Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#37301) Oliverda válasza Pompi (#37299) üzenetére


Oliverda
félisten

1. Trulli hibázott, leszalad a pályáról így Hamilton teljesen szabályosan mehetett el mellette.

2. A csapat utasítására Hamilton visszaengedte Trullit, majd Trulli a pályán vissza is előzte őt. Nyilván Trulli és a Toyota tisztában volt azzal hogy először Trulli hibázott és minden bizonnyal azt is észrevették hogy miután Trulli elment Hamilton mellett Hamilton nem állt ki a versenyből. Tehát szvsz már ekkor és ezután a pályán vissza kellett volna engednie Trulli-nak Hamilton, de ezt nem tette meg. Mégegy hiba.

Whitmarsh:: "Azért nem továbbítottuk a teljes rádiókommunikációt, mert azt gondoltuk, hogy az FIA is a birtokában van, és nem gondoltuk, hogy döntő lehet. Nem történt szándékosság, és mindenki tudja, hogy az FIA lehallgatja a rádióbeszélgetéseket."

A McLaren annyi hibát vétett hogy nem toporgott ott az FIA előtt a rádióbeszélgetésük rögzitett formájával. Trulli és a Toyota legalább két bakit is vétett még a McLaren egyet, mégpedig azt hogy nem nézte hülyének a bírákat. Pedig azt kellett volna... Az FIA pedig mosom kezeimet szép szokásukat gyakorolva ismét büntetett.

Mindenki döntse el maga hogy Trulli +25 másodperces vagy Hamilton DQF büntetése volt az igazságosabb ebben az esetben. Szerintem az előbbi.

Norbert Haug: "Nem fellebbezünk a döntés ellen, de nem azért, mert esélytelen lenne, hogy helyt adnak neki, hanem mert más dolgokra akarjuk fordítani az energiánkat."

Szvsz nagyon jól tudják hogy ez ismét egy olyan büntetés ami ellen nekik semmi esélyük nem lenne. Felesleges vele foglalkozniuk, inkább a pályán vágjanak majd vissza. Tavaly siekrült. :)

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37302) !Overdose! válasza hunnylander (#37300) üzenetére


!Overdose!
őstag

Száz százalékosan hiszek Trullinak. Elég régen az F1-ben van és komoly, megbízható ember benyomását keltette nálam mindig. A balhékból kimaradt, ezt Hamiltonról és a McLarenről nem mondhatjuk el.

Persze ettől még tévedhetek, de nálam Trulli szavahihető. :K

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#37303) Pompi válasza Oliverda (#37301) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"Mindenki döntse el maga hogy Trulli +25 másodperces vagy Hamilton DQF büntetése volt az igazságosabb ebben az esetben. Szerintem az előbbi."

Nem azzal van a problémám, hogy melyik az igazságosabb döntés. Hanem. Nyilván Martin Whitmarsh számára az az igazságosabb amiből ők jobban jönnek ki. Nincs ezzel semmi baj, csak ne hangoztassa. Már csak azért sem, mert Trulli büntetése se volt igazságos. Nem esett volna le a karikagyűrű az újjáról ha ezt a mondatot vagy kihagyja, vagy azt mondja, hogy egyik döntés sem igazságos. Nekem ettől csak unszimpatikussá válik a manusz. Ez egy ilyen felesleges megnyilvánulás amitől nem lesz népszerűbb szerintem, max a McLaren fanok között, de ott meg eddig sem volt ezzel baj. Már ha egyáltalán mondott ilyet (lásd hunnylander).

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#37304) Oliverda válasza !Overdose! (#37302) üzenetére


Oliverda
félisten

Megbízható? Aki SC alatt rendszeresen kicsúszik azt én nem igazán nevezném megbízható pilótának. Trulli csak az időmérőkön tud(ott) brillírozni de Glock már lassan ott is teljesen a fejére nő. Töltelékpilóta, pont olyan mint a honfitársa az öreg Fisi. Viszont remekül összeillik a Toyota-val amely szvsz szintén csak egy töltelék csapat. Legalábbis VB-t nem fognak nyerni ilyen felállással és hozzáállással bármennyi pénzt is pumpálnak bele.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37305) hunnylander válasza !Overdose! (#37302) üzenetére


hunnylander
őstag

Akkor úgy kérdezem, hogy mi járhatott Trulli fejében, amikor fűnyírás miatt elvesztett 3. helyét visszakapta, mert állítása szerint az nagyon lelassult, visszont még percekig láthatta, hogy a McLaren ott jön mögötte? Nem fordult meg a felyében, hogy rossz pozícióban van és ebből még ügy lehet?

Továbbá ha a stewardok alaposan végzik a munkájukat, nincs se +25mp Trullinak, se kizáráa Hamiltonnak, hanem megtartják a befutó eredményét. Ennyi. Én megértem, hogy sokaknak ez boldogságot okoz, hogy a McLaren kárára Trullit visszarehabilitálták a 3. helyre, de ettől még a stewardok nem álltak a helyzet magaslatán Melbourneben és ezt csak ilyen drasztikus lépéssel tudták kijavítani.

A legjobb az lenne, ha felvették volna a meghallgatást (szerintem fel is vették) és leadnák a transzkriptjét, hogy láthassuk, hogy konkrétan, miben vétkezett a McLaren a melbournei meghallgatáson, mert ez nekem nem egyértelmű, ugyanis az FIA azt álítja, hogy a McLaren szándékosan félrevezette a stewardokat, a McLaren meg azt, hogy mi nem tettünk ilyen csak feltételeztük, hogy a stewardok a rádióbeszélgetések ismeretében diskurálnak velünk.

Egy szó mint száz, ez az ügy addig fog bűzleni, amíg nem publikálják a transzkriptet.

A büntetés lehet jogos, ugyanis a félrevezetés cikkelyébe az is belefér, ha egy szóval is kevesebbet mondanak, mint azt egy dilettáns bürokrata elvár. Ellenben humánusan nézve a dolgot, nem lett volna ésszerűbb ha törlik Trulli büntetését, amit felületesen hoztak? Ja nem, mert akkor elismerték volna hogy mulasztottak és nem vették a fáradságot rádióbeszélgetéseket hallgatni. Ilyet nem engedhet meg magának az FIA, ők tévedhetetlenek, ők nem mulasztottak, csakis a McLaren lehet a hibás, miért nem rágta a szánkba a dolgokat! Nincs is tétje a dolognak, könnyen lehet, hogy az az 5 pont lett volna a McLaren összes első négy futamon szerzett pontja, annyira bénák.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#37306) Oliverda


Oliverda
félisten

Transcript of McLaren radio transmission

A jó öreg csárli és a csokigyár ismét szépen megetette a McLaren-t pont úgy mint tavaly Spa-ban. -6 pont. :N

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37307) Flashcash válasza Bibby (#37293) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Ez is egy érdekes kérdés, és ennek is szerepe van abban miért alakultak így az események.

Szerintem négyféleképp vizsgálhatták volna azt hogy mi történt:
1, A befutó után, beidézik Hamiltont és a McLarent, akik egyértelműen kijelentik, hogy rádión utasítást adtak Hamiltonnak hogy engedje el Trullit. (a. Immediately after the race and before Lewis Hamilton attended the Stewards Meeting he gave an interview to the Media where he clearly stated that the Team had told him to let Trulli pass. b. Furthermore, the radio exchanges between the driver and the Team contain two explicit orders from the Team to let the Toyota pass.
)
Ítélet: Helyben hagyják a végeredményt 3. Trulli 4. Hamilton, a másnapi újságcikkek: 'Hamilton jobban ismeri az f1 szabályait mint a mclaren' 'csapata félreértelmezése miatt csúszott le a dobogóról Hamilton'

2, Beidézik a verseny után Hamiltont és a mclarent, akik elmondják, hogy Trulli visszavette tőlük a poziciót, és nem említik a fenti rádióbeszélgetést. Az FIA ezután meghallgatja a rádióforgalmazást majd félrevezetés miatt kizárják Hamiltont és Trulli 3.

3, Előzetesen a FIA meghallgatja a rádióbeszélgetéseket, beidézik Hamiltont, rákérdeznek az adott beszélgetésre, majd helybenhagyják a végeredményt. Trulli 3. Hamilton 4. + 1-es pont újságcikkek

4, Beidézik a verseny után Hamiltont és a mclarent akik nem említik a rádióbeszélgetést, az FIA elmulasztja a rádiókomm. ellenőrzését, és megbünteti Trullit. Majd a nyilatkozatok után ájön, hogy nem járt el kellő alapossággal és innen már ismerjük a történetet...

Szerintem a nézők és a szurkolók szempontjából a negyedik megvalósult változat a legrosszabb, én bármelyik másik három megoldási módot korrektebbnek tartottam volna. Így szurkoló legyen a talpán, aki követni tudja az eseményeket és az utólagos poziciócseréket.

[ Szerkesztve ]

(#37308) hunnylander válasza Oliverda (#37306) üzenetére


hunnylander
őstag

Kiderül belőle, hogy Lewis tudta a szabályokat, a csapat meg agyonaggódta magát, nehogy jogosulatlanul előzzön. :U

www.HunnyF1.com

(#37309) Oliverda válasza hunnylander (#37308) üzenetére


Oliverda
félisten

Legközelebb kapcsolja a ki a rádiót inkább...

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37310) wildrain válasza Oliverda (#37306) üzenetére


wildrain
addikt

Nekem ebből az jön le, hogy még azelőtt visszaengedtették vele Trullit a 3. helyre, hogy CW visszajelzett volna.
Gondolom, CW-t még a Red Bulltól is buzerálták, hogy okés-e Vettel háromkeres mutatványa. Még az lenne a szép, ha arról is kiderülne, hogy megkérdezték CW-t, és ő azt mondta, hogy rendben van, utána meg kivizsgáltatta. :)

(#37311) !Overdose! válasza Oliverda (#37304) üzenetére


!Overdose!
őstag

Emberileg, nem pedig, mint versenyző beszéltem Trulliról.

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#37312) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Egy biztos. Ez az egész ügy olyan messze van már az igazi versenyzéstől mint makó jeruzsálemtől. :(
Szerintem ennek normális F1 rajongó nem örül, attól függetlenül, hogy kinek szurkol.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#37313) G.Zs.


G.Zs.
senior tag

Kivancsi vagyok, iden hanyszor buntetik meg Hamiltont.
Eddig 1/1. :(((
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez ilyen mondvacsinalt oknak tunik. Szerintem az FIA negy napig napi 24 oraban vizsgalta a futam minden egyes kepkockajat, hogy talaljanak valamit, amiert Hamiltont meg lehet buntetni. Eddig tartott, de osszejott. Remelem, most boldogok. :((

Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

(#37314) JJános válasza wildrain (#37222) üzenetére


JJános
addikt

Ne haragudj, de ez egy kicsit sok.

Nem Barika tördelte le más autókon az összetört autójának darabjait?

2007-05-06 óta itt!

(#37315) hunnylander válasza Pompi (#37312) üzenetére


hunnylander
őstag

Én azt mondom, hogyha Lewis és Dave Ryan (team manager), akik a McLarent képviselték Melbourneben a stewardok előtt, hazudott úgy, hogy az eredményezte Trulli büntetését, akkor jogos a kizárás. De ehhez ne szégyellősködjenek, azt mondták, hogy ezentúl meg fogják indokolni az ítéleteket bizonyítékokkal, belső videófelvételekkel, transzkriptekkel. Akkor ki vele, publikálják a hazug szavakat is, mert a rádióbeszélgetés csak arra jó, hogy méginkább szánjam a csapatot, de önmagában azzal nem követtek el vétséget.

Még a legtanyasibb TSZ-értekezleteket is fel veszik a megbeszélést, azt ne mondja nekem senki, hogy a meghallgatáson egyetlen hangrögzítő vagy diktafon se kapcsolódott be, egy jogi eljárásról van szó, és az akkor elhangzott szavakat a mai tárgyaláson is tudniuk kellett azoknak is akik csak Sepangban lesznek stewardok, ergo a hangfelvétel és a transzkriptje létezik és pont az csitítaná le az indulatokat. Szóval megköszönném az FIA-nak, ha publikálná, ha már vették a fáradságot, hogy azt a sistergős rádióbeszélgetést átírták szöveggé, akkor a perdöntő hazugságokat is átírhatnák, csak néhány mondatról van szó.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#37316) Flashcash válasza hunnylander (#37315) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

"During the hearing, held approximately one hour after the end of the race, the Stewards and the Race Director questioned Lewis Hamilton and his Team Manager David Ryan specifically about whether there had been an instruction given to Hamilton to allow Trulli to overtake. Both the driver and the Team Manager stated that no such instruction had been given. The Race Director specifically asked Hamilton whether he had consciously allowed Trulli to overtake. Hamilton insisted that he had not done so. " [FIA statement]

"A meghallgatás alatt amelyet kb. 1 órával a verseny után tartottak, a stewardok és a versenyigazgató kifejezetten kérdezte Hamiltontól és a csapatmenedzser David Ryantől, hogy Hamilton kapott-e utasítást arra, hogy engedje Trullit előzni. Mind a versenyző mind a csapatmenedzser azt állította, hogy nem történt ilyen utasítás. A versenyigazgató egyértelműen rákérdezett Hamiltonnál arra, hogy szándékosan engedte-e Trullit előzni. Hamilton ragaszkodott ahhoz hogy nem tett ilyet."

Ha nem így történt ahogy az FIA állítja, akkor reagálnak majd a McLaren részéről.

[ Szerkesztve ]

(#37317) hunnylander válasza Flashcash (#37316) üzenetére


hunnylander
őstag

Már reagáltak. Kivonatosabb cikk: Whitmarsh says McLaren did not lie

Valaki nem mond igazat, publikálni kellene azt a transzkriptet. ;)

www.HunnyF1.com

(#37318) !Overdose! válasza hunnylander (#37317) üzenetére


!Overdose!
őstag

Ha választanom kell, hogy ki hazudik az FIA vagy a Mclaren-Hamilton kombó, akkor én a másodikra teszem a voksom.

Mod: Bár a publikálásnak én is örülnék, mert akkor lezáródhatna végre ez a vita. :W

[ Szerkesztve ]

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#37319) Flashcash válasza hunnylander (#37317) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

Nézd szerintem ez egyszerű, az FIA azt állítja hogy a McLaren és Hamilton hazudott a meghallgatáson. Erre kétféleképpen reagálhat a Mclaren, 1 helyben hagyják, nem csinálnak semmit, mással foglalkoznak a nyilatkozataikban 2, követelik, hogy az engedélyükkel hozzák nyilvánosságra a teljes meghallgatás anyagát és visszautasítják a vádakat. Majd meglátjuk mi történik.

[ Szerkesztve ]

(#37320) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Jogos a büntetés, ha az eddigi hasonló eseteket nézzük, eddig mindig büntettek az ilyen esetekben. (pl MS monacoi parkolása, stb...)
Ha már ilyen sok mindenért büntetnek, akkor legalább arra figyeljenek, hogy azonos esetnél ugyanúgy legyen vagy ne legyen büntetés, és lehetőleg megfelelő mértékű legyen.

És még mindig van amit nem vettek észre: Hamilton sárga zászló alatt előzött a versenyen. De lényegében ez már nem számít.
A másik, hogy Barit még ha meg is lökte Kova, a Kimi-s előzése teljesen szabálytalan volt. Nekiment, és lelökte az ívről, majd megelőzte. A Ferrari helyében azért megemlítettem volna az FIA-nak, hogy akkor ez most mégis szabályos-e, mert akkor így érdemes előzni, csak szilárdabb első szárny kell, és elég szép eredményeket lehetne elérni.

(#37321) !Overdose! válasza [CS]Blade2 (#37320) üzenetére


!Overdose!
őstag

Szerintem meg a Ferrari korrekt volt. Se Kimi, se Massa nem szerzett pontot, így nem volt értelme rinyálni.

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#37322) Oliverda válasza [CS]Blade2 (#37320) üzenetére


Oliverda
félisten

"És még mindig van amit nem vettek észre: Hamilton sárga zászló alatt előzött a versenyen. De lényegében ez már nem számít"

Ezt hogy mikor hol és honnan? :U

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37323) Motion_Blur válasza [CS]Blade2 (#37320) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Igen, Barika nem volt előzési pozícióban. Semmi esélye sem volt elfordulni Kimi mellett. Egyszerűen megpöckölte a Ferrrari hátulját és kirakta a külső ívre..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37324) Thrawn


Thrawn
félisten

Ebből a "száguldó cirkusz"-ból számomra már csak a cirkusz maradt :(

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#37325) manutdzoli


manutdzoli
senior tag

Pofám leszakad.Mostmár minden verseny után kizárnak valakit? :( Nem lesz ez így jó.
Ez már tényleg egy nagy cirkusz!

[ Szerkesztve ]

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#37326)



addikt

Nyilvánosságra hozták a rádiobeszélgetést

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#37327) AMD Power válasza Thrawn (#37324) üzenetére


AMD Power
titán

Ez a Froma1 tényleg kezd egyre bénább lenni.... :U

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37328) -=Sziszi=-


-=Sziszi=-
aktív tag

Részemről lezártam ezt a Hami-Truli ügyet. Egyszerűen nevetséges ez a 'mindent büntet "Sex Max" FIA.' Csak ártanak vele a sportnak és csak veszít a népszerűségéből az F1.

A lényeg hogy holnap kezdődik a Maláj hétvége és reménykedjünk, hogy az FIA messzire elkerüli még a pályát is, vagy legalább nem szól bele az eredménybe, de ehhez kell, hogy a csapatok és pilóták korrekten versenyezzenek. Bár ez sem elég, mert a Kubi-Vettel eset is korrekt versenyzés volt és mégis büntetés lett a vége.

Üdv Szisz

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#37329) bdav válasza Flashcash (#37316) üzenetére


bdav
őstag

nemtom, nekem ordas nagy kamunak tűnik h. McMerciék hazudnak a meghallgatáson, pont azért mert a rádióbeszélgetés nyilvános. Ennyire nem amatőrök :F

Plusz továbbra is szánalmasan LOL és meg vagyok döbbenve h. a tényleges rádiózás meghallgatása előtt hoztak egy ítéletet a versenybírók.

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#37330) AMD Power válasza bdav (#37329) üzenetére


AMD Power
titán

Persze ,hogy nem. Nem hülyék ezek.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37331) AMD Power


AMD Power
titán

Lauda: Vicc az egész...

Ez valami hihetetlen, hogy négy napra van szükség a legmodernebb technika mellett, hogy végre kitalálják mi is történt valójában.” – mondta az osztrák az RTL televíziónak.

„Ez egy nagy vicc.” – tette hozzá felháborodottan.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37332) Oliverda válasza AMD Power (#37331) üzenetére


Oliverda
félisten

Ez nem vicc sajnos. Ez már régóta egy nagyon is tudatos üldözés az FIA részéről. Ezért nem is fellebbeznek.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37333) AMD Power válasza Oliverda (#37332) üzenetére


AMD Power
titán

Nem is értem ,hogy ezt miért csinálja a FIA?? :F

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37334) Oliverda válasza AMD Power (#37333) üzenetére


Oliverda
félisten

Mert Max meggyőzödése szerint a Ron Dennis keze benne volt a kirobbant sex botrányában. Látszott is a videón egy kéz ami fegyvert szegez mózli fejéhez és azzal kényszeríti az aktusra. :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37335) AMD Power válasza Oliverda (#37334) üzenetére


AMD Power
titán

Menjen az anyáb* a Max gyerek! Kezdem már nagyon unni a szarakodásaikat.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37336) [CS]Blade2 válasza Oliverda (#37322) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Egy kis teamradio: Toyota Team Radio - 2009 Australian GP

Nem tudom pontosan mikor, talán a baleset és az SC közötti 2 körben sárga zászló volt, és egy helyett előre jött.
De lényegében már mind1.

(#37337) Markgx10 válasza Oliverda (#37332) üzenetére


Markgx10
őstag

Ott a beszélgetés, mi nem egyértelmű? :U Kivételesen nem kötözködök, komolyan kérdezem, mert ott van minden tény, ahelyett, hogy az üldözési mániádat publikálod, légy szíves írd le, hogy miért nem helyes a döntésük, tényleg kíváncsi vagyok rá, köszönöm.

(#37338) Immy


Immy
őstag

Üdv

Létezik olyan honlap ahol streamelik az időmérőt és a futamot élőben vagy minimális késéssel? Ha több lehetőség is létezik, légyszi ne tartsátok magatokban.

Tudom, hogy volt már kérdés, de olyanra lennek kíváncsi ami futam alatt is élvezhető --> ergo kibírja szolgálni a hatalmasa tömegeket is :)) .

thx előre is: Immy

Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html

(#37339) Oliverda válasza [CS]Blade2 (#37336) üzenetére


Oliverda
félisten

LOL. Ez ugyanaz az eset amikor kicsúszott Trulli. A sárga zászlós előzési tilalom sem érvényes akkor ha a másik versenyző közben füvet nyír. :)

Markgx10: Már leírtam csak olvasni kellene. Meg mások is leírták. pl: [link]

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37340) hunnylander válasza Markgx10 (#37337) üzenetére


hunnylander
őstag

A vétség amiért a kizárást adták a melbournei meghallgatáson történt, ahol az FIA állítása szerint a McLaren félrevezette a stewardokat. A bizonyíték hol van erre? Mi lenne a bizonyíték erre? Csakis a meghallgatás transzkriptje.

Ha te a rádiózás transzkriptjében megtalálod a kérdéses vétség bizonyítékát, akkor egy zseni vagy. ;)

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#37341) Motion_Blur válasza (#37326) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ezt nem értem. Mi a hiba a beszélgetésben?

mod: közben leesett, semmi.. amiért büntettek az nem a pályán történt

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37342) Markgx10 válasza hunnylander (#37340) üzenetére


Markgx10
őstag

Neked jobban hiszek :D , de nem teljesen ;] Viccen kívül, míg valahogy a Mclarenről és az egyébként is sunyiképű (ez nem sértés, csak ránézsre az emberben kialakul egy lehet, hogy hamis kép, + a futam után is elismertem, hogy ő mente a legnagyobbat, a képességeit sosem vonom kétségbe) Hamiltonról jobban el tudom képzelni, hogy letagadnak valamit, mint azt, hogy egy teljesen alaptalan, könnyen bizonyítható hazugsággal megvádolják őket (amire nem fellebbeznek és az nagyon rossz szöveg, hogy az ellenük irányuló hadjárat miatt, azért egy kizárás az sok pont és a szponzorok nyomására, ha egy kicsit is igazuk lenne, a legnagyobb felháborodással kellene perelni), de lehet, hogy tévedek, ha kiderül, mindenképp elnézést fogok kérni. Sajnos valóban csak képzelgésekre lehet alapozni, jó lenne azt a beszélgetést hallani. :U

(#37343) hunnylander válasza Markgx10 (#37342) üzenetére


hunnylander
őstag

De most őszintén, a McLaren tudta, hogy a rádióbeszélgetések a stewardok rendelkezésére áll, sőt Hamilton már a verseny után de még a meghallgatás előtt elmondta a Speed TV-nek, hogy a csapat utasította Trulli előreengedésére, és ezek után ezt letagadnák a meghallgatáson amikor már rég kiment a sajtónak és már a stewardok is meghallgathatták a rádiózást? Nem is tudhatták, hogy amikor feltették nekik a kérdéseket, akkorra a stewardok mit hallgatnak meg és majd utána mit fognak tenni.

Nem hiszem el, ezt nem lehet elhinni, kivéve ha leközlik a meghallgatáson elhangzottakat szó szerint.

Trulli büntetése egyértelműen szemétség volt, de ezt a csorbát a McLaren kárára köszörülték ki. A mai meghallgatás szövege is érdekelne: 'gyerekek, nem szánjátok a szegény Toyotát, kell nekik a pont, mert itt hagynak bennünket, ezt a balhét most ti viszitek el, tőletek úgyis mindenki megszokta a hazugságot, örüljetek, hogy 2007-ben nem zártunk ki benneteket két évre, úgyhogy ne ugráljatok'. Ez egy fiktív verzió, a mai napról. :D

Egyébként marhára nem érdekel már az egész, holnap hajnalban szabadedzés. :D

www.HunnyF1.com

(#37344) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Néhány mai kép:

001
002
003
004
005 :D

bónusz

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#37345) AMD Power válasza Motion_Blur (#37344) üzenetére


AMD Power
titán

LH biztos nem valami boldog. De ez a bünti szerintem csak jobban hajtja majd. :K

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37346) -=Sziszi=- válasza Motion_Blur (#37344) üzenetére


-=Sziszi=-
aktív tag

És EZ. Elég félelmetes :Y :DDD

[ Szerkesztve ]

"Pár évvel később azért a Doom, Wolfenstein 3D már szerves része volt a közoktatásnak is." - Dilikutya

(#37347) AMD Power válasza -=Sziszi=- (#37346) üzenetére


AMD Power
titán

Iszonyat jó ez a kép. :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#37348) Oliverda válasza Motion_Blur (#37344) üzenetére


Oliverda
félisten

004: "Nem, nem mondom ki hogy fuck you FIA."

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#37349) -XadAnuX+


-XadAnuX+
őstag

Most láttam, hogy hamit megbüntették! :C
Megérdemli, még hazudik is, a csapatával az élén, örüljön, hogy egyáltalán utolsó is lehet. :K

(#37350) dnelb válasza -XadAnuX+ (#37349) üzenetére


dnelb
veterán

Buta vagy :(

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.