Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4RK0N3
csendes tag
8-kor kelek, es fél 11-11 körül fexek. Ébredés után rögtön nem tudok enni, kell egy óra kb. mire tudok kajálni, mondjuk régebben soha nem reggeliztem az első kajám délben volt, ahhoz képest már ez is haladás
Este 9-re még betudok rakni egy kajálást, mi legyen az? (csak ne zöldséget mondjatok mert azt nem szeretem) -
fLeSs
nagyúr
válasz
D4RK0N3
üzenetére
Mivel tehetném még hatékonyabbá a diétámat?
Ehetsz sűrűbben (pl. 2 óránként, mint én).
Este (19-kor) én ha ch eszek, akkor az max zöldség, sztem ott már nem kéne a pufirizs.
Növeld a kardiók számát, minden nap lehet kardiózni.
Mellesleg te 9kor kelsz, és este 7 után fexel le?
-
D4RK0N3
csendes tag
Helyzetjelentés:
2.5 hónap alatt 7 kg-ot fogytam, annak köszönhetően, hogy a ''szemét'' kaják nagy részét elhagytam. Aerobozni csak a 2. hónaptól kezdtem, szobabicikliztem hetente 3x 35-40 percet. Viszont a hasamon meg mindig van jelentős felesleg, ezekszerint rosszul mertem fel a zsirmennyiseget, vagy izom is volt abban a 7 kg-ban, bár a használt súlyokban nem kellett csökkentenem, sőt némely gyakorlatoknál minimális növelés is volt.
Egy átlag kajálasom így néz ki:
9:00 zabpehely + whey pro
12:00 csirkemell+rizs
16:00 csirkemell+rizs
19:00 pufirizs+rántotta vagy tonhal vagy felvágott (tudom ez gáz)
Mivel tehetném még hatékonyabbá a diétámat?
Március végére szeretném elkezdeni a tömegelést, és addig jó lenne ha letudnék adni 4-5 kg-ot (persze ha hamarabb leadom az nem baj
) -
Moddingfan
senior tag
Tegnap vettem egy GLYX álnéven futó kenyeret a diéta miatt. Nagyon meggyőzőek az adatai, szerintem ez délelőtt nyugodtan mehet diéta alatt, de akár este 6-ig is, persze max. 2 szelet étkezésenként és ha lehet nem naponta. Némi ízelítő az adatokból:
Energia: 191 kcal
Fehérje: 8,7g
Szénhidrát: 33,3g
Cukor: 1,7g
Zsír: 2,7g
Telített zsír: 0,3g
Rost anyag: 10,2g
Glykémiás index: 38
Az ára elég magas, 399Ft volt fél kiló, de mivel eleve keveset eszünk belőle és csak a diéta alatt, így szerintem elfogadható.
Gondoltam megosztom veletek, hátva valakinek kedve szottyan egy kis kenyérre, akkor inkább ez, mint a színezett ál-rozskenyér.
Nagy gondom volt, hogy szeretek raqulettezni, de diéta alatt nemigen kéne ilyesmit csinálni, mert nehéz megoldani diétásan, de részben megoldottam: lehet grillezni jó minőségű virslit nem csak kolbászt, bár ha abból kisül a zsír (amit felitatunk) és alapban jó minőség, akkor az sem vészes, csak ne este együk (de nálam ez most szóba sem jöhet), mehet mellé zsírszegény túró, grillezett zöldségek, zsírszegény sajt (pl.: mozarella 19,6g fehérje tartalommal, ami iszonyat magas), bár utóbbi kicsit necces, GLYX kenyér piritva és már kész is a viszonylag diétás raqulett party
, mehet rá még diétás ketchup, vagy majonéz, esetleg szezámmag és minden féle fűszer, pl.: bors, paprika, kakukkfű, stb. Én ma este fogom kipróbálni
. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Egyből enni kell kardió után.
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ch kell! Amúgy jó lenne, de mellé kell még valami, mondjuk puffasztott rizs.
-
attilam
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Moddingfan:
Gondolj arra, hogy aerob után üres a glikogén, a vércukorszint a padlón. A pulzusszámod visszaáll egy alap értékre, ami már nem annyira kedvez a zsírégető folyamatoknak. Égetsz ilyenkor is zsírt, csak nem olyan hatékonyan. A szervezet meg az energiahiányt egyedül az izmokból tudja pótolni. Ezért kell enni utána amilyen gyorsan csak tudsz.
Manitou: Ez kicsit segít a dolgon.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Uzsonnámat ezzel váltottam ki, meg a tízóraim is.
Valahol írja is a dobozán, hogy egy-egy étkezés kiváltható vele. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Én úgy csinálom, hogy alfa-burn + l-karnitin + kávé + zöld tea. Majd fél óra múlva 1 órás aerob. Utána egyből megiszok egy multivitaminos pezsgőtablettát (most erre van csak pénz sajnos), megcsinálom a turmixot, és nyakonöntöm a zabot vele. Aztán 5 perc múlva már eszem is.
Latissimus Dorsi: Persze hogy mehet a ch. Ilyenkor a glikogént tölti újra, nem pedig a zsírraktárakat.
Persze egyszerű cukrot nem szabad enni, mert a magas inzulinszint leállítja a zsírégető folyamatokat.
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
A fő étkezési megaguru szerint (Janesz) Ilyenkor mehet ch is, mert könnyen hasznosul. Az meg hogy megiszod a proteint, vagy megeszed, részletkérdés.
-
Moddingfan
senior tag
Nem tűnik rossznak, de a hatás elsősorban abból ered szerintem, hogy két étkezést is kivált, és addig sem viszünk be semmi szemetet, nameg van benne egy csomó minden hasznos dolog. Nagyon gusztának tűnik egyébként, de innék egyet
Most megyek bicajozni, 1 óra tömör gyönyör 
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Én a rendes kajára gondoltam, mondjuk ne reggelizzen be utána, de soan nem tolnak fehérjét, évekig én sem toltam, azt mégis megvoltam
Sztem kicsit túlhangsúlyozzák a szükségességét (magamból kiindulva). -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Látod te is tolsz proteint hozzá.
-
tildy
nagyúr
Vettem tegnap ilyet:
[link]![[kép] [kép]](http://www.mlo.hu/mlo/kepek/ultraloss.jpg)
Fincsi
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Akkor most mikor kell enni utána, én jelenleg a Alpha-Burn+L-Karnitin kombótval nyomom, előtte fél órával tolom be őket, aztán kardió, majd egy WP turmix (ezt kihagytam, de term. iszok egyet az izom védelme miatt)
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Mert a bicajozás egy erősen katabolikus folyamat, és ha ezt még megtámogatod egy óra nem evéssel akkor valóban fogyni fogsz, de izomból.
amúgy kellene írni egy gy.i.k.-ot arról, hogy mik az előnyei diétázáskor a súlyzós edzésnek, az aerobhoz képest. Elég sokan el vannak tévedve. -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Te belekeverted ebbe szerintem az alfa-kardiót. De ott más a koncepció, és ott is csak fél órát javasolnak kaja nélkül aerob edzés után. De az alfa-kardiónak csak 10%-os testzsír alatt lehet értelme (ha van neki).

Manitou: Szopás van. Bontod az izmot rendesen, főleg ha nem is kajálsz.
gorlin:: Az aerob edés kis intenzitású és nem terheli agyon az izületeket. Előfordulhat, hogy néha érzed, de komolyabb baja nem hiszem hogy lenne. Főleg nem az elliptikus futótól.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
után a egy óráig semmi kaja
ezt hol álmodtad? -
Lager
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Köszi a tanácsot, de newb vagyok a témában és fogalmam sincs mi az a L-Karnitin és hova kell mennyit tolni

-
Moddingfan
senior tag
A bicaj jó kezdés, reggel, éhgyomorra toljá egy órát, után a egy óráig semmi kaja, perdegni fognak a kilók, pláne, ha megtámogatod némi L-Karnitinnel. Este hat után no ch, röviden ennyi, ezzel fogyni fog, ja és a piét került el, max. 2 hetente egyszer mehet komolyabb mennyiség.
-
Lager
tag
Sziasztok. Remélem valaki tud nekem segíteni
. A helyzet az, hogy elhíztam és szeretnék lefogyni. Jelenleg 179cm/93kg vagyok, ezt valahogy le kéne redukálni olyan 73-76kg környékére. Szóval kb 20kg-ot kell fogynom. Éhezni és napi 5 órát sportolni nem szeretnék ezért számoljunk mondjuk 4-5 hónapos diétával. Van szobabiciklim, szeretek úszkálni és szaunázni, viszont hétvégenként piálni szoktam.(főleg sörözni, de azt hiszem át kell térnem borra
) Nagyon megköszönnék egy ét/edzésrendet (link) és minden tanácsot amit ti tapasztaltabbak adni tudtok. Üdv -
-
gorlin
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Például én

Tényleg unalmas,de nem megerőltető.
Egyszerűen a 120-130-as pulzust kell tartani.
Ha kezdesz fáradni emelkedik a pulzusod,akkor lassítasz.
Ha 130 felett van az nem jó!
Próbáld ki,meg fogsz lepődni.
(Azt nem mondom hogy nem fog ömleni rólad a víz,de az vele jár
) -
Markgx10
őstag
Én is úgy szoktam csinálni, hogy heti egy napot beiktatok, amikor haverokkal főzünk meg borozunk (Eger
) és még sincsen hatalmas gáz
, csak ügyelni kell, hogy ez max heti egy alkalom legyen.
''Csirke, hal, pulyka, turo, tojas, párolt zöldségek'' idáig jó, rántott hús az nagyon felejtős. Sör is durván hízlal, igyál inkább bort![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont szénhidrátnak is valami olyat kellene enni ami nem annyira hízlal, az meg csak a krumpli meg a rizs.
Ezt át kell értékelni.
A korábbikaban meg megtalálsz mindent nagyon részletesen, üdv:
Márk -
padee
tag
Remélem tud valaki nekem tippet adni, ill segiteni.
Az utobbi néhány évben felszedtem néhány kilot(20-25). Elötte 90 voltam, most 110-115.
Ezt a sok sörnek és a grillpartik(+további bulik) számlájára irnám, valamint a mozgásszegény életmódnak.
Örülnék neki, ha visszanyerhetném a régi súlyom, vagy megközelíteném.
Tud valaki tippet adni, mit egyek, igyak, mit ne.
Kb 180 cm magas vok, sztem a 90kg nekem idealis lenne. vagy inkabb 80?
Amit szeretek: Csirke, hal, pulyka, turo, tojas, párolt zöldségek, rántott husok,
salátafélék. Üdítőket szeretem, de inkább szóda vagy ásványvíz(ez megfelel?).
(Persze jelenleg mast is eszek, sajnos eleg sok szemet kajat)
Amit nem: puffasztott rizs!
Megoldható ez úgy hogy ne kelljen teljesen lemondanom a sörözésről ill. a ''grillpartikrol''?
előre is köszönöm. -
gorlin
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Már jópár hozzászólással ezelőtt leírtam hogy én hogy csináltam EZT a fogyókúrát.
De mégegyszer annyi ,hogy minimum 50-55 percet ajánlok a biciklin.A pulzus 120 és 130 között legyen.És max 3 hétig használd ezt a fogyókúrát!!!(A bicikli maradhat de utána válts étrendet)
És én nagyon ajánlom a fehérjét.Később megbánhatod ha kihagyod -
Maranello
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Csak akkor fasság szerintem, ha a diéta mellé nem csinálsz semmit! Akkor értelmetlen..
De így, hogy mozgásba lendültem..
Egy ideig nem járok táp.kieg. bolt közelében, úgyhogy marad a túró, de mindenképpen veszek ilyen izét!
Nagyon nem akarom szétszedni, csak a műanyag burkolatot kéne leszedni róla, remélem akkor már látszik, hogy mi van. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Maranello
üzenetére
''Ezt az L-karnitint be fogom szerezni, ha ugyanaz a hatása kezdettől, mint kiegészítő nélkül 30 perc előzetes tekeréssel, akkor hülye lennék nem szedni..''
Ugye hogy nem is fasság a tápkieg?!
''Utána muszáj szedni valamit, vagy csak ajánlott?''
Mindenképp nyomnék fehérjét, hogy az izomvesztést minimálisra fogjam, de ha nem akarsz venni, akkor zsírszegény túrót tolj
A szétszedést te tudod, ha bevállalod hogy esetleg garancia vesztés lehet, akkor nyugodtan. Lehet hogy csak valami kis probléma van, azért meg kár annyit vinni
-
Kaoru
senior tag
válasz
Maranello
üzenetére
én ezt találtam a puzusról:
130 alatt legyen a pulzusszám, mert a mozgás csak ilyen pulzusszám melett garantálja a hogy elegendő oxigén jut az izomsejtekbe, melyek csak oxigén jelenlétében égetnek zsírt, de amint 130-140 fölé megy testünk átkapcsol szénhidrátégetésre.
Ma jó kis figyelmeztetést kaptam reggel, erősebb tempóban kezdtem el futni, s a táv felénél abba kellett hagynom. Nem azért, mert már görcsben lett volna a vádlim, vagy a cobom, sőt meglepően könnyen ment a tempóváltás, de a tüdőm.... na az szószerint mintha szét akart volna robbani, el akart volna vérezni, úgyhogy most szépen le is állok a dohányzással.
Egyébként újabb sikerélmény, van 1 ingem, amit nagyon szeretek, de soha nem mertem teljesen begombolni, mert alhasnál már nagyon feszített, meg látszott. Most simán rám jön, meg kicsit bő is
-
Maranello
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ma hétkor vacsoráztam, és tíztől csináltam a bivajt, ez gondolom még belefér, de legközelebb már úgy nyomom.
Reggel felkelés után nyomok még 15 km-t.
Csak ez a rohadt nyekergés az idegeimre megy!
Faterom szerint reggel legalább a burkolatot le kéne szedni, és megnézni hogy mi nyikorog, az én aggályom az, hogy hátha ezáltal látják, hogy szét volt már szedve.
Szerinted szétszedjük?
Elég messze van a bolt, ahonnan van. (két várossal odébb)
Ezt az L-karnitint be fogom szerezni, ha ugyanaz a hatása kezdettől, mint kiegészítő nélkül 30 perc előzetes tekeréssel, akkor hülye lennék nem szedni..
Utána muszáj szedni valamit, vagy csak ajánlott? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Maranello
üzenetére
Persze, mehet reggel és este is, arra törekedj hogy reggel éhgyomorra nyomd, meg este is, inkább utána egyél
Kiegészítők nagyon megkönnyítik a dolgodat, nem az a lényeg hogy használod-e hanem hogy elérd a célodat 
Az L-karnitin testazonos anyag, a szervezeted akkor termeli mikor meg akar szabadulni a zsírtól, pl amikor 30 percet tekersz mondjuk. Ha fél órával előtte beveszel ebből 1-2g-ot, gyakorlatilag a tekerés elejétől kezdve égeted a zsírt. Szerintem nem mind1.
-
Maranello
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Láttam ma egy boltot, ami ilyen kiegészítőket árulnak, meg fogom nézni.
Önmagában a diétázás mellé kiegészítő szedését hülyeségnek tartom, de úgy, hogy mozgok is mellé, jobban tetszik!
Számolja a kalóriákat is. Most lenyomtam 15km-t, ez 300 kalória szerinte.
Ez mehet úgy, hogy reggel is nyomok ennyit, meg este is?
Régebben kurvasokat kerékpároztam, azóta ellustultam, de alapvetően nem áll messze tőlem a dolog. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Maranello
üzenetére
120-as pulzus mellett ég legjobban a zsír, és így megy le a legkevesebb izom. Ha gyorsabban akarsz fogyni, felmehetsz 140-ig, az még nem gáz.
Ha jobban ki akarod használni a kardió előnyeit, akkor cangli előtt fél órával nyomass be 1g L-carnitint (tápkieg boltokban kapható!)
Attól még tutibb a fogyás, segít a zsírt mobilizálni a szervezetben. Tekerés után rögtön menjen fehérje (ha gondolod
) 
-
Maranello
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Oké!
Az, ha könnyedén tekerek 120-as pulzussal, megfelelő a zsírégetéshez, igaz?
A súrlódó hangot nem értem.
Nyomom egy napig mint az állat, ha az alatt nem múlik el, megkérdezem a céget. -
Maranello
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Szarul volt bekötve az erősség szabályzója..

Megcsináltam, szépen letekertem csirke fokozatra, és 120-as pulzussal mindjárt más!
Viszont van egy zaj, amit nem tudok mire vélni. A jobboldali pedál, amikor egy bizonyos ponton fordul, olyan hangot hallat belülről, mintha súrlódna valahova. Ez normális? Így fékez?
Állítólag mágnesfékes.
Ez a hang lehet attól, hogy még nagyon új? -
Maranello
tag
Köszönöm a tanácsokat!
Azt tűztem ki célul, hogy 3 hétig eszem ezt a kétszersültes-narancsos-tojásos-salátás-stb. diétát, aztán meglátjuk, mire megyek.
Kérdeznék valamit.
Vettem ma egy szobabiciklit, és kicsit erősebb tekerés közben akár 140 fölé is megy a pulzusom, legalábbis szerinte. Ez mennyire normális?
Igazából a kérdésem az lenne, hogy milyen pulzus optimális a zsírégetéshez, és hogy naponta mennyit tekerjek? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Maranello
üzenetére
Ha igazán jól akarod csinálni, akkor ebből vegyél vissza, mert gyorsabban fog raktározásra állni a szervezeted, illetve ezzel a tempóval lebontod az izmokat is. Gondolom ezt te se szeretnéd. Célozz be heti 1 kilót max, úgy jobb lesz. Szerintem ez a max, amit még büntetlenül lehet fogyni, én csináltam 6 hét alatt 8 kiló fogyást, meg is látszott az izmokon

Ha az izom megtartás nem érdekel, akkor így tovább, de tudd, hogy a szervezeted úgy védekezik a koplalás ellen, hogy elkezd raktározni, ha abbahagyod a diétát és ''normálisan'' kezdesz étkezni hajlamos leszel visszahízni a leadott kilókat
-
Maranello
tag
Hatodik napja eszem a koplaltató diétámat, és eddig két kiló minusz (három napja csak egy volt).
Ez normális tempó, igaz?
Tehát nem túl lassú, és nem túl gyors.. -
Kaoru
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
szvsz 100+kgos embernél szerintem nem túlzás annyira a 10-15kg, főleg ha étrend váltás is van (pl zsíros, cukros kajákról át áll a szervezet a szénhidrát szegény, egészséges zöldségen és sovány húson alapuló kajákra, magvakra. Ilyenkor gőzerővel megindul a méreganyagok, salakanyagok kiürítése, meg persze ha még mozog is rendszeresen, ami eddig nem volt szokása. Mondjuk ezt elérni nekem is 1 durva hónap volt nem 15 nap.
Méricskézés, azt majd én is elkezdem (tényleg nem viccből mondtam, h hiánycikk a mérőszallag nálunk, valaki mindig lenyúlja), bár derékbőségre úgy tippelem hogy min 2 cm lement (van 3 40-es méretű nadrágom, a 3 nadrág között darabonként 2cmes különbség van. Amikor megvettem őket, az elsőbe épp hogy csak belefértem -feszült, mint állat-, a többi meg eredménytelen próbálkozás. Éljen a kínai számozás pontossága. Most az ami feljött rám épphogy, tényleg buggyos lett, meg csúszik lefelé, a második ami nem jött fel rám, már beleférek (igaz még feszül, mint az első), a harmadik meg még mindig nem jön fel, de látványosabban kevesebb kell már (február végére remélem már jó lesz). De úgy vettem észre, h felkarból is jött le, combról és alhasról főként. De ha lesz mérőszallag vezetem én is hetenként, azt majd meglássuk.
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
boszizsu
üzenetére
Szó sincs róla, hogy el lennék szomorodva. Fellekesit egyenlőre, hogy jol tudom tartani a napi 5-6-szori étkezést, és az edzéseket. Idő kell, hogy változzon a súlyom, ez nem fog menni egyik napról a másikra.
Nem is mondtam még: kezdenek nagyok lenni a gyűrűim, de nem hiszem, hogy tágul az arany
-
tütüke
tag
válasz
boszizsu
üzenetére
Örülök, hogy ilyen jol haladsz, ez nekem mindig ad egy kis plussz löketet, ha másnak sikerélménye van

A Norbi-tésztát már én is kóstoltam régen, nekem izlett, nagyon fini. Persze tésztát már jó ideje nem ettem...
Az én súlyom egyenlőre nem mozdul sehová. Elhatároztam, hogy minden reggel fogok tornázni , és este is elmegyek legalább heti 3-szor. A reggeli egy órás torna egyébként teljesen frissitően hat rám. 2-3 óránként eszek, és irom a fehérje, szénhidrát, zsir mennyiség, amit megettem. Elég maceráns egy dolog egyelőre, de igy legalább pontosan nyomon tudom követni, hogy jol csinálom -e, vagy hol rontom el.
Attilam: szép teljesitmény! Gratula
-
boszizsu
tag
Köszönöm nektek még eccer az ajánlott diétát.
Télleg a legnagyobb tévedése minden fogyókúrázónak, hogy az éhezés a legjobb megoldás.
Én nagyon szuperül be tudom tartani az általatok ajánlott étrendet, bár némileg módosítottam rajta, mivelhogy húsfélét alapjáraton is ritkán eszem, ezért ez lemarad estéről. (meg azért is, mert érezhetően elnehezülök tőle) Marad a tej, tejtermék, legfőképp kefír (sk. állítom elő - szereztem hozzá gombát), tojás. Zöldségek minden mennyiségben, szerencse, hogy a zeller kivételével mindet szeretem. Vettem Norbi-tésztát, úgy néz ki mintha csokis lenne, de azért ehető, és még a gyerekeim is imádják. Mivel mi hárman vagyunk, ezért a napi kosztot is úgy kell összeállítani, hogy nekik is rendben legyen a dolog. A fiam miatt mindig van hús, a lányom miatt meg zöldség tésztával.
A legfőbb hozadéka számomra a három óránkénti evésnek, hogy az energiaszintem állandó. Nem vagyok fáradékony, jó kedvem van és kicsattanó egészségem. Ha du. 3kor kimarad a müzliszelet, akkor már szédelgek, így akár még a buszon is nekilátok befalni
Súlycsökkenés kb 3 hét alatt stabil másfél kiló, úgy hogy a kezdeti edzés iránti lelkesedésem igen lelohadt, de azért nem vagyok mozgás nélkül. Képzeljétek el, milyen minden reggel két 26 kilós gyereket kiemelni az ágyból, beemelni a ruhába.
A reggeli futás az ovi-isi-mhely közti távon olyan jól szokott sikerülni, hogy mire elérem a buszt gőzölög a kabátom a minusz 10 fokokban
Meg az esti hancúrok is igen kiadósak. 
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Akkor talán volt értelme megírni.

-
attilam
őstag
Ha legközelebb diétázol, majd mérd le a testkörméretek változását is. Mert abból sokmindenre lehet következtetni.
Én csak a derékbőségemet mérem, de ebből is sokat lehet tanulni, pl. meg tudom magyarázni, hogy miért vannak emelkedések a görbén. Az ember így könnyen ki tudja tapasztalni, hogy mire hogy reagál a szervezete. A súly ebben az esetben nem biztos, hogy jó támpont.
Itt van az enyém: [link]. Ennyit tudtam eddig 18 nap alatt elérni. És ez csak kb. 3,5 kiló mínuszt jelent a súlyban.
-
gorlin
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Ezt én írtam senki más.
Nekem bejött.DE MONDTAM A SZOBABICIKLIT!!!
Te viszont (legalább is ahogy olvastam) még nem vettél biciklit.
Így nem fogsz fogyni.(MOZOGNI KELL!!!!!)
A másik:szórakozni lehet,meg lehet engem szídni de az itt megszólalók közül 10ből 2 ember fogyott le normálisan,ha egyáltalán fogyókúrázott valaha.(és nem csak irogatja a bölcsességeit!)
Egy utolsó dolgot írok azért.
1:Menj el egy dietetikushoz nem drága,a legegyszerűbb ha elmész egy egyetemre(nem baj ha nem vagy diák) és bemész a testnevelési tanszékre ott segíteni fog neked egy oktató(pénzért de nem lesz olyan vészes)De persze mehetsz bárhova máshova is.
Itt felmérik az állapotod ,írnak egy diétát ajánlanak egy étrendet,kivizsgálnak.
Elmész heti háromszor konditerembe és egy testre szabott edzéssel(ami tartalmaz aerob és kondis edzést is) elkezdesz edzeni.
EZ A LEGJOBB!!
2:Kiválasztasz egy diétát veszel mondjuk egy szobakerékpárt és heti hatszor biciklizel.
(vagy elmész konditerembe heti 3 szor)
A diéta testedzés nélkül NEM ÉR SEMMIT!!!
Én leírtam nekem milyen diéta jött be ,nem muszály betartani de nekem bejött .
További jó fogyókúrát! -
attilam
őstag
Nem tudom. Hát számold ki: 1 kiló zsír 9000 kcal. Ha semmit nem eszel és nem lassul az anyagcseréd, akkor 2500 kcal-os szintentartó kalóriával számolva is majdnem 4 nap 1 kiló zsír (Ha csak zsírt bontasz, semmi izmot). Szóval ezért nem értem az egészet.
Mod.: Jó, ha biciklizel is, akkor - 300 kcal durván / óra. De ezzel együtt sem sokat javul a helyzet.
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Arról beszéltem ha valaki 100 kilós és tömi magát mindenféle hülyeséggel (kajával),és ezt hirtelen abbahagyja akkor 15 nap alatt lemehet ennyi ha folyamatosan biciklizik.
De akkor legyen 7 kiló.
De én azt hiszem inkább megfigyelő leszek.Nekem ez bejött amit én ajánlottam . -
attilam
őstag
15 nap alatt 10-12 kiló az minden csak nem normális. Ez rengeteg. Ennyi idő alatt jó ha 2 kilót adtál le zsírból. Csak kérdés, hogy mi a többi?: Víz (max 3 kiló), meg egy csomó izom.
Mod.: Ráadásul az ilyen gyors súlyvesztés rendkívül megterhelő a szervezet számára, és nem is egészséges. Még akár striák is jelenhetnek meg a bőrödön.
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
válasz
Maranello
üzenetére
Szia!
Ha betartod a kúrát 15 napig ,és NAPONTA(de minimum heti 6*) 45 perced biciklizel akkor kb 10-12 kiló lemegy.Utána (15 nap után) ,én tartottam két nap szünetet,persze óvatosan ettem ,és utána újra nekimentem a fogyókúrának megint 15 napig.(Ekkor kb 7 kilo ment le)
Fehérjét mindenképpen egyél napi kétszer!
Egyébként ha egyszer betelik a pohár akkor az ember azt a pillanatot amikor ez megtörtént soha nem fogja elfelejteni.Tehát ha mondjuk 100 kilo vagy és lemész 70 re ami nem kis teljesítmény ,és mondjuk utána 1 év múlva visszamész 75-re akkor rögtön elkezdesz biciklizni,mert nem hagyod hogy újra eljöjjön az a pillanat.
A legjobb ha kialakítasz egy életciklust ami egészséges és van benne testmozgás. -
Agyzuzo
addikt
Ez a te figyelmed is elkerülte?
''Úgy számolják, h az emberi testsúly-kilogrammonként 0,8g fehérjére van szükségünk. 60kgos ember esetében ez napi 48g-ot jelent (ha keveset mozog és sovány), Akik rendszeresen sportolnak, azoknak több, illetve intenzív sportolókbnak 2x mennyiség ajánlott. Illetve a túlsúlyosoknak is az elején ajánlot az elején még egy adag fehérjét hozzászámolni (túlsúlyosságot TTI képlet szerint lehet kiszámolni), h a zsírpárnák izommá alakuljanak át.''
Remek...
-
Markgx10
őstag
Téged megerősíteni írom
: Mondja nekem a volt feleségem, hogy 10 killát leadott és 75 helyett már csak 65 kiló
Kérdezem, hogy hogyan diétázott. Azt mondja, hogy nem evett semmit, meg ilyen kínai fosatós teát ivott
Mondtam neki, hogy csak az izmaiból fogyott, de mivel nem hitte el, csináltuk egy mérést (mell, derék, csípő cm-rel) + egy alap 3 pontos testzsír mérést. Úgy megdöbbent az eredményen (főleg derékban maradtak komolyabb gondok) , hogy azt mondta, hogy ezentúl úgy diétázik ahogy mondom, csak írjak neki valami alapot. 
Szóval a kiló nem minden, sőt... -
Kaoru
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
Na hosszasra sikeredett, nem írom be ide, aki kíváncsi rá, itt elérhető: [link]
Egyébként nem ujjamból szoptam: Marion Grillparzer - Zsírégetés
Egy barátoma dta oda, miután egy incidensből kifolyólag teljesen magamba roskadtam. Először hülyeségnek tartottam, s nem foglalkoztam vele. Aztán elszállt a videókártyám, sok volt a feles szabadidőm és belevágtam. Utánanéztem a dolgoknak, recepteket kerestem, testedzésről szakirodalmakat, s megérte (nekem eddig). Dec 18-tól, számítva már lassan a 12-13kgnál járok, ami soknak tűnhet első hallásra, de rajtam nem 10-20kg felesleg van sajnos. Izmaim fejlődtek, nem fáradok, s bár alig észrevehetően, de már lötyög a gatya rajtam, vékonyabbak az ujjaim illetve a toka is kezd felszívódni, szóval nem hiszem, h csak víz ment ki meg az izom épült lefelé.. szvsz. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
nincs itt lenézés, csak már sokadszor írjuk le ugyanazokat az alapelveket amiket be kéne tartani, erre mindig jönnek x kilót leadott emberek, akik a csokitól meg a koplalással fogytak le, és hirdetik az igét ezzel teljesen összezavarva azokat, akik már éppen kezdenének normálisan táplálkozni.
napi soxor kisebb kajálás, a cukor/liszt/zsír elhagyása, szénhidrát csökkentése, sok zöldség. ez az ALAP. ez nem UFÓsmenü. egy átlagembernek nem kell fehérjekiegészítés ha nem edz. és jobb ha minden dagatt beletörődik, hogy nem azért dagatt, mert ért a kajákhoz, hanem azért, mert nem ért a kajáláshoz, úgyhogy érdemes kicsit önművelődni a témában.
1 tipp: ha vki sok kenyeret eszik, akkor először arról szokjon le, de legalábbis szokjon át a rozskenyérre, én így kezdtem még a legeslegeslegelején. én a paprikáskrumpliról kb. másfél év alatt jutottam el idáig (lásd blogom).
szerk: én most diétázok, és egyelőre semmilyen zsírégetőt nem szedek (lásd blogom). -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Én voltam.1 hónap alatt álltam át , fokozatosan
. Ugyanis kikerülve norvégiába szembesülnöm kellett az élelmiszerárakkal
(A hús megfizetethetetlen luxus volt! Ez komoly! )
Ezért először lekváros kenyér + gombás tészta stílusú kajálásaim voltam, majd mikor erre ráuntam, és volt olcsón narancs, akkor volt, hogy 3 napig azt ettem szinte kizárólag.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Visszatérve az eheti helyzetre: kajaadagom több részre porciózom, illetve csökkentettem (nem vagyok éhes...).. Mérlegen még nem nagyon látszik a változás. A hasamon viszont már igen.
-
Kaoru
senior tag
válasz
attilam
üzenetére
na ha lesz időm, akkor leírom pontosan gi-re épülő én-féle diétámat, bár érzem ez szélmalomharc lesz nagyon. Az eredményre én is kíváncsi vagyok, s csakazért is rendszeresen ide fogok pofátlankodni és elfogom mondani, h éppen mennyinél járok.
Azt, ha 1 év múlva nekem is kockás hasam lesz, akkor örölünk mindannyian na. -
attilam
őstag
A GI diétának az a lényege, hogy alacsony GI-jű ételeket egyél csak. A csoki, fagyi, kolbász, szalonna, stb. alacsony GI-jű kaják. Tehát elvileg mehetnek, de mégis ''szemét'' kajának minősül. Nem is beszélve az egészségügyi kockázatról, aminek az ilyeneken diétázó emberek kiteszik magukat.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Mégsem írom le, nem akarom, hogy valakinek baja essen. Bocsánat, elhamarkodott hsz volt

Új hozzászólás Aktív témák
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Este 9-re még betudok rakni egy kajálást, mi legyen az? (csak ne zöldséget mondjatok mert azt nem szeretem)

Most megyek bicajozni, 1 óra tömör gyönyör
Sztem kicsit túlhangsúlyozzák a szükségességét (magamból kiindulva).
De most komolyan, én tudok rosszul valamit? (indokokat, érveket, tényeket
ezt hol álmodtad?
) Nagyon megköszönnék egy ét/edzésrendet (link) és minden tanácsot amit ti tapasztaltabbak adni tudtok. Üdv
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)