Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Zolee11
üzenetére
Hat ezert mondom, hogy fizika, a surlodasi ero nem igazan fugg a felulet meretetol. Elasztikus guminal eleg bonyolult a helyzet, eleg nehez merni, szamolni, de elso kozelitesben mondhatjuk, hogy a tapadasi egyutthatotol es az osszenyomo erotol fugg a surlodasi ero. Vagyis ha van leszoritoero, akkor sok g lesz a gyorsulas, ha nincs, akkor keves. Megint elso kozeliteskent mondhatjuk, hogy a leszoritoero negyzetesen aranyos a sebesseggel, vagyis ha 130-nal van 2-szeres suly, akkor 80-nal 1.38-szoros, vagyis ahhoz, hogy 2g legyen 1.45 kell legyen a tapadasi egyutthato. Szerintem nincs ennyi. Ha ezzel vitatkozol, hogy de, mert te hallottad, hogy 1.6, vagy ilyesmi, ok, ez lehet vitaalap. De ha csak annyit tudsz mondani, hogy jatszottam jatekkal, es kiirta, hogy x g, es biztos ugy van, akkor bocs, de az komolytalan, plane, erre hivatkozni, hogy vigyazzak, ha vitatkozni akarok. Ugyanigy komolytalan arra hivatkozni, hogy belso kamarabol 4-5 g-t latsz 250-nel, annak sincs koze a 80-nal ebredo leszoritoerohoz, es ezen keresztul a gyorsulashoz.
Amugy azt az infot talaltam, hogy 100-rol 17 meteren tud megallni egy F1 auto meleg gumival. Ha ebbol ki tudod szamolni, hogy 80-nal mekkora max gyorsulast tud, akkor oke (en kiszamoltam, legalabbis a fenti egyszeru modellel). Mondjuk ebbol meg mindig nem derul ki, hogy hideg gumi tud-e 2g-t, de az legalabb igen, hogy a meleg tud-e.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest