- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Mondjuk ha fiatalabb lennél egy pár évvel akkor talán még lenne esély, mert akkor még alakulhat a csontvázszerkezet. Bár ki tudja, egy alakalommal én is 1 cm-el többnek mértem magam.
Mutert megkérdeztem. Azt mondta hogy a jógában vannak olyan nyújtógyakorlatok amivel azt lehet megelőzni, hogy valaki összezuhanjon. Idősebbek ugyanis fiatal korukhoz képest jó pár cm-el kisebbek szoktak lenni.De ez nem rád vonatkozik hanam inkább a középkoruakra meg az idősebb korosztályra. -
Tea*
csendes tag
válasz
Moddingfan #188 üzenetére
Fiúknál: 110-95-98 vagy alatta, de nem sokkal.
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan #188 üzenetére
sztem rossz felé gondolkodsz...
manapság a nádszál kissé buznyák kinézetű palimadarak a menők, te meg hála istennek nem vagy ilyen, valószinűleg. -
Tea*
csendes tag
válasz
Motion_Blur #172 üzenetére
85-65-98
-
Tea*
csendes tag
válasz
Moddingfan #175 üzenetére
Nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot!
Holnap beszerzem az L-karnitint is, biztosan segíteni fog.
Igen, sajnos minden ügynökségen ilyen magasak az elvárások, sőt igazából sok helyen elzavarnának már csak magasság miatt is. Budapesten 170 cm fölött, külföldön 175 cm fölött állnak veled szóba. (Fiúknál 180 cm a minimum.) Egyébként ezért is fogok jógázni hamarosan. (Azzal pár cm magasságnövekedés elérhető bizonyos idő múlva.) -
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan #180 üzenetére
Ez tetszett
-
Moddingfan
senior tag
Senkinek sem jó az, ami van, ilyen az ember
. Ha valaki vékony, akkor nagy akar lenni, ha nagy, akkor vékony, ha szálkás izmozatú, akkor két ajtós szekrény, ha pedig az, akkor szálkás., ha nagy melle van kisebbet szertne, ha kicsi, akkor nagyobbat, bonyolult az élet
Sokan azt mondják, szeretnének úgy kinézni mint én, én pedig sokmindenben olyan akarok lenni, mint ők, nem irónikus az emberi természet
-
tildy
nagyúr
Ugyanmár! Ruha alá felvehetsz szivacsos melltartót is. És az igen soakt tud dobni kis mellen is.
Én viszont nem vehetek fel pánt nélküli, vagy hátl mély dekoltázyú ruhát, mert... Melyik akkor a jobb?
Emellett nem mehetek normálisan futni, vagy egyéb hasonló sportra, sőt ugrálni sem szívesen állnék be aerobikra, mert...
Egyébként nagyon nem jogosan szól be...
Ha már méretek: 102-82-100.. Hehe belőlem sem lesz már modell -
Moddingfan
senior tag
válasz
Motion_Blur #176 üzenetére
No problemo
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Moddingfan #174 üzenetére
Én értettelek félre, bocs
-
Moddingfan
senior tag
Igen! Szedj L-karnitint, az jól fogyaszt és számos más áldásos hatása van (pl.: jótékonyan hat a szívre is), este 6 után nincs hami, minden nap edzés (ha jól emlékszem Te írtad, hogy vannak fitness kazettáid, azok tökéletesn megfelelnek a célra
), én anno mikor fogyiztam sok joghurtot ettem, mert javította az emésztésemet, de sokaknál meg pont fordított a hatása, ha gondolod, próbáld ki. És persz a legfontosabb, hogy legyen, aki segít a fogyókúra alatt, mint Neked a párod, aki lebeszélt a Raffaellóról, így könnyebb lesz, hidd el. Egyet ne felejts el: éhezni nem szabad, nem egészséges és nem hosszútávú a hatása, okosan kell étkezni, erre itt nagyon sok jó tippet hallhatsz, sokan igen olvasottak (pl.: fless kolléga, aki maga is sokat fogyott), az ő véleményükre érdemes adni (talán az enyémre is kicsit
). Nagyon fontos számodra a modellkedés? Minden ügynökségen ilyen magasak az elvárások?
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
Motion_Blur #172 üzenetére
Ha rosszat akarnék Neki, akkor ezt írtam volna a végére: ''Megéri a kockázatot?
'' a kis arcocska at volt hivatott jelzi, hogy szerintem nem
, sajnálom, ha nem voltam egyértelmű, bocsánat
-
Moddingfan
senior tag
Nos,
1.) fless: nem hinném, hogy kibannolnak, semmi extra, napi 600 kalória és 2 edzés, szerintem ez nem olyan infó, amiért bannolás jár, pláne, hogy mindig hangsúlyozom, hogy ezt senki ne csinálja utánam(nem ajánlom a módszert senkinek, mert veszélyes lehet az egészségre, hisz napi 600 kalória nagyon kevés, én is azért ilyen bután csináltam, mert már nagyon elegem lett a kövérségből, ész nuku volt, bevallom, most már látom, hülyeség volt, a kulcs az életmódváltás, erről is szól ez a topic
2.) Motion Blur: Dehogy akarok Neki rosszat, mit képzelsz rólamCsak segíteni szeretnék hogy megvalósíthassa azt, ami fontos Neki, hogy modell legyen és mint már írtam, sztem nem kell fogynia, de sajnos az ügynökségen máshogy gondolják, meg is van róluk a véleményem
A tanácsom még mindig az, hogy jó kaja+spinning) Miért akranék Neki rosszat, vagy bárkinek, ha rossazt akarnék, akkor írogatnék tanácsokat?
3.) Tea: az életmódváltás jó dolog, azzal fenn lehet tartani a diétával elért súlyt, de a diéta más: én napi 600 kalórát ettem + napi 1-2 edzés (nameg suli, munka), így fogytam, de ez nagyon nem volt okos dolog elismerem és veszélyes is volt, de bevált, szal a gondolod Te is egyél kicsit kevesebbet (de nem ennyit, legalább napi 1500 kalória kell az orvosok szerint, 800 kalória/nap már elvileg klinikai felügyeletet kíván), mert hirtelen lehet vele fogyni, de mint már mondtam, sztem nem ér annyit ez a modellekdés, hogy kockáztatsd az egészségedet, én hülye voltam, szerencsére nem lett baj, de más tanuljon ebből és ne tegye ezt. Már mondtam, ha okosan eszel és egy kis spininget is beiktatsz, akkor el fogod érni a célod, biztos vagyok benne
Sajnálom, csak jót akartam, a cél az volt, hogy lebeszéljem a radikális diétáról, nehogy elkeseredésében butaságot csináljon,mint anno én is. Tudom, hogy sokan választják az éhezést (főleg a modellek között), de ez a legrosszabb, amit tehettek. Persze, kis diéta nem árt, de az életmódváltás az egyetlen egészséges és tartós módja a fogyásnak, én ezt vallom (nameg jó, ha beiktatunk valami sportot is).
Tia, ne csinálj butaságot, nem ér annyit az egész, hidd el, ha most nem is válogatnak be, később még bekerülhetsz, ugye? -
Motion_Blur
félisten
válasz
Moddingfan #169 üzenetére
Miért akarsz neki rosszat
to Tea*: neked mik a méreteid? -
fLeSs
nagyúr
válasz
sztem ne írd le neki, mert kibanollak.
-
Tea*
csendes tag
válasz
Az életmódváltásra gondolsz?
-
Moddingfan
senior tag
A gyilkos hamikat kerüld (pl.: Raffaello, ami egyébként az egyik kedvencem), spinningeljél sokat és meglátod, meglesz a hőn áhított súly
Én állati gyorsan fogytam le (2 hónap alatt kb.25 kiló), ha érdekel leírhatom hogyan (már leítram, de ha kell, röviden leírom még 1x), de nem a legegészségesebb, sőt, kicsit őrült, de hatásos és gyors, azonban csak saját felelőségre (semmi kisegítő cuccot pl.: L-karnitin koffein, mittoménmicsoda) nem szedtem), mert könnyen ki lehet tőle dőlni, ha nem vagy elég jó állóképességű. Megéri a kockázatot?
-
Tea*
csendes tag
-
Tea*
csendes tag
válasz
Motion_Blur #165 üzenetére
Hát nézd meg, Női modellek: [link]
Szóval igen, 90-60-90 belefér, de jobb, ha kevesebb. -
Tea*
csendes tag
Nem, most dec.9-i vizsga előtt nem lesz mérlegelés, de utána újból lemérnek (súly, mell-, derék-, csípőbőség) és csak akkor engednek ''tovább'', ha beesek az adott intervallumba, amit ők gondolnak. Megpróbálok azért vigyázni is magamra, én már boldog leszek ha az 50 kilót elérem addigra. No meg párom is segít, ma pl. segített engem távol tartani egy csábító Raffaello-s doboztól.
-
tildy
nagyúr
Tea ne így fogd fel. Képzelheted miylen elsz az amjd pár év múlva. Ráadásul hidd el, van akinek teher a nagy mell. Én még kevés origi, szép, feszes nagyot láttam. Biztos van, de nem ez a jellemző.
szal nem biztos , hogy jó ezt szerencsének nevezni, én pl szívesen cserélnék bárkivel feleekkorára..
Ja és agyzúzónak igaza van!!!!
[Szerkesztve] -
Tea*
csendes tag
Uhh, ma megkaptam mennyinek kell lennem a 166 cm magasságomhoz a modellvizsgámra. 46-47 kg!!!! Hogy fog ez sikerülni? Még nem tudom...
-
attilam
őstag
Én imádom a zöld teát. Lehet ízlésficamom van?
Ja és szerencsére nem is fostam tőle. CBA-sat vettem annó, mert az volt a legolcsóbb.
Azt nem tudod, hogy ezekben az instant kávékban mennyi koffein lehet? Tegnap végignéztem egy boltban az összeset, de egyikre sem volt írva semmi.
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
Gondolom efedrint nem szedsz, úgyhogy nem lesz semmi bajod az alfa-burntől.
Azt nem szedek. Na, akkor lehet, hogy majd hamarosan beszerzem ezeket a cuccokat.
Nem baj ha délután kardiózol, én akkor is reggel venném be, + menne a reggelihez 1 gramm l-carnitin, és akkor edzés előtt fél vagy egy órával, megint 1 gramm l-carnitin.
Oké, ez tök jó!
Helyettesítheted a kávét teával is, bár igazából a zöld tea az ami ér még valamit a zsírégetés terén.
Zöld teát még nem ittam, de kipróbálom.A teákat mindig cukor nélkül iszom.
Köszi a tanácsokat! -
attilam
őstag
válasz
Musztáng #141 üzenetére
Gondolom efedrint nem szedsz, úgyhogy nem lesz semmi bajod az alfa-burntől.
Nem baj ha délután kardiózol, én akkor is reggel venném be, + menne a reggelihez 1 gramm l-carnitin, és akkor edzés előtt fél vagy egy órával, megint 1 gramm l-carnitin. Helyettesítheted a kávét teával is, bár igazából a zöld tea az ami ér még valamit a zsírégetés terén. Ha cukrot nem raksz bele akkor minden ok. -
Musztáng
tag
Lehet már nem fog ide írni
.
Majd idővel megbékél...
Alfa-Burn:
Elolvastam: kicsit elbizonytalanodtam a figyelmeztetések miatt.
talán reggel a legjobb
Azt is írja, hogy hatásos 30 perccel utána kardiózni. Ha ezt délután csinálnám az nem lenne baj?
egy jó erős kávé kíséretében
A kávét nem szeretem, helyettesíthetem teával?
persze a kávéba tilos a cukor
Hát nálam a cukor nem játszik! -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #138 üzenetére
OK. Írtam privit, majd olvasd el.
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan #136 üzenetére
Ez igaz, de csak diéta alatt kellene ennek így mennie. Az meg nem olyan hosszú idő szerintem, hogy komolyabb problémák kialakuljanak. Inkább azoknak megy tönkre a gyomruk akik évek óta kávéznak éhgyomorra.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
parandroid #129 üzenetére
Ez nem csak Neked, hanem DigitXT-nek is szól: figyu, én sem szólok bele, hogy más topicba ki, mit irogat (Ok, Te moderátor vagy, az más, de sokan nem azok), plíz, Ti se tegyétek, értelme nincs, csak a hangulat romlik le tőle. Nem olyan sok az OFF, hogy attól ne lehetne hasznos infókat gyűjteni, amúgy meg csatlakozom az előttem szólókhoz (God és Boxer): a gyúrós topic FÁRADT GŐZ szekció, szal. egy kis OFF sztem belefér, emberek vagyunk, kienek jó egy személytelen, száraz topic, egy jó társaság képes erőt is adni másonak, nem gondolod? ad. 2: a gyúrósok tényleg tudnak valamit a diétáról, hisz ez is a sport része,szal a véleményükre érdemes adni, szvsz ad 3.: azt meg honnan tudod, hogy ki mire kíváncsi?
Elég szórakoztató a gyúrós topci, mindamellett sztem szakmailag is ott van a topon
. Akit zavar egy kis cset,az meg ne olvassa, de ekkor nem tudja mit veszít
. A magánélet pedig fontos, mivel kihat a sportra, szal ha ebből is lövünk kicst, talán még jól is elsülhet, pl.: látjuk, hogy másnak is van baja, de azért teszi a dolgát és ez erőt ad másoknak, (ez a fogyásra is igaz) Félre ne érts, nem akartalak megbántani (pláne, hogy MODERÁTOR vagy, brrrr, ilyesztő aláírás
), leszólni meg főleg nem, csak leírtam a véleményem. Én is sokat írtam már ebbe a topicba (főleg ebbe a kettőbe irogatok), talán valakinek segítettem is, ha igen, akkor már megérte. Ha nagyon zavar a sok ''felesleges'' hsz, akkor töröljétek, akár ezt is, csak legább egy napot had éljen szegényke
, ha nem, az sem baj.
u.i.: Kevesebbet OFF-olok, becsszó(Itt nem is OFF-olok mondjuk, de mostantól még annyit se máshol se
)
u.u.i.: God, nehogy megsértődj, gyere már vissza haver -
attilam
őstag
válasz
Musztáng #133 üzenetére
Lehet már nem fog ide írni
.
L-karnitin: Hát ebből szinte mindegyik jó, csak a mennyiség a lényeg. Olyan 1-2 gramm kell edzés előtt fél órával. Carni-X-et próbáltam eddig, illetve a Mega Carni-X-et.
Alfa-Burn: Itt van: [link]. Yohimbine a hatóanyag. Ezt meg éhgyomorra kell szedni, talán reggel a legjobb egy jó erős kávé kíséretében (persze a kávéba tilos a cukor). -
Musztáng
tag
válasz
God Vazzeg #86 üzenetére
L-karnitint és Alfa-Burn-t,
Rákerestem ezekre a body.builder-en, de az L-karnitinre nagyon sok készítményt hozott ki és az Alfa-Burn-re meg semmit sem.Tudsz ajánlani valami jó kis cuccost?
-
lol
senior tag
válasz
God Vazzeg #131 üzenetére
- hmm elolvastam -
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
3 topikot látogatok összesen asszem, meg néha azt ami még érdekel, ide is kb 3 hsz erejéig írtam asszem. Ezért elnézést kérek, a képet is kérték vagy 4-en, hát raktam be. Ennyi történt, többet nem írok ide, akit megbántottam attól elnézést kérek
Érdekes dolog ez, mert ha valaki tud fogyni, az pont egy gyúrós, tavasszal 6 hét alatt toltam le 8kg-ot úgy, hogy szinte a teljes izomtömegem megmaradt. És pont.
Nem hiszem hogy attól a 3db OFF-tól lesz olvashatatlan a topik, amit ide írtam.
Üdv
Ps: jahh és az Off topikba is csak kb 3 hsz-t írtam egész itteni pályafutásom alatt, de biztos azt is miattam zárták beA gyúrós topik meg Fáradt gőz, szal pontosan azért van, hogy jól érezzük magunkat ott, mi, gyúrósok, nem azért hogy szakmai fórum legyen. Senki sincs ott, aki szakértő, tudom ajánlani neked a body.builder.hu-t és a tesztoszteron.hu-t, ott tanulhatsz is érdemi dolgokat. Ha van még észrevételed gyere fel msn-re, vagy emil.
-
Boxer001
veterán
válasz
parandroid #129 üzenetére
Sajnálom, hogy nem kiváncsiak rá, de ez a társaság már kialakult OTT, és nem csak én vagyok a tagja,én csak védelmeztem őket. Itt viszont nem fogok művelni semmi ''rosszat''...Töröld ki ezeket a hszeket, nem kell ez ide.
-
parandroid
félisten
válasz
Boxer001 #128 üzenetére
Ha jó a hangulat, akkor menjetek át msn-re és folytassátok ott. Ne floodoljátok a témát egyszavas / egysoros hozzászólásokkal.
Örülünk neki, ha összekovácsolódik egy jó társaság, de a fórumozók nagyobb része ennek a kapcsolatnak a kialakulására és ápolására nem kíváncsi - ez a ti magánéletetek, ne itt teregessétek ki.
Köszönöm,
p -
Boxer001
veterán
Barátom...én nem akarok semmi veszekedést, de tudod mit: egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire van igazad az ügyben. Az ott egy kurva jó társaság...és ahol jó a hangulat, ott csetelések is kialakulnak...emberek vagyunk, és...és mit magyarázkodom, le-van-sz@rva....tovább nem folytatom.
-
DigitXT
félisten
válasz
God Vazzeg #125 üzenetére
Az offba ment
És azt meg szabadna tudnom, hogy miért kell szétoffolni dolgokat?Nemrég már az OFF-topikot is bezárták, mert ment a chat, de egy egy hét alatt 1300 HSZ-t generáló elvileg szakmai (na nem hardver
: gyúrós) topikot meg pl. nem is figyelmeztetnek? Ez a topik sem ilyen chatelgetős volt, és elég sokáig tartott, hogy nyíljon egy folytatás, erre jöttök ide, 1smiley-s HSZ-ekkel, meg offokkal szétkülditek. Mondhatom szép...
És még mielőtt vki beszólna, hogy nem is írok a gyúrós topikba, akkor miért érdekel: lehet, hogy olvasgatni szeretném, hogy hasznos dolgokat tanuljak, de így kb. lehetetlen.
-
Musztáng
tag
válasz
God Vazzeg #117 üzenetére
Azért nehogymá megüssik a Legszebb nők totyik ''színvonalát'', srácok!
-
szancsika
tag
hohi
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #121 üzenetére
Így van, mission complete.
és több képet.
-
szancsika
tag
a parom nem tart husinak
legalabbis remelem
amugy 158cm vagyok -
God Vazzeg
veterán
válasz
Motion_Blur #118 üzenetére
Csináld!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
God Vazzeg #117 üzenetére
fordíssunk rajta egy 180fokot és már mehet is
-
brownus
veterán
válasz
God Vazzeg #108 üzenetére
csak Motion_Blurt tudom idézni!!!!
nincs kép??? akkor minek kell itt izgatni a népet?
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz
God Vazzeg #112 üzenetére
Nekem jöhet a csaj privibe, szarok a képre.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Motion_Blur #111 üzenetére
Nincs kép
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kép jöhet privibe!
-
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg #101 üzenetére
Én már le sem írom, mit eszek, úgyis lefikázza mindenki
-
Tea*
csendes tag
válasz
Jó neki.
Nem mindenki ilyen szerencsés.
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Right up!
Ez a gabona tabletta fasza. Főleg a forgalmazónak. Fillérekből állítja elő és ha 2 hülye megrendeli már jól járt.A nagy csöcsre sajna még mindig csak 2 megoldás létezik: genetika vagy szilikon. =)
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg #101 üzenetére
Hát mass20 , hiszen attól 10 kiló tiszta izmot egyből felszed 1 hónap alatt.
-
attilam
őstag
válasz
God Vazzeg #102 üzenetére
Ki fogom majd próbálni, de most sajnos komolyabb gondjaim vannak:
Mindgyárt elfogy az Ultra Mega Pak, ja és a fehérjés bödön alját kapargatom.
De ki lesz próbálva előbb-utóbb. -
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #102 üzenetére
Nekem volt már 5 is, pedig én nem is szedtem.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan #99 üzenetére
Az milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest