabban" szeretnék játszani vele. Emiatt Windows-t nem hiszem, hogy fel fogok tenni a gépre.
-
.LnB
titán
Alien skinek a shopban. Ez az emote... [link]
-
30z.Samu
félisten
Ez igaz, Nekem is volt egy olyan időszakom, amikor locsoltam a pénzt a játékba. Az elmúlt két szezonban már kevesebbet költöttem rá. Persze a szezonok elején a Crew meg a Starter pack maradt. Többinél azért próbálok figyelni. Na jó, most befigyelt a Dragon Ball pack, de hát mondd meg egy fannak, hogy Neki az nem kell és ne vegye meg...
(#15107) GEIL: Ez meg a másik, szintén zenész. Nem dohányzom, alkohol is csak alkalmanként gurul le. Most az, hogy költünk a játékra, hát Istenem. Hülyeség? Meglehet, de ez még mindig tartósabb, mert fél vagy egy év múlva is ott lesz és bármikor tudod használni. Meg hát ez is egy hobbi, mint bármi más, csak ezt itthon nem igen akarják elfogadni még 2022-ben sem. Ami elég szomorú.
-
GEIL
addikt
3 havonta ennyit rááldozunk.....mivel nem dohányzunk...nem iszunk....ennyit megengedünk magunknak.....szerencsére nem a kenyérre való ez a "2.400 Ft".
Vbucks-ot gyűjti a fiam is....BP-t mindig megcsinálja....Vbucksot visszaforgatja....stb....
STW-ből többet is gyűjthetne, de lusta hozzá.....én viszont gyűjtöm, ha bármire kell akkor gond nélkül tudjuk venni a cuccokat az item shopból pl....
-
.LnB
titán
Én behúztam a bukszát. Mondtam fiamnak is, hogy a VB-t úgy tartogassa, hogy a következő BP is kijöjjön belőle. Mert én nem tervezek többet költeni a játékra. Ő cserélgeti a skineket. De én csak a Flatfoot-ot használom már nagyon rég. És arra jutottam, hogy teljesen felesleges ezekre költeni. (Persze ez nem zárja ki, hogy nem is fogok.
De a pillanyatni helyzet ez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest