Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ezt az 1 másodperces bonyolítást nem kéne szerintem... és ha 1.001-re kerül, akkor mi van? Visszaáll?
Inkább lehessen szabadon állítani folyton... és még a környezetbarátságot is rá lehetne akkor fogni ( kisebb légellenállás -> kisebb fogyasztás alapon ).
Szerk: Jah, egyébként akkor már inkább hagyták volna az F-csatornát, csak elektronikus ( gombnyomkodós ) szabályozással... úgyis készen van már, csak kivennék a veszélyes részét.
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
...ha most lenne 107% akkor sem lenne semmi mert nyers tempóban mindhárom újonc csapat teljesíti ezt a minimum szintet. Majd ha valamelyik élcsapat versenyzője valamilyen okból (technikai hiba, eső) nem tudja teljesíteni a szintet akkor meg jön a kivételezés. Így sz@rt sem fog érni a szabály. Inkább az újoncokra egy évig ne vonatkozzon a teszttilalom. Bár az túl logikus lenne.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inkább valami arányos tesztlehetőség kellene, értelemszerűen az új csapatoknak arányosan több.
Egyébként meg többek között a motor bekorlátozásával is csak még jobban aero részre hegyezték ki a gyorsulást. Aztán meg csodálkoznak, hogy akkor szerepe van a szélárnyéknak és nehéz előzni.

-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen, az kimaradt.
És nagyon helyes
-
P00By
nagyúr
Lesz előzést segítő hátsó szárny jövőre Ez nekem nem szimpatikus

-
IreN!CuS
őstag
Ha valaki még nem tudná fent van a Canadai összefoglaló video.[link]
-
D@ni88
addikt
-
P00By
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hehe
Grosan(már nem emlékszem hogyan kell írni)-nál sokkal jobb sztem. Mondjuk az autó is, -
proof88
addikt
Petrov jó ember, remélem jövőre sem rosszabb a kocsi.

-
Oliverda
félisten
Jövőre Lada néven indul a Renault?
Pedig Raikkonen biztos szívesen ülne vissza egy Lada-ba.
-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Itt (a5) azt írják, hogy:
"a gumigyilkos Spában és Monzában pedig egyet sem, hanem a biztonságot szem előtt tartva a kemény és a közepes abroncsokat veti be." -
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek lesz-e újabb kettős McLaren győzelem a hétvégén..

-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Szuperlágy és lágy lett volna a tuti. Ez így megint nem az igazi.
-
hunnylander
őstag
A Bridgestone leközölte a gumikeverék-kiosztást a Szingapúri Nagydíjig. Német Nagydíj, nem elírás, a két véglet, szuperlágy és kemény van betervezve.
-
Pá
addikt
válasz
attisx
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy működik, mert még nem láttam róla ábrát vagy részletes leírást, de az egyik külföldi fórumban azt olvastam, hogy ahhoz, hogy működjön a megoldás mindenképp kell DD, szóval ha igaza volt a hozzászólónak, akkor jövőre automatikusan megy a levesbe a DD-vel együtt.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
kíváncsi lennék, milyen lehet ott az egyik lakásban élni

-
kerjani
aktív tag
Biztos csak matrica, hogy félrevezessék a konkurenciát

-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehet hogy hülye kérdés, de az mi lenne?
mármint a nyílnál 
-
tjokai
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én is úgy tudom h a LADA Petrov által került az F1-be szponzorként....egyébként valjuk be, Petrov nem rossz pilóta csak még kezdő...1-2 év és ha jó szekér lesz alatta akkor esélye is lehet az élen!
-
Oliverda
félisten
"Bernie Ecclestone (FOM) is offering the 10th best team a £17million bonus at the end of the year. This will be given to Lotus, Virgin or Hispania to push them to do well. Currently Lotus are lying in 10th, Hispania 11th & Virgin Racing 12th. If a team scores no points their position in the championship is taken from their best finishing positions added together."
-
tjokai
senior tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Igen tudom!Nem is írtam azt h Kimi álma a Renault csapat!Csak szóba hozták...
-
tjokai
senior tag
Jövőre, azaz 2011-ben a Renault csapatnál szerintetek lesz Kimi Raikonnen & Robert Kubica felállás?Igazak a pletykák vagy lehet vmi valóság alapjuk?Petrov helye semmiképpen sincs biztonságban jövőre,mert Adrian Sutilt akarják áthozni a rönósok!Majd meglátjuk jövőre...

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A F1-ben mindenki a VB-címért harcol. Még csándok is.

Más kérdés, hogy esélyes-e a címre, de harcolni azért még lehet, és kell is, hisz azért fizet(ik).
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
A tavalyi autó után nekem annyira nem fog hiányozni.
Amúgy pár hónapja John Iley ment át a Ferrari-tól a McLaren-hez. A munkaerő áramlás elég megszokott dolog már a két csapat között.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehet hogy gokart VB-ről beszél

-
Motion_Blur
félisten
Czollner szerint Massa a VB címért harcol. Hol él ez az ember?

-
D@ni88
addikt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez tényleg nagyon profi, és a zene is nagyon jó. Ha jól emlékszem a Felpörgetve (Driven) c. filmben is benne van. Kár, hogy a FOM ezt is herélni fogja...
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy ezek a kipufogóáthelyezések mennyire fognak beleszólni a megbízhatóságba. A számítógépes szimulációk és az ilyen 10 körös tesztek nem hiszem, hogy meg tudják mondani a tutit egy alapvetően nem ehhez tervezett konstrukciónál.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
-
hunnylander
őstag
Nem hivatalos zenés összefoglaló a Kanadai Nagydíjról (profi munka; ha tetszik, mentsétek el, amíg le nem szedetik)
-
Oliverda
félisten
-
proof88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
megváltozott az autó hangja is?
syl5: márkakereskedésbe bemész, akkor ott adnak jegyet. De én olvastam olyat, hogy ha nyomtatottat viszel a WSR-re, akkor is a kezedbe nyomnak rendeset a nyomtatottak helyett.

-
syl5
őstag
Sziasztok!
Hátha valaki tudna nekem segíteni:
A World Series by Renault Hungaroring-i futamára
igényeltem a WSR weboldalán keresztül 3 db jegyet.
Kitöltöttem az űrlapot, és letöltöttem a belépőjegyeket.
3 db-ot kértem, de a letöltött pdf dokumentumban csak egy példány
szerepel. Ezt furcsának tartottam, mert azt hittem lesz a jegyeken
vonalkód, vagy valami egyéb azonosító.Ez így rendben van?
Egyszerűen csak 3 példányban ki kell nyomtatni a jegyeket?Valamint ki lehet vágni a kinyomtatott lapról a jegyet, vagy a
dokumentum szélein lévő ábrákra, szövegre, és dátumra is szükség van?Valamint gondolkoztam, és van a közelbe egy Renault márkakereskedés, és inkább szépen kinyomtatott jegyeket szeretnék. 3 db-ot rendeltem, neten max 5-öt lehet kérni. Ezt így megtehetem még, hogy márkakereskedésbe is kérek 3 jegyet, vagy ott is meg kell adni a nevet, címet, és egyéb adatokat?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Jajjajjaj Merga csak egy van
Ahol a Piros sisakos ember van 
-
hunnylander
őstag
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Melyik Merga?

A nagyok közül állítólag a Red Bullnak lesz még jelentősebb frissítése Valenciára. A McLarené (legjobb esetben) Silverstone (merthogy eredetileg a Német Nagydíjra előirányzott frissítést hozták előrébb).
A Mercedes is visz újításokat Valenciába, MS nyilatkozata szerint, de valószínűleg kevésbé radikálisat, mint a Ferrari.
-
Iron Funeral
őstag
-
hunnylander
őstag
-
D@ni88
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
én az oldalán lévő nagyon előrenyúló bádoglemezről beszéltem

mert így eléggé elcsúfítja az autót sztem
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Nehezen tudnék elképzelni egy hasonló kis filmet a Ferrari kettősével vagy éppen a Webber-Vettel duóval.

-
wildrain
addikt
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Valóban, az első időkben volt gondjuk azzal is, de végén, amikor már kiismerték a rendszert, akkor rendben volt az is.
-
Oliverda
félisten
-
Iron Funeral
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Pályázik a legjobb&legszebb munkahely címére

(#15698) wildrain: és mi van a fékezéssel? Ha jól emlékszem másként viselkedtek a KERS-es autók fékezésnél mint azok amikben nem volt KERS

-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Alapvetően nem tudok vitázni,
Mindkét dologban nagyjából egy véleményen vagyunk (ritka alkalom
), A Görbe Tükör egy ideje már nálam sem akkora jóság (hiányzik a FormaBontó).
A guminál meg inkább azt akartam hangsúlyozni, hogy más sok más dolog is befolyásolja most a Bridgestone, aztán majd más gumiszállító dolgát.. -
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Gyönyörű hely!

-
hunnylander
őstag
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Nem mai és pont azért nincs már értelme mert az idei évre némileg megváltoztak a szabályok. A lágyabb keverékek megválasztása rendben van csak pont azért nem izgalmas a dolog mert a keményebb már túl kemény és lazán le lehet vele tekerni egy egész versenytávot. Ezért kellene szuperlágy-lágy, lágy-közepes, közepes-kemény párosításokat vinni a futamokra. Izgalmasabb lenne tőle a dolog.
Görbe tükröt meg általában nem olvasok mert olyan amilyen. Benne is van a címében, szubjektív. Most is beleolvastam de minek:
"Én egy csöppet már azon is meglepődtem, hogy a McLarent még csak vizsgálatnak sem vetették alá, amikor a kerékcseréje után közvetlenül Fernando Alonso mellé küldték ki Lewis Hamiltont, mert mégis mi a veszélyes kiengedés, ha nem ez? Na jó, annak tükrében, hogy Lewis és Seb Kínában is csak egyszerű megrovást kaptak, amiért dodzsempályának nézték a boxutcát, az ilyesmin talán felesleges is csodálkozni. "
A meglepődések helyett inkább visszanézhetné az esetet a többiről nem is beszélve. Mindegy... kár a szóért...
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Ez ráadásul nem is mai dolog...az FIA látványos különbséget akart, nem szomszédos keveréket,..és ha olvastad mondjuk a görbe tükröt...akkor lejön a 'cirkusz' része a dolognak....a futam javarészt azért lett fordulatos mert a gumik így viselkedtek,..ez mind tudjuk hogy nem volt ideális, de más érdekek is közbe szólnak mint az ideális tapadás, ami elvileg mindig alap kellene hogy legyen.
-
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
"de egyébként szvsz Wéber Gabi fogalmazott frankón...azért nincs szomszédos gumi, mert figyelembe kell venni a 'show'-t is.."
Mármint figyelembe kell venni azt hogy ne legyen show? Mert így hogy még a gumigyilkos Kanadában is szinte simán mentek 60 kört a keményebb keverékkel ez egy elég érdekes nyilatkozat. Amúgy mikor mondott ilyet Wéber?
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Háttérképnek tökéletes
Grosan(már nem emlékszem hogyan kell írni)-nál sokkal jobb sztem. Mondjuk az autó is,

(2012-től meg kötelezővé teszik