- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
30z.Samu #10092 üzenetére
Tegnap BR-módban én nem mentem egy kört sem és még a BP-t sem vettem meg.
(A legelső kardos-szoknyás kislány skin esetleg érdekelne...a többi hidegen hagy, szóval azért a 400 vbsucksért amennyit pluszban ki lehet szedni a BP vételárán felül, hát annyi STW-ben megvan 1 hét alatt és nem kell erőltetnem a level100-ig kivinni).
Nálam ugye 90% STW és 10% a BR, ha játékidőt nézek....Persze fogok menni pár kört tuti egyedül , fiammal és srácokkal is Trio/squad...stb....meg szeretek képbe lenni mi változott a map-on stb.....csak a feloldható cuccok nem mozgatnak most...mert ugysem használnám őket...van vagy 180 skinem már...stb,Fiam viszont megvette a BP-t és futott egyedül 4 solo kört...level 6-ra lépett így...de végigmorogta hogy "laggol", (kicsit tryhard gamer és nem is megy neki amúgy rosszul).......én meg save the worldben hátradőlve 28-32 körüli pinggel vajsimán játszogattam....
szóval ez BR szerverhiba lehetett tegnap...vagy annyi millió játékos tolta egyszerre hogy sok volt.Azt hittem először hogy grafika miatt "laggol", mert több fórumon is használják a laggol meg droppol szót a fiatalok is arra hogy akadozik a játékmenet....de hogy ping vagy fps miatt, az nem mindig világos elsőre.
Bejött 2 új grafikai beállítás..."high resolution textures-szel kapcsolatos dolgok"....Vettetek észre bármi változást ezzel kapcsolatban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest