- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Shabranigdo
tag
(#23253) pH érték
(#23255) Rick4
"Ebből következik, hogy a blokkolásig fékezett kerekekkel csúszó autónak több idő kell a megálláshoz, mint annak, amelynek kerekeit valamilyen módon forgásban tartják lassulás közben. Ezt a feladatot látja el a blokkolásgátló rendszer. A forgó kerék ezen kívül a lassuló autó kormányzását is lehetővé teszi, ami állóra fékezett kerekekkel gyakorlatilag lehetetlen feladat."
"A játék eredménye, hogy a kerekek lassulása nem lépi túl a kerekek tapadási határát, így nincs blokkolás, ráadásul a fék folyamatosan a maximális erőkifejtés közelében dolgozik."épp azért rövidebb a fékút, mert nem hagyja blokkolni a kereket, így nagyobb a tapadás.ennyi köze van a füstöléshez
-
ocsesz
aktív tag
Mindenesetre izgalmas lenne Coulthard javaslata
miszerint be kellene tiltani a tankolást. -
pH érték
aktív tag
Én úgy tudom, hogy az F-1 es kocsikban ABS van. Akkor miért van az, hogy néha fékezéskor, füstöl a gumi?
-
hunnylander
őstag
válasz
tuskooo #23246 üzenetére
Pedig a repuloter weblapja alapjan ugy tunik, az ilyen F1-es tesztek a repter profiljaba tartoznak es lehetett mar korabban is, a fotok tanusaga szerint.
Na de hat az 'angol parasztok' kozott is lehetnek erdekes szerzetek,
Kemble egy kis falu. Az F1-es autok biztos csinaltak nemi zajt, amig elfogyasztottak az 50 km-t, es valoszinuleg a repuloter csendes lehet altalaban a gyer forgalma miatt.
-
tuskooo
addikt
válasz
Shabranigdo #23245 üzenetére
Azt én is kikerekedett szemekkel néztem
-
Shabranigdo
tag
válasz
hunnylander #23244 üzenetére
"They've fired up the locals, too. Complaints about the noise have been forwarded to airfield officials by environmental health officer Ron Brassington, the paper reported."
a repülőgépek zaja nem szokta zavarni őket? -
hunnylander
őstag
A Renault, a McLaren es a Force India (50 km-es) "shakedown" teszteket hajt(ott) vegre, a Kemble Airport-on (repuloter, UK).
-
shev7
veterán
válasz
tuskooo #23240 üzenetére
szoval atlagosan 2-3g atlagosan egy tizedmasodpercig? es amikor eppen nem abban az atlagos tizedmasodpercben vagyunk akkor mi hat ra?
na jo ez mar kotekedes, de szerintem tovabbra sincs ertelme
nem nagyon vilagos mik lennenek azok az idotartamok amiknek az atlaga egy tized masodperc.
-
törölt tag
Ezen a videón elég jól látszik mi is a terhelés, elég nehéz függetleníteni az arcoktól
Mindenestre vagány
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged