Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stewe780

őstag

válasz kid46 #11384 üzenetére

És ha valaki még ennyit sem akar költeni, az összegyűjti az ingyenes v-buck-okból. Én kb. februárban kezdtem és tényleg csak a játék miatt. Nekem aztán baromi mindegy, hogy milyen jelmezben lőnek porrá :D Na most ehhez képest már megvan a battle pass, úgy, hogy csak a battle pass nélkül elérhető v-buck-okat összegyűjtöttem.
    Most hobbiból csináltam mégegy profilt, mert ha megvan minden küldetés, akkor kicsit unalmassá válik. Első úgysem leszek, építeni nem tudok, szóval simán harcolni, nekem annyira nem nagy boldogság. Alap karakterrel a napi küldetésekre csináltam. Ehhez képest már az újban is van 3 skinem. A karácsonyi kék, aztán kinyitottam a karácsonyi pirosat és a banánost is. Nekem még alap skinnel is élvezet a játék, aztán máris van egy csomó. Aki akar költ rá, viszont tény, hogy egyetlen forint befizetése nélkül is ugyanolyan élvezetes lehet. Szerintem.
    Természetesen tudom, hogy azért ez igazán felnőtt fejjel fogható fel így, a gyermekeimnek én is megvettem a battle pass-t, sőt még skinekre is költöttem nekik... :) Szóval nem marad üresen az epic kassza :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés