Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Maranello
üzenetére
Amint lesz egy kis időm, írok egy korreket, táplálék-kiegészítő, 2 óránként kajálás mentes étrendet. De ha minden kötél szakad van egy agyament, módszerem, én ezzel anno 25 kilót toltam le 2 hónap alatt, na ezt übereje valaki?
Mai szemmel hülyeséget csináltam, nagy baj lehetett volna, de ha valakinek anniyra sürgős, én beírom, ezen ne múljék, de felelőséget nem vállalok. Amint mondtam, igyekszem összeállítani Neked egy korrekt diétát, ja és én is gyúrós vagyok, nagyon eltérek az átlagtól a felfogásommal, kapok is sokat, de nem kell megsértődni, a gyúrósok fanatikusak, ehhez a sporthoz az kell, különben nem érsz el célt, sajna ez van. Csak türelem és segítek, ahogy tudok. Ennyit tudok mondani, kérem, kapcsolja ki...
u.i.: a laza diétámtól kezdve már 3 killa minusznál tartok
-
Kaoru
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
''Könnyű ugye valamit lefikázni, anélkül hogy utánajárnál a dolgoknak.''
Ezt azért te is átgondolhatnád.
Én nem találok semmi mocsoknak mondhatót a bio barnarízsben, a friss zöldségekben és gyümölcsökben, teljeskiörlésű dolgokban, halban, bogyókban, csirkemellben.
Eres hasfala meg senkinek nem lesz, ha nem edz. És ezt nem azért mondom, mert a ti módszereteket akarom fikázni, hanem azért mert hiszem hogy van más, egészséges helyes út is. Főleg akkor, hogy ha valaki már a gondolatától rosszul van, hogy drága porokon éljen.
Jah és nem értem ezt a rosszmájuságot, mind a GI indexen belül, mind az ''emberi'' kajára egyből olyan dolgokra asszociáltok, ami egy fogynivágyónak a véletlenül se jutna eszébe (fagyi, csoki, kolbász, pacal.. stb) ennyire azért nem kell lenézni a másikat. -
Joco
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az úgy összehasonlítás

Különben nem kell sem az utolsó, sem másik nem kell. Nem is nyomok 140el, de azért elbírom, amit el kell. Tanácsra nincs szükségem, ahogy nézem itt meg a véleményemre, úgyhogy aki akar, úgyis megtalál. Tiszteletem.
-
Joco
aktív tag
válasz
Maranello
üzenetére
Volt egy kis csaj. 50kgról még fogyott. Ebédre fél adag kefírt evett kb.
Ha fekszel egész nap, akkor is dolgozik a szervezeted, ha ennek megfelelő a táplálékbeviteled, akkor nem lesz felesleged, meg persze izomzatod sem, mert ahhoz kéne a mozgás.(itt nem a rembora kell gondolni) -
Joco
aktív tag
válasz
Maranello
üzenetére
De most komolyan ne csináld már Te is. Most akkor akarsz ellenállást forrasztani vagy nem? Kifogod számolni a borsószemeket, hogy mi fér még bele? Nem egy kilót kell megenni és annyi. Ehetsz mindennap tojást mert abban sok a fehérje, csak szerintem a változatosság többet ér.
Nem tudom elhinni, hogy ez ilyen iszonyat bonyolult dolog. Merthogy a kondisok maguk alá csinálnak, mire sikerül egészségtelen mértékig levinni a testzsírszázalékukat, az egy dolog, de hogy a ''nomál'' súlyodért ennyit kell szenvedni, azt nem hiszem el. Ha valaki nem tesped és zabál mellette, annak úgyis beáll a normál tömege. Persze, ha van vlkinek hihető ellenérve szívesen látnám. -
Maranello
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszönöm!

-
Maranello
tag
Hadd ne kezdjem el fikázni azokat, akiknek semmi másból nem áll az élete, mint a mit eszem-mit szarok körforgásból.
Ne hozzátok ki belőlem az állatot..
Az, hogy egy kurva ételt nem bírtok írni, csak magyaráztok szénhidrátokról és zsírokról, nekem meredek. Arról nem volt szó, hogy biológusnak kell lenni ahhoz, hogy egyek.
Fakk. -
attilam
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
De most őszintén: Ezt hányszor leírtuk már. Már azóta is lelett írva egy párszor, hogy ide írogatsz.
Más.: Én is csak most tuttam venni Whey Pro-t. Érdekes, de megvoltam nélküle is. Ez is csak egy kaja, nem több és nem kevesebb.
Mod.: Tudod mit mondok neked: Csináld a Norbi-update-t és kész. Az neked való diéta.
[Szerkesztve] -
Maranello
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Aha, csak majd előbb kitalálom, hogy hány szénhidrát van a borsófőzelékben.
-
Maranello
tag
Még egyszer megpróbálom leírni.
Adott valaki, aki nem ér rá kétóránként enni, és nem tud ezrekért venni hetente Whey cuccokat, de le szeretne fogyni.
Ehhez vár ötleteket, hogy mik azok az ételek, amik egészségesek, és mozgással párosítva eredményre vezetnek.
Olyan a helyzet, mint amikor Béla megvesz egy videokártyát, nagy nehezen beteszi, majd megkérdezi hogy melyik drivert szedje le hozzá, hogy jobban menjen, erre jön (szabadon behelyettesíthető guru) Westlake, és leoltja, hogy a teljesítménynövelés egyetlen módja, ha beforraszt egy ellenállást a kártya hátlapjára, x és y pont közé.
Szegény kicsi Béla előbb hülyének érzi magát, majd anyázni kezd, hogy senki se segít neki. -
deniro2
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Szerintem, fogyni nagyon egyszerű, simán kevesebbet eszel a szükségletednél, ennyi.
Nem nagy teljesítmény írni olyan fogyúkúrás étrendet, ami működik, pl.:
reggeli: 1 db szilva
ebéd: 1 db joghurt
vacsora : 1 db alma.
Tessék. Fogadjunk, hogy 2 hét alatt lefogysz vele 3 kg-ot, plusz lemegy a víz, salak, etc., kb. 6 kg-mal fog kevesebbet mutatni a mérleg. De ettől ez még egy sz@r diéta.
Azt próbáltuk itt páran elmagyarázni, hogy a tartós testsúlycsökkenéshez nem ez az út vezet. Láthatóan a többség szeretne a kissebb ellenállás irányába elmenni és gyorsabban, semmiről nem lemondva fogyni. Hát lehet új topicot nyitni, javaslom a ''Nőimagazinok tuti fogyókúrás receptjei'' címet.
Amúgy, vicces, hogy a ''nem természetes'' módszer cimkét pont az egyél rendszeresen keveset, jó minőségű táplálékot megközelítés kapta. Főleg, hogy senki nem ajálgatott tablettákat, hogy azzal de nagyon lehet ám fogyni. Mindegy, ennek a topicnak már úgyis régen nincs értelme, mert kb. fél éve levan írva minden lényeges, már csak az ezerszer kitárgyalt dolgok mennek újra és újra. -
attilam
őstag
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Én anno a kalória deficit fogalmát próbáltam meghonosítani, ami ugye a diéta alapja. Le lettem ugatva, elzavarva, így hagytam is a francba. Pedig enélkül nincs diéta. Valamilyen módon kényszeríteni kell a szervezetet a fogyásra, mégpedig úgy, hogy kevesebb kalóriát viszünk be, mint amit elhasznál. Vagy kevesebbet viszel be, vagy többet használsz fel (mozgás). Asszem ez normál emberi értelemmel is felfogható.
Az emberi szervezet bebizonyítottan csak szénhidrátból (CH) és zsírból tud zsírt raktározni. Viszont ha meg akarod tartani az izomzatod nagy részét (mápedig egy férfinál ez evidens) akkor fehérjében gazdagon kell étkezni, viszont az előzőkből adódóan alacsony CH és zsírbevitelt kell megvalósítani. Azt hiszem ez se ''űrkonyha'' idáig
Ezekből következik hogy hogyan lehet legjobban fogyni, mindenki szűrje ki magának a megfelelő információkat belőle
Ha nem megy, akkor nem neked írtam ezt a kis monológot, nyugodtan felejtsd el 
(Ezt konkrétan mindenkinek írtam, mert nagyon le vannak a testépítők ugatva, pedig ha valaki tud fogyni akkor mi vagyunk azok. De ha nincsenek radikális céljaid, nem is kell radikális eszközöket bevetni. Ennyi
) -
attilam
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Te olvasol is néha?
A narancsdiéta talán nem drasztikus? Mert aki elkezd diétázni az többnyire ilyenekkel kínozza magát. Az egészséges, hogy a fehérjebevitelt szinte lenullázzuk? Igen hatékonyan gyorsan lehet izmot veszteni, aztán örül az ember hogy kevesebbet mutat a mérleg.
Én nem állítom, hogy nincs szükség átmenetre. Fontos dolog az is. De a narancsdiétánál vajon hol volt az átmenet?
Na mindegy nem fárasztom magam tovább, ennyi elég volt nekem bőven.
Mod.:
Nem lenézésről van szó. Hanem arról, hogy hülyének nézik az embert.
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
A fogyás ugyanúgy elhatározás kérdése, mint hogy leszoksz-e a cigiről(ha nincs vlmi genetikai hiba, de ez % elég keveseket érint). Az, hogy a gyúrósok tömik a fejükbe a hungarocellt, egy dolog. Nekik is kell vlmi, amivel kitöltik az életüket
Mazochizmus odaüt 
Teljesen normál kajákkal is lehet fogyni. Annyi az egész, hogy nem úgy ülsz le, hogy végén még ezt a két kanálnyit még bekapom, hanem érzed, hogy ez most így éppen elég és annyi. Éhezni nem szabad, az hülyeség, de józanul gondolkozva el tudod dönteni, mikor van az, hogy tényleg igényled és mikor, hogy csak a szemed kívánja.. Mozogni kell mellette és ennyi. Szerintem. -
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Igazad van.
Aki akar valamit, majd megkeres privátban, vagy a Gyúrosok Ide! topikban.
Agyrém ami itt megy mostanság. -
Woodslave
félisten
válasz
Maranello
üzenetére
Türelem. Azért az alapelveket sajna be kell tartani. Inkább többször keveset, no cukor, liszt, és fehér társai, sok zöldség. Ennyi sajnos nem negyon vannak csodaszerek. Meg gondolom neked nem megy könnyen, mert akkor nem itt kérnél tanácsot. Télleg nem kell végletekbe esni, de azért az alapokat vmilyen szinten be kell tartani.
-
attilam
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Mindegy mit írok nem? Úgysem gondolod Te komolyan ezt a diétát szerintem. Ha komolyan gondolnád, már rég elolvastad volna LEGALÁBB ezt a két topikot elejétől a végéig. Amíg meg csak ennyi eszed van, hogy azt hiszed csak ''szerektől'', meg ''adalékanyagoktól'' lehet fogyni, addig nem tárgyalok veled, hülyékből már épp elég van így is.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
attilam
üzenetére
Látom kiborult a bili, én pont ezért nem írok már..
Minek?

A ''szereket'' mindenki csuklóból elutasítja, amíg nem tapasztalja hogy milyen is az, amikor használja. Végülis mindegy mitől fogysz le, csak az életminőséged változzon, lehetőleg pozitív irányba. Sajnos a fogyás nem egyszerű, sokkal egyszerűbb többfrontos diétával/mozgással fogyni mint ''csodamódszerekkel''.
A vége nem neked ment Attilam
-
Maranello
tag
válasz
attilam
üzenetére
Ki beszélt itt szalonnáról, kolbászról és süteményről?
Akar a fene eres hasfalat (szerintem undorító),de érdekes hogy van, aki megértette, mit akarok.
Ha a fogyás szabálya az, hogy kétóránként kell enni mint egy kisbaba, számolgatni kell egy napig a kalóriákat, és mindenféle adalékot kell enni mellé, sajnálom..
Úgy látszik, ti egész nap mással se vagytok elfoglalva, mint hogy mikor miből mennyit eszem. Azt ugye tudod, hogy ez egy felnőtt férfinál agyrém?
mod: az általam megevett mocskok a narancs, a kétszersült, a saláta és a tejföl.
%a vulgaritásokat töröltem. ekkora flémre azért nincs szükség - kalandor%
[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
válasz
attilam
üzenetére
Mondj már egy példát, hogy kicsinált innen eres hasfalat..

Egy dologban azért igazat kell adni a háborgóknak. ''Normális'' (direkt idézőjeles, inkább abnormális, de mondjuk XXI. szd-i) emberi élet mellett nem lehet betartani azokat az elveket, amiket itt irkálunk(tok) Ki tud kétóránként enni, ki tud napi 300gramm fehérjét bevinni? Elég kevesen. Ugyanakkor 3 nap alatt nem lehet csodát várni, bár ha nem eszel, biztos lemegy pár kiló. Szóval azért nem ilyen könnyű a dolog.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Jó, akkor én innentől fogva nem segítek neked. Oldd meg magad a fogyókúrádat, amúgy is nagy ívben leszarom, hogy mit csinálsz. Fogyjál csak emberi kajákkal: kolbásztól, szalonnától, süteménytől, faszomtudja mitől. Egyet csak az ''emberi'' tartósítószereket, és minden más ''szemetet''. Elhiheted, hogy engem rohadtul de nem érdekel. Az se hogy kövér vagy, vagy az se hogy sovány.
Érdekes módon aki betartotta azokat amiket leírtunk az szépen tudott fogyni, de én még egy embert sem láttam, aki a ti agyas diétátokkal eres hasfalat tudott volna produkálni. Úgyhogy csak rajta. Csinálj amit akarsz.
Mod.: Más dolog: A zsírégetők alapból szart sem érnek ha nem tudnád, főleg az ''emberi'' diéta mellett.
Mod2.: Szerek??? Ha utánaolvasnál, hogy miket eszünk, rájönnél hogy sokkal egészségesebbek, mint az általad megevett mocskok. Könnyű ugye valamit lefikázni, anélkül hogy utánajárnál a dolgoknak. Mert úgylátom az utóbbira igencsak lusta vagy.
[Szerkesztve] -
Maranello
tag
Oké.
Akkor legyen az, hogy két hétig csinálom ezt, aztán megkérlek titeket, hogy írjatok vagy ajánljatok olyat, ami beválik.
De könyörgöm, olyan érzésem van, mintha szerintetek csak ilyen-olyan égető tablettáktól és fehérjeitaloktól lehetne lefogyni. Emberi kajákkal nincs diéta? -
Joco
aktív tag
válasz
attilam
üzenetére
Én tudok. Ma ettem paradicsomos húsgombócot, meg túrógombócot. Reggel virslit. Este is. Öööö tegnap corn flakesbe panírozott csirkét áfonyaöntettel. Elötte fasírt volt borsó főzelékkel, meg fasírt krumplis tésztával.

Nyáron szaftos pörkölt volt az alap és még a vállam is frankón szálkás volt, de most elpunnyadtam vizsgaidőszakban. No sebaj messze még a bikini szezon
-
Maranello
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
De valaminek csak kéne történnie, nem?
Egy minimálisat se megy lejjebb a mutató. -
Maranello
tag
Három napja eszem ezt a szemetet, és dekára pontosan ugyanannyi vagyok, mint amikor normálisan ettem!
Ez mitől van? -
Maranello
tag
Összekeveritek azt, aki csak le szeretne fogyni azzal, aki kockás hasat szeretne.
-
Kaoru
senior tag
eddig se zabáltam csokit meg lekvárt, de tess ezeket szoktam csinálni:
Almás csirke borban párolva
[link]
3-4 személy részére:
3 fej közepes méretű alma
0,5kg csirkemell
só, bors, grillfűszer
bor (fehér száraz lehetőleg)
1 nagyobb fej vöröshagyma
serpenyőben grillezett natúr csirkemell
párolt gomba, gombaleves (habarás helyett joghurttal, s cska gomba van benne)
[link]
zelelrkrémleves (csak zeller, bors, só)
spenót (rántás helyett 1 tojássárgájával sűrítve)
Durumtészta kefírrel.
Teljeskiörlésű kenyér, v extrudált kenyér reggelire (1szelet paradicsommal, s 1 félszelet csirkemell felvágottal), hétvégén lágytojás, vacsorára 2ek sov joghurt zabpehellyel.
Ásványvíz, tea, hohesc 100% mineral juice (ritkán). -
attilam
őstag
-
tütüke
tag
Na megtörtént életem első számolása:
reggeli: fehérje: 14.7 g
szénhidrát: 15,8g
zsir: 7.1g
Amugy tovább tartott kiszámolni, mint megenni
zöld tea: nagyon finom, de akkor kezdett el felpörgetni, mikor már aludni szerettem volna -
Kaoru
senior tag
válasz
Manitou
üzenetére
ugye milyen jó, h mondtam még 4 posttal ezelőtt, h rendesen edzek mellette. Persze nem muszály elhinni. Meg azt se, h sokat fejlődött a comb-, kar-, meg lábizmaim.
A képre reagálva meg nem mindenki szeretne izomkolosszus lenni, ha jól emlékszem a topik címe a fogyjunk le.
De persze lehet hülyének nézni, majd májusban meglátjuk mennyire is voltam hülye. -
fLeSs
nagyúr
és megmagyarázod?

najó, a pizza hut-os snackset néztem pizzának.
60 a sima pizza GI-je, és akkor az már nem jó.
a csoki is jó...
10 a különbség. és ezt ki mondja? már láttam pár GI-s táblázatot, egy nagycsomó eltérés van közöttük.
nem akarlak megsérteni, de fogalmad sincs az egész táplálkozásról.
ezeknek a kajáknak azért alacsony a GI-je, mert zsír van bennük, és mint tudjuk a zsír lelassítja a felszívódást. pizza, snickers, csoki, stb.
a fagyi meg azért alacsony GI-jű, mert tej van benne, ami dettó lassítja a felszívódást, de ettől még ott van benne a cukor, ami szépen lerakódik zsírként.
és a gyümölcsök miért jók? azoknak azért alacsony a GI-jük, mert gyümölcscukrot (früktóz) tartalmaznak, aminek lassú a felszívódása, csakhogy nem minden a felszívódás, ugyanis a gyümölcscukor simán lerakódik zsírként ha a máj úgy gondolja (''megtelt'').
szóval már bocs, de el tudom képzelni, hogy egy ilyen étrenddel miből is állhat az a leadott 11 kiló. -
Kaoru
senior tag
Cheese and tomato pizza 60
60 avagy 50 fölött van, nem jó
De elég megnézni a liszt indexét (6x) nem jó, hacsak nem graham lisztből csinálja az ember a pizzát, igazi paradicsom sűrítményből, a sajtból sem mind1 mit eszel.
Csoki-> étcsoki jó, mert annak minimális a cukor tartalma.
A snickers és az eperjamet én sem értem, bár én a főzést nem a késztermékekre értettem, hanem az alapanyagok indexére.
És elhiheted, h pont nem azt fogom zabálni, amit leírtál... hanem lencse habarás nélkül, spenót habarás nélkül, barnarízs, grillezett csirkemellfilé, soványjoghurtok, zabpehely, gomba, sok zöldség meg gyümölcs.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
Én meg azt hittem Boxer irta...Meg is lepődtem!
Fáj mindenem nagyon-nagyon....Most már biztos, hogy lappang valahol egy kis izom
Megbeszéltük a párommal, hogy előbb számolok, mert az sem biztos, hogy kevés a fehérjebevitelem, próbálok étrendet ugy kialakitani, hogy több legyen benne a fehérje.
Van ám árnyoldala is a turmixnak, ezért inkább először a kajára figyelek oda. Ha igy nem megy, akkor jöhet valami külső segitség. Az kiderült, hogy számolás nélkül nem úszom meg.
-
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Hát ízre nekem olyan volt mintha izé, valami tojáshabos kulimászt innék, rossz utóízzel. Szóval ízre nem jött be, de edzés után erre figyeltem múltkor a legkevésbé

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mai szemmel hülyeséget csináltam, nagy baj lehetett volna, de ha valakinek anniyra sürgős, én beírom, ezen ne múljék, de felelőséget nem vállalok. Amint mondtam, igyekszem összeállítani Neked egy korrekt diétát, ja és én is gyúrós vagyok, nagyon eltérek az átlagtól a felfogásommal, kapok is sokat, de nem kell megsértődni, a gyúrósok fanatikusak, ehhez a sporthoz az kell, különben nem érsz el célt, sajna ez van. Csak türelem és segítek, ahogy tudok. Ennyit tudok mondani, kérem, kapcsolja ki...

Lásd gyúrós topic.

. De a súlya nem sokat változik.

![[kép] [kép]](http://www.fitnesspont.hu/mass-shop/picture_gallery/Illes_Norbert/Illes_Norbert_074.jpg)
![[kép] [kép]](http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1129451726.jpg)