- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem tettem eddig tönkre magam azzal amit csináltam. Annak idején -10 kiló, nyáron -6 kiló.
Nem derogál egyébként a sport, csak úgy és oylan munkakörben dolgoztam, hogy max az otthoni sport fért bele, az meg kb édeskevés.
tütüke: A mai nap jött így ki. A vacsora rendszeresen csirke. Reggel az változatos, oda néha becsúszik péksüti is, de sokszor főtt kaja! tészta max délig van, eddig az utóbbi egy hétben egyszer ettem tésztát, ebédre.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
Ebben viszont kivételesen Joco-val értek egyet. 0 sporttal mit szeretnél?
Egyszerűen nem értem
Vagy érdekel valamennyire a tested és akkor foglalkozol vele, ahhoz pedig alapvető a mozgás, amit ma már mindenki sportnak hív, mert dolgozni derogál. Ha meg nem, akkor számít, hogy 2 kilóval több van-e Rajtad?
Őszintén?
Kirakatba kell?
Mert akkor egy kamerabeállítás és fényviszony többet ér, azzal legalább nem teszed tönkre magad.
Ha nem eszel, annak lesz egy kis látszata és hatalmas ára, amit majd 10 év múlva fizetsz meg. A csontritkulástól kezdve a gyomorfekélyen át a többi inkább nem is sorolom csodáig.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Foglalt név
üzenetére
Jahh, lényegében igazad van, nekem is flangál a súlyom kb 3-4 kilót

-
tildy
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Energiám az van, azzal nincs gond.
Inkább azzal, hogy normális kaja + nulla sporttal sz.rt sem érek, míg kevés kaja+ 0 sporttal azért mentek le a kilók szépen.
Egyébként nem kell annyira sajnálni, szeretem a csirkehúst, ráadásul iigen ízletes így, hog y azöldségek ízt adnak neki. A zöldséget természetesen párom eszi meg.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azért a homeosztázisba a súly nem igazán tartozik bele

A többi viszont
-
fLeSs
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ha sikeres lesz a diéta, akkor lesz.

-
Foglalt név
addikt
Csirkehúst és rizst eszel az szerintem egy dologra jó. Elveszed Magadtól a gasztronómia szépségeit.
Egy kis metabolika.
Ha többet eszel, mint amennyire szükséged van és mozogsz mellette, na ilyen nagyon nincs
Mert ha mozogsz kb. annyit tudsz megenni amennyi kell a testednek.
Ha többet eszel és nem mozogsz, akkor gyülik a tömeg a lökhárítóra
, a popsira
, hát meg ugye pocira, derékra(szegény gyurósok, mindig ezt a legnehezebb lehúzni
) 
Ha annyit eszel, mint amennyit kell. Maradsz a súlyodnál.
Ha annyit eszel, mint amennyit kéne, ha nem mozogsz és mozogsz, akkor az húzza le rendesen a párnácskákat.
Ha kevesebbet eszel, mint kéne, akkor frankón elkezdi megenni magát a tested. Persze persze a zsírt is, meg az izmokat, meg felél minden tartalékot, magyarul igazi frankó drogos kinézést lehet elérni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval a ha eszel rendesen, vitamint, ásványi sókat, vasat, szóval mindent. Csak egy fél falattal kevesebbet és mellette mozogsz, akkor két hét múlva is lesz erőd felemelni a villád, ráadásul szívesen is teszed, mert ''jól'' fogsz kinézni.
Bocs, csak kicsit jókedvem lett, mert tegnap megkaptam a jelesem élettanból
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
Sajnos ez úgy van, hogy a szervezet minden áron meg akarja tartani a homeosztázist, tehát se fel, se le nem fog menni a súlyod, ha nem muszáj. Akkor muszáj neki, ha vagy kevesebb kalóriát viszel be, vagy többet mozogsz és kalóriát égetsz. Miután te eddig is alig ettél valamit, így a rizscsirke majdhogynem hizlal is téged..
Többször kellene nagyon keveset enned (magadhoz képest) és nagyon sokat inni, 5-6l vizet/nap. Illetve sokat mozogni, hogy elégjenek a kalóriák. Csak hogy tudjátok, a szervezet az első 30 percben a szénhidrát tartalékokat használja fel, és csak utána kezdi el a zsírt égetni, szal ilyen 10 perces ''felülésektől'' ne várjatok csodát
-
Foglalt név
addikt
Csirkehúst és rizst eszel az szerintem egy dologra jó. Elveszed Magadtól a gasztronómia szépségeit.
Egy kis metabolika.
Ha többet eszel, mint amennyire szükséged van és mozogsz mellette, na ilyen nagyon nincs
Ha többet eszel és nem mozogsz, akkor gyülik a tömeg a lökhárítóra
, a popsira
, hát meg ugye pocira, derékra(szegény gyurósok, mindig ezt a legnehezebb lehúzni
) 
Ha annyit eszel, mint amennyit kell. Maradsz a súlyodnál.
Ha annyit eszel, mint amennyit kéne, ha nem mozogsz és mozogsz, akkor az húzza le rendesen a párnácskákat.
Ha kevesebbet eszel, mint kéne, akkor frankón elkezdi megenni magát a tested. Persze persze a zsírt is, meg az izmokat, meg felél minden tartalékot, magyarul igazi frankó drogos kinézést lehet elérni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval a ha eszel rendesen, vitamint, ásványi sókat, vasat, szóval mindent. Csak egy fél falattal kevesebbet és mellette mozogsz, akkor két hét múlva is lesz erőd felemelni a villád, ráadásul szívesen is teszed, mert ''jól'' fogsz kinézni.
Szerintem

-
tildy
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az lehet, de amikor kevesebbet kajáltam, és szintén nem sportoltam, akkor fogytam. Mióta normáélis kaját eszem,azóta egy dekát sem

egyedüli kivételt a fenekem kéepz, emrt az picit izmosabb lett
tütüke: tudod az a baj, vagyis nem baj, hogy este már nuku szénhidrát.. rizset sem eszem annyit, hogy attól kéne híznom.
Mai kajám mi volt? Reggeli: fél csrikemellfilé +fél rizs
tízórai: 1 kefír
ebéd fél csirkemellfilé fél rizs
Ettől nem hízni kéne, hanem fogyni
Vacsora meg kb fél natúr csirkemell lesz, főzőlevével.
Pedig édességet sem eszem
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
ne legyél szomoru! én 6 hónapja tornázok, és nekem sem mennek a kilók. Sőt: első 2 honapban felszedtem még négyet. A rizses kaja lehet, hogy csak arra jo, hogy megtartsd a súlyt, nem csökken tőle. Na majd jönnek a bölcsebbek, és javasolnak valamit. Én csak vigasztalni tudok... De az is valami

-
tildy
nagyúr
Hetek óta csirkehúson+rizsen élek, és még midnig semmi lefele menetel, sőt

Leeht azt kéne csinálni, hogy saját módszerrel lenyomni jópár kilót, majd átállni csirke rizs kombóra, mert ez ami msot van, eddig abszolút nem vált be, legalábbis súlycsökkentési szempontból
Valamit nagyon gázul csinálok(mondjuk azt, hogy nem eszek annyira sokszor,mintahoygan ajánljátok bár nem szemét kajákat ),de az biztos, hogy a saját módszeremtől legalább a súlyom csökkent.
Szomorú vagyok
-
tütüke
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Köszi
Mindenképpen igy csinálom. Hosszutávra tervezek, nem rövidtávfutó vagyok
Egy biztos: éhezni nem birok: tehát kajamegvonás nálam szoba sem jöhet. Szerencsére olyan tippeket adtatok, amiket tartani is lehet. Szoval holnaptol mar sokkal jobban odafigyelek mindenre. Még jo, hogy van ra időm
-
Joco
aktív tag
Szigorúsággal két dolgot lehet elérni semmit vagy egész gyorsan az életmódodnak megfelelő súlyt.
Ha nekiállsz és véletlenül nem sikerül gallyra vágnod magadban valamit még úgy is jó esélye van, hogy megunod egy idő után a kínzást, akkor meg visszaáll a test. Szóval, ha mondjuk nem Te akarsz lenni a rembó, mint itt pár gyúrós 5% zsírral, akkor tök feles és max. önámítás müanyagot enni. Bnőm csinálta ezt, hogy minden ilyen sz@rt összeevett, közben meg úgy kellett ráimádkozni egy-egy sportra. Sokkal 1xűbb, ha mozogsz és eszel, ha éhes vagy, mintha naponta 10x számolod át, hogy most vettem kétszer levegőt, az 223 Joule-ba került és még ehetek 2 közepesen nagy rizsszemet
Meg aki otthon lógatja, annak a testnek úgyis ez a legkisebb baja, kár vele foglalkozni.
Épp testben, épp lélek!
Pár 10e év alatt egész jól összeállt ez a porhüvely, az hogy a civilizáció gallyra akarja vágni egy dolog. Nem kell hagyni, ennyi. -
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Én nem hagynám ki, de én nem is fogyókúrázok
Ezt inkább a többiek tudnák megmondani. Amúgy meg attól függ milyen szigorú a diéta amit tartani akarsz. Ha szigorú akkor, 16-17 óra után már nem lehetne szénhidrátot enni (tészta kilőve), magyarul csúszna holnapra, ha nem olyan szigorút, akkor egy kis adag biztos belefér
Szerintem...
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Pufirizs a legjobb
Én is azt eszem így napközben (csirkével kiegészítve), könnyebb mint főzőgetni otthon magamnak a rizst
(lusta vagyok még arra a tíz percre is
)
Mod: Munkahelyemmel szemben van egy kisebb Coop áruház, ahol kizárólag a kedvemért rendelnek pufirizst, mert rajtam kívül senki sem veszi

[Szerkesztve] -
tütüke
tag
sajna a hétvége ota nem tudtam ugy és akkor kajálni, ahogy szerettem volna

A délelőttnek is lőttek már. De ebéd: pufirizs (párom szerint hungarocel), sonka+1 joghurt.
es a nap tovabbi tészére is hasonlo csemegét tervezek
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ez a lovaglós szmájli még a korábbitól is dúrvább

-
boszizsu
tag

Hálás köszönet a betartható diétáért mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
UP!

[Szerkesztve] -
Jucus87
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére

látom leállt 1 picit a topic -
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére

-
Moddingfan
senior tag
Láttátok az Update1-es ásványvíz reklámot?
LOL!!!![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/emotlol.gif)
Janesz: figya, mit találtam, egyből Te jutottál eszembe![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/anon.gif)
-
Markgx10
őstag
Pedig a ''párod'' is van vagy 50kg vasággyal együtt
Szerintem neked tényleg felejtősre kellene venni ezt a fogyókúra témát, de természetesen te tudod. 
Hiába, hogy nem lehet rajtad pár dkg-nál több zsír, de ha magadnak meg akarsz felelni akkor csináld, a többiek véleményét, sőt a barátodét (akinek gondolom adsz a szavára, ha már az aláírásodban is az ő neve szerepel) már hallottad, hogy ne fogyókúrázz, innentől kezdve, én nem látom sok értelmét.
Üdv:
Márk -
Jucus87
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
[link]
Akkor te tutira mész. Bár igazad is van. -
chop
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
hogy hivjak ezt a csajszit? tudom, hogy szineszno, meg pites, de nem jut eszembe a neve
-
tildy
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Páros topicban mintha lett volna

-
Jucus87
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Szép. Bár ennyi erővel én is lehetnék az ideálod, csak nem vok ennyire szőke hajú és kicsivel kisebb a mellem. Ezáltal minden 3 lány így néz ki.
-
chop
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
szamomra a fenti kepen levo csaje az etalon..o,anyam..

-
chop
őstag
hatigen...

![[kép] [kép]](http://csabafly.hu/piramis/chop/carm301024x768.jpg)
-
Joco
aktív tag
Pusztán azért írok, mert kezd kicsit herótom lenni attól, hogy mindenkit jellemhibásnak nevelnek a reklámok. Éppen most néztem a legszebb nős topicot, ahol láttam olyan belinkelt lányt, aki szerintem alulról súrolta a 40 kilót. Hála az égnek, egy 16 éves linkelte, úgyhogy megvan az esélye, hogy megjön még az esze, de ez lenne a tendencia, talán nem pörögne ennyire ez a topic.

Korán keltem, úgyhogy nem igazán volt étvágyam ma, úgyhogy ebédre mézes-mustáros csirkét ettem rizzsel, sültkrumplival. Lecsúszott pár gesztenyepürével töltött csokiöntetes palacsinta is azért. Bár a halat is szeretem, azért ez sokkal zamatosabb volt
A pultos lányt egyébként nem nevezném vékonynak, mégis a legjobb csaj a környéken 
Egy nőn legyen mit fogni. Akkor mutasson igazán, ha oldalról nézem, két dimenziós csirkéket kapsz a monitoron is.
Egy férfi már lehet kicsit más tészta. S ha már így a gyúrás közelébe kerültünk a mozogni kell, ennyi. Gondolom a topic nem a veleszületett anyagcsere betegségek távgyógyítására született, tehát uraim! Irány a telek, szülői ház, lehet fát vágni rengeteg hasznos dologgal elütni az időt! Akinek meg majd 20 év múlva jön rá, hogy erre megérte volna rászánni az időt, az se búsuljon, marad úgyis pár szabad préda, mert képen még lehet, hogy mutat valahogy, de akinek a hátát masszírozzák és a melle habzik, korántsem olyan kelendő
Ha már az orvostudomány, meg az etika megöli a természetes kiválasztódást, legalább a józan eszünket használjuk, hogy ne tegyünk rá még egy lapáttal.
[link]
u.i.: kockás hasú nővel max. sakkoznék, de ahhoz meg kevés a mező
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Én is 2-ik pontban magyarázottakat írtam illetve csinálom

-
Moddingfan
senior tag
Alsóó hasra a következő gyakorlatok nagyon jók:
1.) Római széken menj le teljesen és ott végezz hasprést, gyilkos, de hatásos
2.) Leülsz valaminek a szélére (szék, ágy, stb.), kezeddel megtámasztod magad, hogy kb. 35-45 fokos szögben döljél hátra és lábfelhúzás a felsőtesthez, majd kiengedéskor a test alaphelyzetben, a láb térdnél enyhén hajlítva kinyújtva és leengedni majdnem a földig, de ott megtartani és újra felhúzás. Ez sztem a legjobb a hasizom alsó részére. Nehezíthető, ha valami apró tárgyat fogsz a lábfejeid közé, mert ekkor nem lehet csalni.
3..) Az alap testhelyezet az előzővel megegyező, de nyújtott láb, és felváltva le-föl mozgatod, mintha hajtanád magad a vízben. Ez is jó, de használható az előző levezetéseként is.
Remélem érthetően fogalmaztham, ha nem, megpróbálom újra
De mint már mondtam, a felesleg sajna csak diétával megy le
(esetleg szikével
)
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
Én karácsony óta majdnem minden nap nyomatom a hasgyakorlatokat.
Most ilyesmiket csinálok hogy hasprés 35-30-25 ismétlésszámmal, Ez megy felső hasizomra (ezen már látszata is van az eddigi munkámnak)
Utánna pedig lábfelhúzás ülve 3x20-at (Ezt ha ráülsz egy székre akkor simán kivitelezhető, ez elvileg teljes alsó hasizmot megdolgoztatja, és lehet is érezni, amikor csinálom hogy hat rendesen a 20-iknál már majdnem besz@rok
) Én úgy csinálom hogy a lábamat vagy 10-15 cm-re a levegőben kinyújtva megtartom ez az alaphelyzet és innen húzom fel a lábam.
Aztán még szoktam törzsfordítást is csinálni, meg egy 4ik gyakorlatot is, de annak nem tudom mi a neve
-
Jucus87
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Sztem nem kell diétáznom, de mind1, mert alatta kemény hasmunka van, csak van rajta egy szép 1-1,5 cm-es réteg az alsó hasizmomnál. Csak vissza szeretném kapni a kockás hasamat. Mien gyakorlat jó erre, ha már itt járunk? Csak sima felülésezés?
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
mióta idejárnak a gyúrósok legalabb pörög a topik
és hasznos tippeket adnak 
(mondom ezt 3 nap reg.-gel).
Norbi poénjai ellen vagy egy hatásos megoldás: le kell hallkitani a tv-t.vagy tul kell lihegni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, sokkal jobban hangzik, mint egész nap csak csirke +rizs . Bár az én menümből az teljesen kimarad. És én reggel nem is birok főtt kajákat enni. Nálam van ilyen, hogy: főétel és nem főétel. Főétel csak ebéd vagy vacsi, a többi jöhet reggel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) 

LOL!!!