Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz Nowhereman #47124 üzenetére
Quick Nick lenyomta a finnt és Kubicát is kétszer, ő amúgy is csapattárs-gyilkos volt. Jó szöveg, hogy Massa győzelmét Raikkönen felett azzal magyarázzák, hogy a finn nem beletojt az egészbe, csak ez nem más, mint értelmetlen, minden alapot nélkülöző mosdatás.
A tények magukért beszélnek 2009-beől. 22-10 fél év alatt egy gyenge Ferrarival.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Nowhereman
őstag
válasz Mezcal #47155 üzenetére
És Fisico?
2009-ben 32 futam volt a magyar nagydíj előtt? A tény ami magáért beszél az, hogy már képtelenségeket is összehordasz, hogy fenntartsd a magadnak a Massa a szerencsétlen zseni státuszt. Az meg hogy a mérleg egyik serpenyőjébe pakolsz, a másikat stornózod - "ez nem más, mint értelmetlen, minden alapot nélkülöző mosdatás."[ Szerkesztve ]
Utánam a kondenzcsik!
-
Mezcal
addikt
válasz Nowhereman #47156 üzenetére
Fisico egy elég jó versenyző volt, csak általában rosszkor volt rossz helyen. Engem nem különösebben zavar, ha szándékosan értetlenkedsz, de tényként lehet kezelni. A 22-10 a pontok számát mutatja Massa balesetéig. Azért, hogy ha már 32 futamozol érdemes megjegyezni, hogy 2008-tól a 2009-es balesetig a brazil cirka 34 ponttal szerzett többet a finnél.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #47159 üzenetére
azt, hogy Kimi szar
-
Mezcal
addikt
válasz Motion_Blur #47159 üzenetére
Talán olvass vissza, hogy honnan indult a vita, mert ez a közbeszólás nem sportszerű. Érdeklőség meg van a témában, ezért folyik a vita.
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #47162 üzenetére
-
Nowhereman
őstag
válasz Mezcal #47158 üzenetére
"hogy 2008-tól a 2009-es balesetig a brazil cirka 34 ponttal szerzett többet a finnél." - no látod, hogy milyen jól félrehúzol, 2007 már stornózva!
No akkor minimum a nyugdíjban-(kispadon?) már van nálad két jobb pilóta. Vajon mennyi van a mezőnyben? Tucatnyi? Hány jobb lehet, hogy nálad még top maradjon?
Lonzinak is vannak gyenge pontjai, lenyomta Trulli, aztán az újonc Hamiltontól is kapott egy kijózanítót, de összeszedte magát, és tolja ahogy a csövön kifér. Massa pedig távolról sem tolja ki a maximumot az autóból.Utánam a kondenzcsik!
-
Mezcal
addikt
válasz Nowhereman #47167 üzenetére
Massa teljesen megváltozott a balesete és egyéb fontos tényezők miatt. Te voltál az, aki a balesete előtti teljesítményét degradálta.
-
AMD Power
titán
-
Dr. Romano
veterán
válasz Nowhereman #47167 üzenetére
"Massa pedig távolról sem tolja ki a maximumot az autóból."
43 vs 2 pont mellett ezt még a földigiliszta is látja.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Nowhereman
őstag
válasz Mezcal #47168 üzenetére
A balesete előtt se volt igazi ász, ahogy a majdnembajnok Irvine se, és az előtt se volt művésze az ócskavassal ellenszélbe lavírozásnak, csak épp közben volt egy olyan időszak, amikor VB autó volt a kinyalt ülepe alatt, most meg fél mezőny jobb verdával köröz, az istenek a képébe vizelnek, a főnökök meg szarnak a fejére. Barichello rátapintott a lényegre: a verseny öröméért kell kiautózni a maximumot. Erre kell gondolni, mert azt nem veheti el senki, a verseny verseny a 20 helyen is, ott is ugyan olyan öldöklő a küzdelem. Csak egy baj van - Maszatka korábban se volt beindulva azért, ami a hátsó sorok kínálnak.
Utánam a kondenzcsik!
-
Mezcal
addikt
válasz Nowhereman #47171 üzenetére
A balesete előtt az egyik legjobb volt a mezőnyben. Emellett olyan csapattársak mellett nyert futamokat, mely nem mindenkinek adatott meg (szerencséjükre). Mondtam már, hogy a 2009-es Ferrari közel sem volt vb autó, mégis jól teljesített vele. A 2 legjobb csapat pilótái után ő volt az összetett 5. helyezett. 2008-ban a Mclarennel azonos szinten lévő autóval legtöbb futamgyőzelem és pole pozíció. Melyik kedvencedet verte meg, hogy másítod a történelmét?
-
Nowhereman
őstag
válasz Dr. Romano #47170 üzenetére
Viszont ez a 43-2 egy Massa-Vettel fan részéről teljesen racionálisan megmagyarázható a 22-10-es Kimi gyengélkedésével szemben.
Utánam a kondenzcsik!
-
JColee
őstag
válasz !Overdose! #47174 üzenetére
Azért jól ment Massa.
-
Mezcal
addikt
válasz !Overdose! #47174 üzenetére
A szakértők szerint IS. 2006 és 2009 között a legjobbak közt volt, ha nem, cáfold.
-
Nowhereman
őstag
válasz JColee #47175 üzenetére
Ha minden passzolt, meg volt az önbizalma, jól tudott teljesíteni. Egy rohadt nagy gond, hogy a végelszámolásban hasonló kvalítású autóban a fejetlen csirke összeszedettségével versenyző Hamiltont se tudta lenyomni. Egy biztos: a 3. Helyen záró Kubica relatíve többet hozott ki náluk a keretből.
Utánam a kondenzcsik!
-
-
Mezcal
addikt
válasz Oliverda #47180 üzenetére
Mondjuk Wéber Gábort, mert ő pl igaz, hogy nagy Massa verést jósolt amikor megtudta, hogy a finn a Ferrarihoz szerződik, de nem sokkal később elismerte, hogy óriásit tévedett, majd Massát az akkori mezőny legjobbai köt emlegette. Na meg aztán azt mondani, hogy Massa nem volt a legjobbak közt 2006 és 2009 között csak úgy lehet, ha kihagyjuk azokat az éveket.
-
wildrain
addikt
válasz echterion #47130 üzenetére
Hát szerintem azt írtam, hogy az esetek többségében, nem pedig konkrétan a Senna-Prost párharcról írtam. Nyilván volt egy-két közelebbi találkozásuk, de én inkább azokra a futamokra gondolok, amik lezajlottak úgy, hogy a győztes versenyző nem előzéssel szerezte a győzelmét, csak elrajtolt, és befutott az első helyen mondjuk kiesésnek, műszaki hibáknak (mennyi volt belőlük még 10-15 éve!), vagy boxtaktikának köszönhetően. Ott van pl. Senna 3 vb címének éve, Hill világbajnoki éve, vagy Prost visszatérése, Mansell vb éve, meg még lehetne mondani sok versenyt olyan évekből, amikor mondjuk nem is volt ekkora dominancia, de mégis győztek "unalmasan". Azt mondanám, hogy az igazán kemény harcot követelő győzelmek régebben is erősen kisebbségben voltak, csak azokra nyilván kevésbé emlékezünk.
-
Mezcal
addikt
válasz mokus1 #47185 üzenetére
Nem igaz. A Mclaren év elején jó volt, majd a Williams az év második félében állva hagyta. Tehát nem is a Ferrari volt a McLaren ellenfele, hanem Mansell a Williamsel. Prostot meg kirúgták a Ferraritól. Te kevered 1990-nel. A probléma ott kezdődik, hogy Alain Prost vallotta be, hogy 1990-ben az ő Ferrarija volt a legjobb autó. Ha nem veszed zokon, én neki hiszek.
-
Mezcal
addikt
válasz Nowhereman #47187 üzenetére
A tények kedvéért: 1990
A. Senna 3 műszaki hiba
A. Prost 3 műszaki hiba1991
N. Mansell 4 műszaki hiba
A. Senna 1 műszaki hiba és 2-szer kifogyott az üzemanyag, ami így 3 nullás futam.Kérdés, óhaj, sóhaj vagy panasz?
-
werszomjas
addikt
válasz Mezcal #47116 üzenetére
Kérdés, óhaj, sóhaj vagy panasz? - Nekem lenne
de hát Grosjean sokáig előtte volt.
Talán mert Kimi hátrábbról indult?
Azért kellett neki egy kis idő, míg odaért a csapattárs mögé, akit egész hamar meg is előzött, és dobott neki kb 10 másodpercet
Tény hogy mindkét Lotus gyors volt, de ha szerinted ugyan olyan gyorsak voltak, és Kimi nem tett hozzá semmi pluszt, akkor hogy előzte meg Grosjeant, aki előtte volt??
Fizikai képtelenség Így vagy Kimi adott hozzá valami pluszt, vagy Grosjean volt minuszos
[ Szerkesztve ]
üdv
-
IreN!CuS
őstag
válasz werszomjas #47189 üzenetére
Szerintem Massa elszívta Gro erejét és csak ezért volt képes Kimi lenyomni....ha ez nem történt volna meg Gro a leggyorsabb autóval simán megverte volna az egész mezőnyt....kivétel Massát
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Mezcal
addikt
válasz werszomjas #47189 üzenetére
Mondjuk ez nem az a téma, de ha már...
Mielőtt óriás klasszist csinálnák Grosjeanból, jó előre tisztázzuk, ő gyakorlatilag egy tapasztalatlan újonc, mert a néhány évvel ezelőtti szerencsétlenkedése nem mérvadó. Ennek ellenére jobb időmérőt futott a csapattársnál és a versenyen is sokáig előtte volt, majd hót lazán felért a dobogóra. Joggal merül fel a kérdés, hogy ebből mennyi volt az autó. Elárulom: kegyetlen módon sok!
-
Nowhereman
őstag
válasz Mezcal #47188 üzenetére
Van! Arra szeretnélek nagyon szépen megkérni, hogy ha már neki látsz a videós élményeid alapján neki látsz kioktatni olyanokat, akik mondjuk élőben végignézték a szezont abban a reményben, hogy homályosak az emlékek, és a műszaki hiba=műszaki hiba miatti kiesés ködösítéssel csúsztatsz, akkor legalább olyanokat ne hazudj, amiket a hozzáértő laikus se kajálna meg: Sennának hol az ivarmirigyemben van 3 nullás futama 1991-ben?
[ Szerkesztve ]
Utánam a kondenzcsik!
-
badd
tag
Úgy érzem mindenki aki Massánál jobb eredményt ért el az csak a kocsija miatt.. Fura elgondolás.
Am Kimit nemtom mért fikázod ennyire. Oké, hogy a Ferráris VB sikeréhez kellett az hogy utolsó futamon Massa elengedje, de ezt már máskor is, más csapatnál is oldották meg így, plusz azért össze kellett szednie annyi pontot, hogy ez megtörténhessen. De leginkább egy VB cím nagyon kijárt neki, mert hogy amikor úgy lett második az összetettben az ezüstöknél, hogy azok nem voltak képesek egy olyan autót alárakni ami 10 körnél tovább bírja, nah az azért bosszantó. Neki ott ment el a kedve kb a csapattól és ment el a Ferrarihoz amikor volt rá alkalom. Csak ott meg olyan komolyan veszik a dolgokat, hogy ott meg azért unta meg már az egészet, és csak végigment aztán kész, a végén meg mindig futott egy leggyorsabb kört szórakozásból. Az is mutatta, hogy azért nem volt lassú, csak nem volt kedve az egészhez.
Most a Lotus sztem az a csapat, ami teljesen passzol a személyiségéhez. Ez látszik is a versenyzésén, és ha ez így marad, akkor ebből több is lesz.Uff, én beszéltem. Nem akarok vitázni, csak leírtam a véleményem.
-
badd
tag
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő. Kicsit hülyeséget írtam. 2003ban második lett Schumi mögött 2 ponttal, úgy hogy ő háromszor esett ki Schumi meg csak kétszer. Nem mondanám rá hogy tehetségtelen és csak a kocsi. Aztán lett volna 2004ben, hogy akkor lendületből akkor majd következő évben elkapja, de csak hetedik lett, mert kiesett nyolcszor, nagyrészt, mert szar volt a motor. Aztán 2005ben lett Alonso mögött második. (oké, ott azt ALonso simán behúzta mert marha jó volt a Renault, meg Alonso is)
-
Mezcal
addikt
válasz Nowhereman #47194 üzenetére
2 nullás futam a műszaki hibával együtt, és pontvesztés Silverstoneban, pontsan 2. hely elvesztése. Ne kicsinyeskedjünk, 1-gyel számoltam többet. 1990-hez miért nem szóltál hozzá?
-
mokus1
addikt
válasz Mezcal #47197 üzenetére
Én nem tudom pontosan honnan indult ez az egész ha jól olvastam a Massa imádatodból, de nézd már meg miket írsz, annyira írod hogy lassan Te magad is elhiszed amit mondasz.
Amit előbb linketl a fórumtárs tökéletesen látszik hogy 16 futamból 12X dobogón állt senna egyszer kiesett. A benzin elfogyása azért nagyban az ő teljesítménye hogy számára csak az 1. hely volt! A másik amit nekem írtál Sennanak az év vége fele is is voltak győzelmei dobogói sőt Bergernek is.Így túlzás azt állítani hogy állva hagyták őket... -
Nowhereman
őstag
válasz Mezcal #47197 üzenetére
Az, hogy az a 2 nullázás is csak 1 kiesés(!) Meg hirtelen a helybukást is beszámítod, persze csak az egyik serpenyőbe!
1990 - Fölösleges, lévén a világ eszeként majd azt is megmagyarázod, úgy, hogy a te EGO-d tovább hízik. Tudjuk Senna-Massa-Vettelt leszámítva mindenki csak az autó miatt nyerhetett. Például 1989 a szőnyeg alatt, lévén akkor is domináns volt a meki, mégse lett Senna világbajnok, lévén Prost több pontot szerzet.Utánam a kondenzcsik!
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest