Hirdetés

Aktív témák

• snecy

senior tag

válasz #70869248 #119 üzenetére

Erről van szó, pont ez a lényeg hogy a technika és az ember között megkéne találni ezt az egyensúlyt, mert kezd eltolódni az egész egy irányba, és lassan ez a technikai arzenál teszi Anti-F1-gyé az F1-gyet. A kipörgésgátló kivétele és a Slick talán az első lépés lesz a változások felé, majd kiderül. A következő a képlet perpillanat:

Fussunk le egy versenyt úgy, hogy lehetőleg ne kelljen senkivel megmérkőzni, az atomfizikus team memberek pedig a szuperszámítógép algoritmusa segítségével kalkulálják ki, hogy is lehet a legoptimálisabb körülmények között célbaérni, különösebb kockázatvállalások nélkül.
    Egyszerűen ritkák a nem várt események, ez max. egy elszúrt rajt lehet, egy defekt, vagy egy elrontott kerékcsere, ezzel majdnem el is mondtam mindent.
    Még véletlenül se úgy, hogy az bárkinek is izgalmas legyen..

Viszont hogy a Nascarra is kitérjek, nagyon más a szellemisége az F1-hez képest. Náluk elsősorban családias hangulatú a dolog, és ami még fontosabb, nézőcentrikus.
    Nem a minden a pénz és a technika, mégis nagyrész működik a dolog. Nincsenek évközi fejlesztések, adott egy kasztni meg egy motor, és itt jön képbe a jobb versenyző, mert én még olyan versenyt nem láttam amelyiken a technikai fölény miatt nyert valaki, ha pár tized előnnyel történő befutókról beszélünk akkor ugye eleve kizárható a dolog.

Ezzel persze nem azt mondom hogy a szabványosítás működne az F1-ben, mert teljesen másról szól az egész, pont a lényegét veszítené el a sport, de már-már kínosan sikerült átbillenni a ló túlsó oldalára.

[Szerkesztve]

Aktív témák