Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Ez nekem egy fél havi kondibérletem, szal ''ne tessék mán ilyen spórolósnak lenni''
A gyúrós topicban nem csak dülledő izmokról szól ám a fáma, írnak oda nagyritkán lányok is, a minap meg pl. egy fiú írt, neki has, comb és fenékformáló gyaksik kellettek (lányoknál ált. ezek képezik az érdeklődés tárgyát) és arra is tudtunk számos tippet adni (én is adtam, mert anno sokat lépcsőztem, hogy lemenjen a popóm
). Szal ha kérdésed van néz be nyugodtan (ez persze mindenkire vonatkozik), számos ember aki itt írogat onnan ugrik át egy-egy hsz erejéig, pl.: Fless, Attilam és én is 
u.i.: Ha csak a hasaddal vannak problémáid, arra elsősorban nem Rubnt Réka és társai lesz a megodás, az csak diétával megy le sajna, tudom, mert nekem is ott van még némi promlem
Etilin:
. Még egy kis segítség: ''És egy, és kettő, és egy, és kettő, gyerünk, gyerünk, hajrá, menni fog, na még egyet, és még egyet, már csak négy van vissza, és 3, és 2, és 1 és ennyi!
Na, OFF vége, mert leharapják a hajam a moderátorok 
[Szerkesztve] -
Jucus87
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem kell engem félteni, nem vagyok csontsovány, a párom meg ígyis szeret.

A gyúrós topiccal csak annyi a gond, h én nem dülledő izmokat szertnék, csak erősödni 1 picit. Ahhoz 1 Rubint Réka is elegendő. Télleg nemtudjátok hol lehet letölteni?
Reklám: mert a Rossmann-ban 2799/dvd
De én sajnálok ennyit kiadni.
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
A fórumon szinte senki sem szereti a csontsovány lányokat, szvsz ez miatt kár aggódni. Viszont'' testedzős cuccok'' terén itt lehet tanulni, de ajánlanám még e tekintetben a gyúrós topicot is, ott is el lehet csípni számos hasznos infót.
Ezt itt a reklám helye: ''Gyúrósok ide'' topic! Nem csak gyúrósóknak![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/sbOk.gif)
-
Jucus87
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Attól függetlenül a pocim egy picit ''husisabb''. Meghát engem a testedzős cuccok érdekelnek innen inkább.
Meg nemrégiben vettem egy speciális mérleget, ami méri a testzsít és a víztartalmat.
[Szerkesztve] -
Jucus87
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
18/164/50
-
etilin
aktív tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
olyan lennék, mint egy görög Isten, jó is lenne, szép álom
Miért nem olyan vagy.
Férfiaknál 8-12% között okés a tesztzsír 7%-nál már kockahas.
4-5%már jön a mentő és elvisz. -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
nem hiszem, hogy ilyen vészes lenne a dolog, mit ahogy azt a számok mutatják. Első mérés, nem biztos, hogy pontosak az eredményeid. Pár mm is sokat számit szerintem.
jó magas vagy ahhoz, hogy a 99 ne legyen sok. Én amúgy azt szoktam mondani, hogy nehezek a csontjaim
igazából még senki nem hitte el...
tolómérő még nem jött át. Küld inkább fénypost, de várd meg mig kinyitom az ablakot -
Jucus87
tag
Az írja, h nagyon alacsony a testsúlyom. Ez mókás. -
Moddingfan
senior tag
Nemtom, sztem 7% nagyon kevés, 192cm vagyok, 99 kiló, testépítek és van rajtam azért viszonylag sok izom is, de elvileg 83 kilónak kellene lennem, szted ez lehetséges ilyen sport mellet ekkora magassághoz? Ausvitz feeling lennék kicsit sztem, így is már csomó bordám kilátszik, ha mozgok, akkor mi lenne
Tény, hogy van még mit leadnom, a mérés szerint 6 kiló zsírt, de akkor már olyan lennék, mint egy görög Isten, jó is lenne, szép álom 
u.i.: tolómérőt küldöm mail-ben
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
a 3 pontos méréshez az van irva psiknak 7% az ideális. én nem értek hozzá...csak amit olvasok...
jah, ha már ugyis elvégezted a méréseket, atdobhatnád azt a tolómérőt... -
Moddingfan
senior tag
3 pontos méréssel kb. 14%, az milyennek számít?
tütüke: szereztem tolómérőt és meg is tudtam mérni, nagyon büszke vagyok magamra

Mod: helyesírás
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
én egyelőre azt sem tudom, hogy van-e

de legalabb tudom, hogy hogy néz ki. A tesómnak volt
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
örülök, hogy nem egyedül csak én vagyok ilyen zseni

most várhatok mig hazajöna párom. De a tolómérő még akkor is kétséges -
etilin
aktív tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Fogsz egy tolómérőt.
Menézed a képen kijelölt pontotokat.
Összecsiped a bőredőt és leméred. Megcsinálod 3-szor.
A hátadon nyílván segítséggel tudod csak lemérni. -
boszizsu
tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem olyan rossz, az arabok meg a törökök gyakran használják. Próbáld ki egyszer, nincs különbség az ízében, főleg ha nem nagyon aromás mézet használsz, pl a virágméz mindenbe passzol.
-
Moddingfan
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
válasz
boszizsu
üzenetére
A mozgás minél több, annál jobb, napi 1 óra nyugodtan mehet, nem halsz bele.
A Norbi jó, azt én is csináltam. 
Viszont kell napközben enni vmi szénhidrátot is, ugyanis abból nyeri a szervezet az energiát (szh nélkül lesznek a koplalósok/Atkins-esek levertek, fáradtak, nyűgösek, koncentrációkészség hiánya, stb.), a legjobb összetett szénhidrátok: rizs, zabpehely, krumpli. Emellé menjen a zöldség, hogy az lassítsa a kaja felszívódását (minél lassabban szívódik fel, annál tovább lát el a kaja energiával).
A méz nagyrészt cukor...
És jó lenne 3 óránként enni. -
boszizsu
tag
Szóval ha jól értelek benneteket, akkor napi 5 étkezés kell minimum, mely álljon legfőképp zöldségekből, fehérjéből (csirke-pulyka), kevesebb gyümölcs, még kevesebb tészta meg kenyérféle. És mellé lehetőleg naponta, de min. heti 3-5 valami mozgás. Fél óra? (a norbi egyébként jó) Kihagytam valamit? Cukor helyett használhatok mézet teába, kávéba? A gáz az, hogy elvből nem eszem semmiféle mesterséges édesítőt.
-
tildy
nagyúr
Na mentem reggelizni, hoztak a kajat: halrudacska rizzsel. Fele most, fele ebedre. Vagy 10oraira.
Jahm, es a Update majonez fincsi am
De csak mertekkel
-
tütüke
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
Alapból nem vagyok egy ijjedős fajta
De szervezetemet azert féltem. A cél az, hogy a rendszeres testmozgás, megfelelő étkezés(mennyiség és minőség) életmód legyen, ne pedig ideiglenes hóbort. Most már egy szinttel feljebb léptem: nemcsak jólesik a mozgás, hanem ha kimarad egy napi edzés, akor hiányzik is. Ez pedig tuti érzés
A súly azért még fontos marad számomra (egyik percről a másikra nem változik a gondolkodásmódom), persze az izmos test + jó alak is nagyon kell (valaki kitalálta a hiúságot...ejnye). Egyébként ha igy folytatom tovább havonta egy kiló biztos lemegy, és az már nekem jó eredmény lenne. 
Irigylem a nejedet: 64 kg-ról indult
, de a kilók önmagukban nem jelentenek semmit, ha nem tudjuk a magasságot...
Visszeres lábtól meg igenis tartani kell, mert egyszer már kialakult (igaz az a gyogyszer hatása volt) De az vissza is térhet bármikor...
na asszem ennyi... -
Moddingfan
senior tag
válasz
bmx powa
üzenetére
Pár hsz- el előbb leírtam a véleményem a módszeredről, szal ettől most eltekintenék. Ha már így döntöttél szedjél valami jó fajta multivitamint, sztem mehet dupla annyi ezidő alatt, mint amennyi alapban kell, mert ezek a kaják semmit sem fedznek, pusztán nem halsz tőlünk éhen. Aerobikot nem javaslom ennyi és pláne ilyen kaja mellet, mert egyszer csak elájulsz és akkor majd nyomatják beléd infúzión a mákos tésztát
(egyik osztálytársnőm anno gimiben kimaradtjó 2 hetet, mint utóbb kiderült csak tejfölt evett egész nap, pár nap alatt kibukott és után 2 hét kórház, infúzió rulez), na viccet félre téve figylej magadra. Ha érzed, hogy gyengülsz azonnal hagyd abba (sztem ezt megelőzendő azonnal hagyd abba, ha érdekel a véleményem), kell Neked több hét kórház és életed végéig tartó szövődmények (sajnos ilyen is volt az ismerősi körben radikális diéta miatt)? Nem akartam Rád ilyeszteni, csak gondod meg, mérlegelj, megéri? Ennyire sürgős? Sztem ráérsz, de Te tudod (vagy csak azt hiszed, hogy tudod) 
God: az már csak hab a tortán
[Szerkesztve] -
God Vazzeg
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Szerintem azzal van a baj inkább, hogy a fehérje =0g

-
Moddingfan
senior tag
Ritka alkalmak egyike, de egyetértek Veled
. Ismersz, tudod milyen radikálisan nyomattam anno a diétát, de ez már nekem is erős. Ez tartható egy pár hétig és ha nem figyel oda utána minden egyes falatra, akkor hipp-hopp, mintha nem is fogyózott volna.
bmx powa: nem akarlak kritizálni, de nagy butaságot csinálsz
. Meddig akarod ezt nyomni? Rövid távon tartható és kétségtelenül hatásos (tapasztalat), csak vigyázz, nehogy rámenjen az egészséged, kevesen bírják ezt a szintű koplalást, és remélem van terved azokra az időkre is, mikor ez már nem tartható. Tudod, a súlyt nem leadni nagy kunszt, hanem azt megtartani. Olvasgasd figyelmesen ezt a topicot, sokat tanulhatsz belőle. Én is radikálisan nyomtam anno, már 1000x leírtam hogy, de Te ne tedd ezt. Azóta vsokat tanultam, ésszel csináld, az egészséged mindennél többet ér. -
Jucus87
tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
18 vagyok.
-
Markgx10
őstag
Nem kell azért annyira megijedni a terhességi hízástól
Bár én leváltam (tudom nem kérdezte senki
), de a volt feleségem 64kg-ról 86kg-ra
ment fel a terhesség alatt, most mégis megint 63-64 kg jobban néz ki mint valaha (mondjuk ez nem sokat számít
) de lényeg az, hogy több mint 20kg-ot hízott, de se visszér, se fájós derék semmi, amikor elindultunk a szülésre hajnalban, azt kérdezte vezethet-e befelé a kórházba?
Aztán pedig kis önuralommal és viszonylag megfelelő kajával simán leadta. 
Amúgy egyes testépítők 10-20-30kg-okat híznak sokkal kevesebb idő alatt mint egy terhesség, mégsem fáj a derekuk, mégsem visszeres a lábuk. Szóval ne tarts ettől.
Ugyanazt mondom mint Woodslave (mivel rendkívül jó barátom
mármint én így gondolom magamban
) ne törődj a kg-mal, az a lényeg, hogy alakuljon az alakod 
Üdv:
Márk -
Jucus87
tag
Sztem egyszerű fogyizni. Mozogni kell nagyon sokat! És nem kell áll ügyelni a kalóriákra, egyszerűen normális adagot enni.
Én ezzel adtam le régen (kb 2 éve) 5 kg-t. Azóta is tartom és boldogan élem világom koplalás és diéták rabsága nélkül.
-
bmx powa
tag
nah, a mai nap ettem 2almát, 5korong puffasztott rizst, 2szelet pirítóst (barna kenyér), és 2db toffifie (nem két doboz
). naaaggyon nehéz volt a mai napom. bemegyek a suliba. mit ezsik oszt.társam? 2db fánkot. 4.óra után másik oszt.társ begyűr 2db rétest. és mindekettő akármennyit is eszik, nem hízík!. oké, ezt még túléltem, de aztán végig kellett néznem, ahogy két haverom degeszre eszi magát. ők is olyan tipusok, hogy akármennnyit is zabálnak, nem híznak. xal stresszes volt a mai nap. aztán nagyanyám eltalálta, hogy kakor mi most norbira fogunk tornázni. monnyuk tök jól megmozgatott, de a csávó naagyyon nem jött be a xar poénjaivan
. eldöntöttem, hogy azt is fogom minden nap csinálni. köszönöm szépen a tanácsokat. meg kitaláltam egy diétát, csak az a baj, hogy kevés benne a vitamin+tápanyag, ezért kéne vmi táplálékkiegészítő is mellé. xal a diéta: 1hónapon keresztül CSAk tea+háztartási keksz++gyümölcsök. ehhez kéne vmi tápanyagbevitel is ugyebár..ezügyben kérném tanácsotokat... amúgy láttam egy boltot, ahol árulnak ilyeneket, xaL A BESZERZÉSSEL NEM LENNE GOND. -
Manitou
veterán
Lehet csak azért nem komálom , mert nekünk is van itthon egy , de ez elég kaki, tekertem vele egy hosszabb távot a seggem úgy feltörte az ülés hogy az nem emberi, meg nincs menetszél se, meg a táj se változik
De lehet hogy a szobabicikli nekem tól korlátolt, úgy érzem mintha be lennék zárva
Ami igaz is. Meg a másik hogy szobabiciklivel nem tudok járdaszegélyekre felugrani, és gyalogosokat átugrani, ez is hiányzik lehet. 
Amúgy én ha valahova megyek általában keróval megyek nem tömegközlekedéssel, kivéve ha olyan helyre megyek ahova nem illik keróval menni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
-
tütüke
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Sajna nem igy van!
A súllyal foglalkozni kell, mert gyereket szeretnék úgy két éven belül, és ha 78 kg-ra meg felszedek 12(ez normális egy terhességnél) akkor 90 kg-ot a szervezetem mar nagyon nehezen birna el.Visszeres láb, fájós derék, hogy a többit ne is emlitsem. Szóval viccesen hangzik, de le kell adnom ahhoz, hogy majd újra felszedhessem. -
tildy
nagyúr
Az esti csirkét? De hát nem vagyok délután éhes. De ez is változó, van mikro a tízórai marad el, és helyette van uzsonna(kefír vagy joghurt), tudom, tudom nem rendszeres.
De íme az élő példa arra, hogy nem elég csirkemellet + normálsi kajákat enni.
Ez szerinted nem sok, vagyis kevés kaja
Hú pedig úgy teli vagyok tőlük. -
fLeSs
nagyúr
Nos, alapból ez nagyon kevés kaja, de legalább de. 8-12 között jó a kaja elosztása (2 óránként), de kevés, és utána következik 6 óra koplalás, amit ezután eszel, azt a szervezet elraktározza.
kb. ennyi.
emellett semmit nem mozogsz, szóval ezekre magadtól is rájöhettél az itt olvasottak alapján. -
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
A legtöbbször magát a levét, vagy pedig kefíres tojás vagy kukoricasalit.
brokkoli:sehogy
tejterméekk: jöhetnek
tartós kenyér: nem ízlik, akkor már inkább korpás vagy barna kenyér
banán: nem, nem soha! ki nem állhatom. Narancs , alma , körte, mandarin Ezek jöhetnek. -
Moddingfan
senior tag
Ez sokféle zöldség, ezekből lehet azért csemegézni
Cukorborsó nem megy le, abból sokmindent lehet csinálni. Az uzsid nem étel, valami szilárd kellene, hogy mi, az fakultatív. Lehet kapni energiaszegény majonézt is, ezzel kicsit feldobhatod a zöldségeket is. Végére egy rossz hír: bizonyos célok érdekében sokszor azt is meg kell enned, amit nemigen szeretsz, még ha rövid távon is, sajna ez van. Általános tippek: brokkoli (nem párolva, úgy iszonyat), tejtermékek (egyénfüggő, sokaknak nem jön be és többet árt, mint használ, ki kell próbálni), tartós szeletelt kenyér (fele kalória, finom, laktató,csak délelőtt), rendes barna kenyér (nem színezett mű izé), gyümölcsök is mehetnek, de csak délutánig és nem mindegyik (pl.: banán nagyon hízlal, de 1-1 mehet). A tippek a saját régi diétámon alapulnak, én fogytam tőle rendesen, remélem van benn hasznos tipp 
Az esti párolt csirkemell mellé mit eszel, ha nem zöldségeket? -
tildy
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
Zöldség a büdös életbe nem fog mellé menni. Mondtam, hogy nem eszem meg.
Csak a retket , az uborkát, a paprikát,a hagymát , a kukoricát ,a krumplit (bar ezt mar nagyon reg ettem) és a céklát eszem meg a zöldségek közül.
Tojássali az egy danone kefír + 2 db tojás.
Az esti csirkemell természetesen midnig párolt, zöldségekkel van párolva, de azt ugye nem eszem meg, az megy annak aki szereti
Szóval estére ilyen husi van, meg a lé amiben fől.
Huh uzsi: általában tea szokott lenni, édesítőszerrel
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Egy kis korrekció, ha nem bánod
:
-zöldséget ehetnél többet, ha nem eszel, akkor pedig iktasd be az étrendebe
-a csirkemell ne rántott legyen, hanem párolt, vagy sült
-uzsi kell, nem sok, valami apróság, pl.: egy joghurt, ilyesmi (zsírszegény
)
-vacsi ok, de zöldség menjen mellé
-reggelire belefér egy kis ''bűnözés'' sztem, de ha lehet ne minden nap
-a tojássaláta jó, de a sárgáját ugye hanyagolod?
(egy azért mehet, mert egészséges)
-mozgás jó lenne, akár otthon némi ugrlás valami kazira, ha más nincs, de enélkül is lehet fogyni, csak úgy könnyebb
Hirtelen ennyi, ja és mielőtt elfelejtem (ez közérdekű): pár napja szedek Lecitint, és azóta napi 1-2 alkalommal is tudok WC-re menni, ami nálam komoly haladás, szal segíti az emésztést + millió áldásos hatása is van
Ennyi lenne, remélem segítettem keveset
-
tildy
nagyúr
Már leírtam. Vagyis oké az a ''heti'' kajám volt.
Egy átlagos nap:
reggel 8h: kefír
tízórai 10h: cerbona müzliszelet
ebéd fel 12-12h: fel rántott csirkemell fél rizzsel
uzsonna nincs
vacsora este 6h: csirkemell + a főzőlé
reggeli tízórai néha 1-1 péksüti, pl pogácsa vagy mazsis csiga, vagy meggyes párna
Ez szokott lenni, néha vacsorára tojássaláta (kefírrel) , kb ezek.
mozgás kb annyi, hogy futok mindig a buszhoz , hévhez stb
Mitn mondtam , mióta átálltam csirkés kajákra, és rendszeresne eszem, reggelizem is, azót aeg ydekát nem fogytam, cserébe viszont lett előrelépés, mert a hátsóm szebb, formásabb, izmosabb lett.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sztem ezt nője válogatja, kedvesemnek tetszik, hogy nagy vagyok, de ha kicsi lennék, sztem azt sem bánná, hogy a régi jó mondással éljek: nem a méret a lényeg
(Pedig az
) Talán azért nem kedvelik sokan a nagydarab gyúrósokat, mert annyi sztereotípia övezi őket, bár lehet, hogy tévedek és tényleg csak a divat miatt ez a helyzet 
-
Manitou
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mármint nőknél ez a divat?

-
tütüke
tag
oksa, visszaolvasok, persze.
Csak annyi, hogy nem most kezdtem a fogyókúrámat, már fél éve tornázom, edzőterembe járok heti 3-5 alkalommal. Az alakom alakul
csak a súlyom nem nagyon akar mozdulni lefelé. Ezért kértem tanácsokat. De ezt már ugyis leirtam, nem taglalom megint...
Azért köszi -
fLeSs
nagyúr
Agyzúzó és én már mindent leírtunk korábban, ami lényeges a diétában, csak vissza kell olvasni a topikban. Van néhány dolog, amivel nem értek egyet Attillammal, de ez végülis nem oszt, nem szoroz, mert ilyen szintű diétát egyikőtök sem fog tartani, hogy ezek a dolgok végül latbanyomjanak bármit is a végeredmény szempontjából.
Nagyon sokan jöttek már be ide a topikba, hogy ''HELP, fogyni akarok, ezt és ezt megteszem érte, mit javasoltok?'', de amikor rájöttek, hogy ez nem olyan egyszerű, akkor vhogy eltűntek.

Ha komolyan fogyni akarsz és meg is teszel érte mindent, akkor kezd azzal, hogy visszaolvasol a topikban, nem lesz elpocsékolt időtöltés. -
tütüke
tag
most jut eszembe: a szójával mi a helyzet? azt lehet enni??
-
tütüke
tag
a narancskúra tényleg hatásos, én is csináltam, es sokat lehet tőle fogyni, de nagyon hamar vissza is jön sajna.
az izesitett joghurtok szerintem nem jók.
Én naturjoghurt -kurat szoktam csinálni. Minden reggel(amig birom ált. 2-3 hét) 1 pohar naturjoghurt+ 1 kanál buzakorpa, vagy zabkorpa. Nekem bevált, és frissebb is vagyok tőle egész nap, kevesebb alvas is elég, és nagyon jót tesz a gyomornak.(Legalábbis az enyémnek) -
tildy
nagyúr
Annyira sok gyumolcsot nem eszem

Ezen a heten konkretan 2 szem mandarin ment eddig le.
Reggelire mikor mit eszek, mar reggel epp barnarizst fott csirkemellel.
Banant alapbol nem eszem. Szoval gyumolcstol nem fogk elhizni, nem eszem teli magam vele. Sot..
A poen egyebkent, hogy parom nagyon szereti a gyumolcsot, nyomja a kalcium, multivitamin, satobbi tabikat, issza a feherjeitalt (ez most elfogyott), eszi a zoldseget , azt itt fekszik betegen az agyban, mert valami megfazasos hulyeseget elkapott. Nekem eddig egesz telen nulla bajom, egeszseges es vidam vagyok.
Regen volt egy kb egy honapos narancsos kuram, az alatt eleg sokat ledobtam. De akkor reggeli narancs, tizora narancs, ebed valami hus meg teszta, vagy rizs, uzsonna narancs, vacsora narancs volt.
Szoval sulycsokkentes szempontjabol egyelore nem valtak be az itt leirtak (marmint milyen eteleket egyek... De ugye ez koszonheto a finnyassagomnak is), de egeszsegre nekem jo hatassal vannak
krumplit utoljara fel eve ettem
porkoltet szinten
teszta hetente egyszer durum tesztabol
heti fel kilo rozskenyer fogy el , ketten esszuk parommal
rantott hal vagy pipihus : heti 1-2 alkalommal
Fott pipihus es leve: minden nap , vacsorara
csirkemaj mexikoi modon (keves olajon hagyma piritva , majd ra a maj es mexikoi zoldsegkeverek ): heti 1 -2 alkalom
kefires tojassalata : heti 3 alkalom
Azon gondolkodom mi mast eszem emg, de kb ennyi.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
boszizsu
üzenetére
A szőlőcukor gyorsabban szívódik fel, de a fruktóz is gyors felszívódású. Ennek következménye az, hogy a szervezet inzulint választ ki, ami megkezdi a tápanyagok izomba szállítását. A te esetedben a máj glikonjének a feltöltését (a fruktóz csak a máj glikogénjét képes feltölteni). Amennyiben az ''tele'' van, akkor a szervezet a felesleget csak zsírba tudja tenni. Ez a baj a gyors felszívódású szénhidrátokkal.
Ráadásul a vércukorszint a tápanyagok elszállítása után sokszor az eredeti szint alá esik vissza, ami álmosságot és fáradságot is okozhat.
Mod.: Ha nem eszel elég fehérjét a diéta alatt, akkor sok izmot veszítesz, és ez tönkreteszi a formádat.
[Szerkesztve] -
boszizsu
tag
A gyümölcsöket próbáld kerülni inkább, mert a benne lévő fruktóz könnyen zsírosít.
Nem vagyok egy biológus, de mintha valami olyan rémlene, hogy a gyümölcscukor a leggyorsabban felszívódó szénhidrát, és gyakorlatilag azonnal energiává alakul. A vitamin tartalma meg a rosttartalma kifejezetten jó élettani hatásról tesz tanúbizonyságot.
Nekem egyébként a fehérje alapú diéta nem jön be, egy idő után herótom lesz tőle meg sok pici kiütés. Zöldség, gyümölcs rendben van, de enélkül fáradékony leszek, és főként ideges az állandó éhségtől.
[Szerkesztve] -
etilin
aktív tag
Gyűmölcstől is el lehet hízni. Nagyon sok állat ebből szedi össze a téli zsírtartalékait.
Csak meg kéne barátkozni a zöldségekkel (brokkoli, karfiol). Meg lehet szokni az ízüket csak ki kell találni nekik egy olyan formát amivel neked is ízlik.
Egy idő után biztos megszokod az ízét és már szeretni fogod
-
-
tildy
nagyúr
Es aki nem eszi meg a zoldsegeket? Like me

Raszoktam egyebkent arra, hogy mexikoi zoldsegkeverekkel fozom a pipihusit, aminek igy finom ize lesz, a zoldsegeket meg egyik hust megeszi parom, a masik hust pedig en a fozolevel.
Repat, borsot meg egyen az , akinek... Na jo, szal egyen mas.
Narancstol elhet egyebkent fogyni, en anno azzal dobtam le kb. 5 kilot.
Ja es miota atalltam erre, hogy este csak pipihusi, napkozben rizs+ pihusi, reggel emg joghurt vagy gyumolcs, esetleg egy peksuti, semennyit nem fogytam.Igaz nem is hiztam. Ellenben jol erzem magama boromben, csak valahogy le kene meg dobni kb 10 kilot.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Utánanéztem
Édes tejsavó por:
100 grammban:
víz: 2-5 gramm
tejcukor: 70 gramm
fehérje: 12 gramm
zsír: feldolgozástról függően változó
hamu: 9,5 gramm
Ezek alapján azt kell hogy mondjam, hogy nagyon rossz.
Valami ilyesmi kellene: [link]. Persze van kisebb kiszerelésben is olcsóbban. -
tütüke
tag
válasz
Markgx10
üzenetére
na megnéztem: nekünk ''édes tejsavó por '' van itthon az nem ugyanaz, de vajon ez is jó?
Forgalmazója: Káli-szer Bt.
a twister egy tornagép(van ilyen szó
). Alul nagy korong, felül kapszkodó, és forogsz rajta ugy, hogy felsőtest nem mozdul. Megmutatni egyszerübb lenne, mint leirni... -
attilam
őstag
A grahamliszt az biztos hogy szar, a teljes kiőrlésű egy kicsit jobb már. Végülis az nagyon határeset, és a használata attól függ, hogy mennyire gondolod komolyan az egészet. Én nem használnám, de még mindig jobb mint a sima liszt. A durumtészta durumlisztből van, és szinte alig emeli a vércukorszintet, tehát jó.
Milyen tejsavófehérjét vettél? Mert többnyire van benne adagolókanál. Ha nincs akkor olyan 25-30 grammot kell kimérni belőle, az kb. 1 adag. Kanálba nem tudom hogy ez mennyi.
1-2 narancs nem igen tekinthető étkezésnek. A gyümölcsöket próbáld kerülni inkább, mert a benne lévő fruktóz könnyen zsírosít. Inkább zöldségeket egyél de abból sokat. A brokkoli a legjobb, meg a sárgarépán kívül a többi sem rossz.
Úgy próbáld elosztani az étkezésedet, hogy a tápanyagok mennyisége nagyjából ugyanannyi legyen (ch, fehérje zsír). Estefelé egy kicsit csökkentheted a ch-ot, de akkor a fehérjét emelni kell.
Ami meg nagyon hasznos még: Este lefekvés előtt: 1 fehérjeturmix 1 evőkanál lenolajjal.
-
tütüke
tag
Köszi a tanácsokat!
A teljes kiörlésű liszttel es a grahamliszttel is baj van? Mert én ezeket használok.
A cukrot már elfelejtettem... A zabpelyhet mivel es hogyan lehet enni? (a jókedven kivűl)
Durumtészta: az is csak lisztből készül, az nem gáz?
Tejsavófehérjét most vettünk: 2 evőkanál/3dl viz arány jó?
Egy étkezésnek számit, ha 1-2 narancsot megeszek? Vagy ettől azert valami táplálóbbat kellene?
huu elég sok a kérdésem..de csak igy lehet tanulni. -
attilam
őstag
Ehetsz krumplit is, de a rizs jobb. A barna rizs még jobb.
A kenyeret felejtsd el teljesen. Helyette tudom ajánlani a puffasztott rizst.
És legalább hatszor egyél egy nap. Ez nem arról szól hogy éhen kell halni. Ha nem eszel belassul az anyagcseréd, és nemhogy fogyni nem fogsz, hanem hamar vissza is szeded amit nagy nehezen leadtál.
Mindent kerülni kell amibe cukor vagy liszt van + a tejtermékek sem ajánlottak.
Egy pár dolog amit nyugodtan ehetsz:
Csirkemell, pulykamell, tonhal, puffasztott rizs, zabpehely, tojásfehérje, rizs, krumpli (de csak főve, vagy ha úgy sütöd, hogy nem használsz semmi olajat), durumtészta, tejsavófehérje turmix vízzel.
Diéta alatt fontos a magas fehérjebevitel (legalább 2-2,5 gramm/tsk), és a sokkal keményebb konditermi edzés, hogy megőrizze az ember az izomtömegét.
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
Pedig a ch-k közül a rizs meg krumpli a megfelelő. Ez fix. Csak a mértékét kell belőni. de ezen kettőn kívül ne egyél ch-t. Ezek nem okoznak hirtelen inzulinszint növekedést ezért van esély, hogy ne zsírba rakódjanak le. Ha meg kevés ch-t eszel, akkor a fehérje legyen a több különben az izomból vesztesz először nem a zsírból.
Ezért mondom mégegyszer inkább Attilam, Fless és Agyzúzó írásait nézd, mert ők abszolút tudományosan és teljes szakértelemmel szólnak hozzá
Mod: na figyeld mit ír Attilam, az lesz a jó és még éhen sem halsz
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
halat, húst nem eszem (bar nálam a hal is hús
) A rizs nálunk barna, a kenyér is (saját sütésű) de abból is csak keveset. Az olajban sült kajáktól kimélem a gyomrom.
De akkor már krumplit sem ehetek???
Nálunk az is olaj nélkül sül héjjában, sütőben, vagy héjjában fő vizben.Ugy sem lehet enni?
ejj, éhen fogok halni...
-
sasa311
veterán
válasz
boszizsu
üzenetére
Reggel kéne reggelizni... Kávé mellé befigyelhetne 1-2 piritós vagy valami tükörtojásféle, ilyesmi....
Ebédelni is kéne, lsd előző hsz, szárnyas/hal laza körettel, zöldséggel-gyümölcsel, esetleg kevés párolt rizzsel. Ezt előző este meg lehet otthon csinálni kb 15 perc alatt, dobozkába elviszed, mikró és már ehető
Mi is így csináljuk 
Vacsira szintén valami lájtos, és nem egy fél vödör
De ha kajálsz napközben nem fog kopogni este sem a szemed. Meg folyadékot vigyél be napközben (ne cukros vackot, ásványvizet inkább)
Ha ezt párosítod mozgással első pár hónapban biztos lecsúszik 2-3 kiló, később is biztos havi 1-1,5.
Kitartást azt nem tudok adni, de sok sikert kívánok neked!
tütüke: Lehet enni attól még
Csak ne sokat. Tehát köret fele legyen krumpli, másik fele pl. párolt borsó répával (én ez nagyon szeretem, főleg bébirépával
)
Vega vagy?
[Szerkesztve] -
boszizsu
tag
Sziasztok, az új évvel eljöttek az új elhatározások. Le kéne adnom ca. 15 kilót, hogy ne csak jól érezzem magam, de mutatós is legyek ismét (boldogult lánykorom...
)
Javasoljatok módszereket a következő életmódra: reggel kávé, délelőtt időm nem jut enni. Ebéd valami szendvics féle, estére már kiesik a gyomrom, ezért főzök valamit magamra és a gyerekekre. Nassolni csak akkor szoktam, ha lelkileg nem vagyok rendben (a hűtőbe nyúlok némi szeretetért
), de ez most nem gond. Szóval kéne valami ötlet, hogy a napi étkezési szokásaim rendezetté váljanak. Aztán meg kéne ötlet, hogy mivel erősítsem a kitartásomat, hogy két hét után ne hagyjam abba a mozgást. Tavaly megvettem a szobakerékpárt, de rövid idő után csak porfogóként funkcionál.
Mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Játékmenet bemutatót kapott az ExeKiller
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A gyúrós topicban nem csak dülledő izmokról szól ám a fáma, írnak oda nagyritkán lányok is, a minap meg pl. egy fiú írt, neki has, comb és fenékformáló gyaksik kellettek (lányoknál ált. ezek képezik az érdeklődés tárgyát) és arra is tudtunk számos tippet adni (én is adtam, mert anno sokat lépcsőztem, hogy lemenjen a popóm
). Szal ha kérdésed van néz be nyugodtan (ez persze mindenkire vonatkozik), számos ember aki itt írogat onnan ugrik át egy-egy hsz erejéig, pl.: Fless, Attilam és én is 

10%-ra szeretném levinni legalább, az lenne az igazi
igazából még senki nem hitte el...
Tény, hogy van még mit leadnom, a mérés szerint 6 kiló zsírt, de akkor már olyan lennék, mint egy görög Isten, jó is lenne, szép álom

A Norbi jó, azt én is csináltam. 

(Pedig az
Mi a teendő?