Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
Attól, hogy most kétszer beszúrtad, az előző HSZ-edben még nem látszik.
Amúgy nem olvasom a gyúrós topikot, csak néha benézek, ettől függetlenül sejtem, mit jelent, még az aláírásod is lebuktatja, na és épp ezért sikítok a ''szakmai'' tanácsaidtól.
De hogy ne csak fricskázásból álljon a HSZ-em, az pl. tetszett, amit Boxernek írtál a ''kinézetkérdésről'', szóval természetesen neked is KÜ+BUÉK.
-
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
OFF-nak álcázott szakmai hsz-ek
A szakmai HSZ-eidtől ments meg uram minket...
Amúgy a kép nem jön be.
-
Moddingfan
senior tag
'' Azért a gyúrós topikba benézhetsz szerintem. Bár iszonyatsokat offolnak'' nem is OFF-olunk sokat
Azok mint OFF-nak álcázott szakmai hsz-ek, amiket csak szakavatottak érthetnek meg
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/29.gif)
Egyetek sok joghurtot (persze zsírszegényt), azzal cefetül lehet fogyni (jó anyagcsere gyorsító hatása van, ha sokat eszel), tapasztalat
És a diéta önmagában nagyon kevés, testmozgás nélkül sztem nem lehet fogyni, tartósan legalábbis biztos nem 
u.i.: Örülök, hogy újra pörög a topic, már hiányoltam
-
DigitXT
félisten
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Így már azért érthetőbb.
Nekem mondjuk csak a 2 éves nadrágom lett durván lógós, de az öv még kitart.
A kockalada rulzik, nekünk Daciánk volt: aki ezeket el tudja vezetni, mindet el tud, mégha nem is lesz tőlük Fekete Laci.
Azért a gyúrós topikba benézhetsz szerintem.
(Bár iszonyatsokat offolnak, de ha egyszer sikerül kiigazodnod rajta, szvsz a ''tömegelés'' lesz, ami segít problémán. Egy pici izmot bárki szeretne, mégha amúgy nem is zavarja, ha nincs.
) Mod: most nézem elírtam az imént: valójában 178 vagyok.
(De valszeg ''félelmetes'' lennék hirtelen 5 centivel alacsonyabban.
)
brownus, _az: LOL!
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Ize, en ~175 vagyok. Jo, azert van par problema.

Pl. azert nem hordok ovet, mert nem tudok olyat venni, ami ne erne korul ketszer.
Nadragvasarlas is tiszta para. Ami jo derekban, az rovid. Aminek a hossza kb jo, az leesik rolam
Izom rajtam sincsen sok, de nem zavar.
(Azert egy kockaladaval el birok harcolni, pedig oda ero-izom kell, meg eroleves sok
)
En kerek elnezest!
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
en igy alapvetoen jol erzem magam
Ez a lényeg.
Szvsz tök gáz, hogy mindig mindenki meg akarja mondani, hogy hogy nézzünk ki, aztán ki tudja, ki miért mondja, amit. Félelmetes 60kg? Miért, milyen magas vagy? Én 173/65-nél sem lennék félelmetes, csak nem lenne rajtam a maradék zsír, és kész. (Persze izom se sok: azt azért szívesen visszaépítenék majd.
) -
_az
senior tag
most ettem egy nagy bödön 2 hete lejárt joghurtot

bár az ízével ne mvolt gond, lehet, hogy holnap reggelre ciframód veszítek a súlyomból???
-
rATdrAgOn
senior tag
Hmmm... fogyjunk le?
Erdekes, engem meg mindig azzal akasztanak ki, hogy tul sovany vagyok.
Nem ertem miert.
Vagyok ~60 kilo. November kozepen mondjuk voltam mar 50 kilo alatt is, de annak megvolt az oka
Nem-e lehetne-e hizzunk fel topikot nyitni?
-
DigitXT
félisten
Olyan, mint egy normál zselés szaloncukor, nem tudom jobban leírni.
Amúgy a 2-es szaloncukor kókuszos lenne: a csokija bejön, tölteléke viszont túl édes/krémes. Nekem: ez csak egy vélemény. A lelkiismeret dolog meg amúgy igaz, én is pl. tartom a 70kg-ot (voltam kevesebb is, de picit több is): jó lenne még egy kicsit alakulni, csak úgy nehéz, ha néha szemét kajákat eszem. (De legalább nem propagálom, ugye Moddingfan?
) -
DigitXT
félisten
Az Update 1-es szaloncukor pl. tök finom.
És nem egészen úgy van, hogy ''minden szarhoz a nevét adja'', ugyanis ez is új cucc: nem cukros. Szóval a ''srác''-nak van egy nagyon pozitív célja, és igyexik ezt megvalósítani, mellesleg meg is él belőle, hol itt a gond? Megjegyzem, az emlegetett termék olcsóbb pl. egy Tibi szaloncukortól. -
DigitXT
félisten
-
tildy
nagyúr
Mióta szabin vagyok, végre tudok megint normálisan kajálni
Értsd főtt pipihusi vacsorára.(kis rizzsel)
Ja láttátok már, hogy nobi beférkőzött a majonézbiznicbe is?
-
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
Én esetedben most a 4 izomra szavaznék.
Mod #375-re: gratulálok az építő jellegű hozzászólásodhoz. Mondjuk most én is offolok, mindegy törölhető.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
UP!
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/aola.gif)
-
brownus
veterán
jobbra fel
ja, és szancsika! képeket!!
</p><p>[Szerkesztve]
vmi van a honlapoddal mert csak ez jön be: [AD-SIZE][Szerkesztve]
-
attilam
őstag
UP!

-
Moddingfan
senior tag
Nálam meg pont fordítva van, ha megkedődik a vizsgaidőszak állatira elkezdek enni, főleg csokikat meg más szemét kajákat, de idén eddig még sikerült türtőztetni magam,úgy ahogy
, csak hát volt az a fránya Mikulás és már alig van a csokiból
, de már két (elvileg) faxa Zh-t írtam,szal megérte -
DigitXT
félisten
válasz
Moddingfan
üzenetére
Azért B. nélkül is elszaladgált a sorozat egy évig! De ugye az álom...

Részemről egyetértek Musztánggal, legutóbb pl. ásványvizet ittam.
(Különbenis olyan sz*r kevert kólákat van képük nyomatni k. drágán, h...) -
cocki
tag
Én nem tudok igazán hozzászolni a szénhidrátos dolgokhoz, de amóta egyre közelebb kerül a vizsgaidőszak és tele van a hetem zh-kkal egyre több kilót adok le már 1 hét alatt le adtam 5 kilót a sok idegeskedés miatt

-
Woodslave
félisten
én Cappyt kérek. Az se sokkal egészségesebb, de legalább bemagyarázom hogy mégis rostos narancslevet iszok.

-
Musztáng
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Hát én már egy ideje remekül megvagyok a moziban kóla nélkül.

-
pateszi
csendes tag
Kíváncsiságból elvégeztem a fogtesztet én is.
A fiam kihullott tejfogát áztattam be két hétre kólába, fényképen megvan előtte és utána is.
A fogzománcot nem oldotta fel teljesen, bár helyenként barna lett.
Ahol sérült volt a fog, a belsejét láthatóan tönkre tette.
A legenda szerinti teljes feloldódást nem tapasztaltam. -
tildy
nagyúr
Mondtam volna ilyet, hogy elégedett önmagával?
Főleg, hogy mondtam, hogy hirtelen ment rá fel 30 kiló? Nem hinném, hogy mondtam ilyet...Jó kis sörhasa lett neki. Viszont remélem nem lesz izomkolossz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ájjáj, aerobra nem hinném, hogy rá lehet venni
A szénhidrát már viszonylag jól le van csökkentve, nem nagyon eszik tésztás kaját, főleg pipi/pulyhahusi + rizs, pulyka/pipi husi + mexikoi zoldsegek (répa, borsó, zöldbab, zöldség,kuorica) mennek...
Moddingfan: kb 3-4 hete, heti 3*2 óra, 185 cm/108 kg. (3 éve még 64 volt, igaz akkor beteg volt, de 85 szokott volt lenni. De erről már meséltem pár embernek, mitől lett hirtelen 108, a lényeg , nem egészen az ő hibája...)
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
hmm, ha elkezdte az edzéseket, akkor csak nem elégedett teljesen önmagával (mint ahogy te ezt régebben leírtad
)
akkor fog elkezdeni fogyni, ha a szénhidrátot egy bizonyos szint alá csökkenti (ezt ki kell tapasztalni), vagy ha többet mozog. ezalatt nem a súlyzós edzést értem, mert az nem zsírt használ, hanem szénhidrátot, szóval attól nem fog fogyni.
ezért van olyan a gyúrósok körében, hogy tömegnövelés (izomtömeg és nem zsírtömeg
), illetve szálkásítás, mivel a kettő együtt nem megy.
szóval egyen 3 óránként, csökkentse a szénhidrátot és/vagy mozogjon többet (aerob mozgás). -
kicsi609
csendes tag
Hát én annyit tennék hozzá a témához, hogy koleszban egyetemen és piálással nem fog lefogyni az ember.
Saját tapasztalat -
attilam
őstag
A teszto.hu. Hát igen.

Tudod mi a baj? Az hogy egyre többet kellene tudnom a dolgokról, helyette meg egyre jobban érzem, hogy mennyi mindent nem tudok még. Főleg hogy a teszto.hu és a bb.hu sokszor teljesen ellentétes dolgokat állítanak. De olvasok majd több cikket is onnan ha lesz időm, mert sok érdekesség van köztük.
-
attilam
őstag
Jó meggyőztél 20 gramm biztosan mehet, mert elvileg még a VM35-öt is szokták ajánlani edzés utánra. Nem lesz sokkal lassabb a fogyás ez biztos (bizonyítani nem tudom, mert nincs 2 belőlem
). De lehet, hogy van akinek az a kicsi is sokat számít. Persze nekem biztosan nem, de egy versenyzőnek talán fontos lehet. -
attilam
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Megemelkedik a vércukrod, és inzulint választ ki a szervezet. Az inzulin pedig zsírosíthat, függetlenül a glikogénraktár állapotától. Ha viszonylag üres akkor kevésbé (de nem egyáltalán nem). Persze ez függ a bevitt mennyiségtől is. Szerintem nem éri meg kockáztatni, lehet hogy a fehérje drága dolog a glikogén visszatöltésére, de diéta alatt egyértelműen jobb alternatíva.
-
tildy
nagyúr
Párom mostanában pipimell + zöldségkeverékezik(Ez jó, én is kapok a fincsi pipimellből
) és hetente 3*szor jár 2 órákra konditerembe (szvsz sajnos főleg felsőtestre nyomja... Hála égnek még nem látszik, csak érződik a bőre alatt, hogy van itt erő meg izom
)
viszont egy kiló sem ment le még róla, sőt a hasán még jócskán ott a felesleg, tudom, tudom, lokális zsírfogyasztás nincs...
Mikro kezd már végre megindulnia fogyása? (Én perpill stagnálo, köszönhetően a megint összeviszsa életvitelemnek.... De vacsira általában csirke/pulykamell van. ) -
attilam
őstag
Szerintem:
Diéta alatt nem szabad szőlőcukrot enni. Nem szabad birizgálni a vércukrot, mindig legyen alacsony az inzulinszint. Tehát ne csak estefelé ne egyen már szőlőcukrot, hanem alapból feljtse is el.
A sajtnak meg nem sok értelmét látom, mert telített zsírokat tartalmaz, ami szerintem elég hasztalan. Én diéta alatt teljesen mellőzném a tejtermékeket.
Szerintem.
-
LOTR
addikt
Hi!
ide még nem írtam, de egyik ismerősömnek szüksége lenne egy kis segítségre (és igen, nem nekem
, én most tömegelek-ha szabad ide ilyet írni
)
na tehát igazából nem fogyni, hanem sokkal inkább diétáznia kellene, kicsit szálkásodni, csak, hogy a kicsi felesleg lemenjen
milyen étrendet, kardióedzést, és linkeket
ajánlotok (nem mertem elmondni neki, hogy csirkerizs
, vmi sokkal változatosabb kellene, ha van, ja és a halat utálja)
előre is köszi
hát minden tippet köszönöm, így előre is
üdv
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
szerintem
2 óránként kajálj
edzés után egyél ch-t, de estefelé ne szőlőcukrot, hanem rizst
minden étkezés tartalmazzon fehérjét
délelőtt emellé menjen a rizs ch-nak
délután zöldség
estefelé zsírok (lenmag), néha becsúszhat sajt is
ne számolgass kalóriát, hanem csak a ch-t figyeld, persze ehhez teljesülnie kell a feltételnek, hogy van elég fehérje, és nem eszel zsírosan.
kóla diéta alatt: ez milyen diéta? -
etilin
aktív tag
válasz
Boxer001
üzenetére
A kólárol hogy az milyen fasza:
A cola pH-ja kb 2 elég durva.
Egyik tanárunk bele rakott egy malacnak a fogát kólásüvegbe. Két hét múlva a fog már a múlté volt
A kólában lévő foszforsav tönkreteszi a csontjaidat. A Ca3(PO3)2 nagyon jól oldódik vízben.
Úgyhog aki megiszik napi két liter kólát annak egészségére.
Ja két liter kólában van 220gram cukor az kb 800kalória a legszemetebb fajtából. -
etilin
aktív tag
es kb. 2 liter kólát ittam naponta
Diéta alatt
Nyugottan egyél többet de azok a Fless által leírt minőségi kajákból legyen több. A szemetet meg hanyagold.
Anaerób edzés után muszáj szénhidrátot visszatölteni. Ha edzés után eszel akkor az annyira nem zsírosít csak ne egyél túl sok zsírosat edzés után. A Ch mehet pl: pulykamell rizzsel, az mehet nyugodtan. -
D4RK0N3
csendes tag
Köszi a választ! Ok, akkor túrót, felvágottakat hanyagolom. Viszont a mennyiségekkel bajban leszek, mert en normál kajálásoknál (tehát nem diéta alatt) jóval kevesebbet ettem. A reggeli 100g pufirizst is alig tudom legyürni. Akkor viszont nem értem miért nem fogytam, tartalékra kapcsolt volna a szervezetem? Bar napközben sok nasit ettem, es kb. 2 liter kólát ittam naponta. Most egyek többet, h felpörögjön az anyagcserém és ezáltal fogyjak? A rizst egyébként jól saccoltad, egy 125 grammos tasaknak a felét eszem délben, a másik felét 15:00-kor. Még annyi lenne a kérdésem, hogy én este 6-ra járok edzeni, kb. negyed 8-ra érek haza. Azt irtátok hogy edzés után fontos a megfelelo mennyiségű kaja, viszont az esti ch bevitel meg zsírosít. Mit egyek edzés után?
-
attilam
őstag
Valahogy nekem nem tetszik ez.
Az elosztás rossz: 15:00 rendes kaja, 16:00 még egy kaja. Ez így nem jó.
Nagyon kevés a ch is.
Na de kezdjük az elején:
9:00 felvágott??? Helyette mehet mondjuk tojásfehérje főzve, vagy tonhal. Nem eszünk diéta alatt felvágottat.
12:00 Rizs + csirkemell: Jobb lett volna ha rendes mennyiségeket írsz le, hogy miből hány gramm, így csak saccolni tudok. A rizs nagyon kevés, alig több mint 50 gramm lehet. Ennek nyugodtan mehetne a duplája is, főleg hogy csak kétszer eszel ilyet. Csirkemellből úgy 20 deka mehet egy étkezés alkalmával.
16:00 Én a túrót mellőzném a diéta alatt. Helyette inkább tonhal vagy tojás. De semmiképpen sem 1 órával az előző étkezés után. Inkább olyan 18 órára kellene berakni. Tonhal vagy tojás + valami komplex ch kellene ilyenkor (de a puffasztott rizst már hanyagolnám). Inkább barna rizzsel egyed. Vagy csirkemell + barnarizs.
És gondolom nem fekszel le 19:00-kor, tehát még 21:00-kor is kellene egy étkezés. A 18 órait eltolhatod oda. Ehhez én már nem ennék ch-t, de mondjuk 1 kanál lenolaj jót tesz mellé.
Próbáld meg valami hasonlóképpen átírni, és számold ki a ch/fehérje/rizst. Fehérjéből sok kell (2-3 gramm/tsk), ha kevés akkor egyél még többször. A ch-t tapasztald ki. Ha nem fogysz akkor kicsit vegyél vissza belőle, ha túl gyorsan fogysz akkor egy kicsit emeld. A zsír pedig mindig legyen alacsony. Na durván ennyi.
[Szerkesztve] -
D4RK0N3
csendes tag
A következő étrendet állítottam össze, nem vagyok benne biztos hogy jó-e ez így, és hogy a kcal értékeket jól számoltam-e:
9:00 Puffasztott rizs 100g 360 kcal
felvágott kb. 140 kcal
12:00 rizs 215 kcal
csirkemell 110 kcal
15:00 rizs 215 kcal
csirkemell 110 kcal
16:00 túró 100g 140 kcal
18:00 tonhal 100g 100 kcal
Ezek mellé még napi 1-2 fehérjeturmixot iszok. Ez kb. 1400 kcal, ha jól számoltam. Úgy emlékszem azt irtátok hogy 2000 kcal körül kellene lennie. Tehát maradjon ez a mennyiség, vagy változtassak rajta? -
fLeSs
nagyúr
-
rii
nagyúr
mik azok a kaják, amik nem hizlalnak?
citromot rossz tartósan fogyasztani? összébbhúzza a gyomrot? -
D4RK0N3
csendes tag
Ma megyek bevásárolni értelmesebb kajákból (csirkemell, túró, tonhal, pufirizs), és ezekkel fogom pótolni, sajnos a zöldségeket egyáltalán nem eszem meg - nagyon válogatós vagyok.
Viszont azt vettem észre, hogy amióta több folyadékot iszok - kb. 3-4 liter naponta - azóta éjszaka ki kell mennem wc-zni. Menjek el dokihoz, vagy ez normális? -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Csak tényleg az a kérdés, hogy ezek mivel lesznek pótolva.

-
Musztáng
tag
fLeSs! Boldog szülinapot!

-
tildy
nagyúr
Agyzuzo: megint mennék be whey-proért. Egy kérdés , nincs valami kis dobozos kiszerelésben is, amit az ember magával tudna vinni, mikor megy ''gyúrni''?
Tényleg milyen kiszerelések is vannak? 1kg-ost, 6kg-ost tudom. Van 3-as is?
[Szerkesztve] -
D4RK0N3
csendes tag
Üdv fogyósok!
A topicot kb. feléig olvastam el, hasonló cipőben járok mint ti, bár nem vagyok kövér (180 cm, 72 kg) de a hasamon viszont van felesleg. Eddig szinte kizárólag szemét kajákon éltem, és az lenne a kérdésem ha nem is tartom be teljesen az általatok leírt diétát, azért számíthatok-e eredményre ha az alábbi változtatásokat hoztam:
reggeli kávé 3 helyett 1 cukorral
napi 2 liter kóla helyett 3 liter ásványvíz
napi fél kiló fornetti pogácsa, és lekváros táska kilőve
a heti 3 esti pizza teljesen kilőve
napi rendszerességgel fogyasztott sültkrumpli rizsre váltása kb. fele-fele arányban
heti 3-4 tábla csoki megvonva
heti 1 nutella megvonva
chips megvonva
este 6 után nem eszek csak fehérjét
Azért maradt még szemét kaja bőven, pl. a szendvicsről, sültkrumpliról, virsliről stb. nem tudtam MÉG teljesen lemondani, de amint látom a változást -ha lesz egyáltalán- valószinü menni fog.
Ételekben nagyjából ennyi a változtatás, mellette gyúrok kb. egy éve, és most vezetem be a kardiózást is amint megjön a megrendelt szobabiciklim.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Sipibence
csendes tag
Már csak az a kérdésem hogy este nyomhatok halkonzervet?
Mondjuk 11 felé
Mert pl Kempórol éjszaka érek haza 12 felé és elég éhes vok
Eddig soha nem ettem de gondoltam jó lenne egy kis hal esténként( Bár leginkább sproztnira gondoltam)
Jah és mi van a paradicsomos hallal? Az is mehet? Előre is köszi -
attilam
őstag
válasz
Sipibence
üzenetére
Igen simán menjen hagymával.
Általánosságban nem jó a ch és a zsír együtt. A ch emeli a vércukorszintet, válaszképpen a szervezet inzulint választ ki, amely elszállítja a tápanyagokat. A zsírt meg nem sok helyre tudja szállítani, csak zsírba. Szal nagyjából ezért nem jó.
A mandarinnal le kell állni, mert ez a mennyiség már zsírosít. -
Sipibence
csendes tag
Ezt nem értem miért nem mehet pufirizs mellé a hal???Kedvenc gyümim a mandarin

Nem birom abbahagyni ha egyszer elkezdem enni nicsn megállás

Akkor simán hal hagymával igy menjen?
És este lehet ezt enni? mondjuk 10 felé? Mert soxor oylankor érek haza

Előre is köszi a válaszokat -
Sipibence
csendes tag
Jesszzus
Én tegnap megettem 22darab mandarint
Olyan fini volt
Amugy füstölthalról midnig leöntöm az olajat és pufirizzsel és lilahagymval eszem
Tehát akkor mandarint se sokat
Pedig oylan fini
Na mind1 -
attilam
őstag
válasz
Sipibence
üzenetére
Az a gond, hogy a füstölt sprotni olajban van. Tehát azt jól le kellene önteni róla, meg átmosni az egészet, és akkor lehet hogy már nem is lenne füstölt íze. De amúgy ha olívaolajban van, akkor szerintem elég ha lecsöpögteted az olajat róla, de szénhidrátot semmiképpen sem szabad hozzá enni. Szerintem lefekvés előtt jó ötlet lehet, csak úgy magában megenni, mert fontos zsírsavak is vannak benne.
Mod.: A mandarinból 1-2 darab elmehet naponta ha nem túl nagyok. Túlzásba nem szabad vinni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nem olvasom a gyúrós topikot, csak néha benézek, ettől függetlenül sejtem, mit jelent, még az aláírásod is lebuktatja, na és épp ezért sikítok a ''szakmai'' tanácsaidtól.
De hogy ne csak fricskázásból álljon a HSZ-em, az pl. tetszett, amit Boxernek írtál a ''kinézetkérdésről'', szóval természetesen neked is KÜ+BUÉK.
. Mindekinek Boldog Karácsonyt és minden jót az újévben
.
Azok mint OFF-nak álcázott szakmai hsz-ek, amiket csak szakavatottak érthetnek meg
És a diéta önmagában nagyon kevés, testmozgás nélkül sztem nem lehet fogyni, tartósan legalábbis biztos nem 
)
(De valszeg ''félelmetes'' lennék hirtelen 5 centivel alacsonyabban.
(na az kéne még, hogy fogyjak!)
Azt imádom
Főleg, hogy mondtam, hogy hirtelen ment rá fel 30 kiló? Nem hinném, hogy mondtam ilyet...Jó kis sörhasa lett neki. Viszont remélem nem lesz izomkolossz

![[kép] [kép]](http://img.telep.hu/p/hu/prd/106/k/736229.jpg)