- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
karácsony alkalmából megleptem magam egy 100% whey delite-tel. tényleg sokkal lágyabb az íze...
-
fLeSs
nagyúr
húde halott ez a topik.
-
geot
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy a gyúrós topikban kellene feltennem a kérdésem, de úgy érzem, nem oda való.
Végülis ide sem, mert igazából nem fogyni szeretnék, inkább csak a biciklizést ''helyettesíteni'' valamivel.
Nem tudtok olyan otthon is végezhető gyakorlatokat, amelyek ugyanazokat a ''részeket'' mozgatják meg, mint a? (szobabiciklim nincs
)
Esetleg a lépcsőzés?
Vagy - a kicsit körülményesebb- úszás?
Előre is köszönöm szépen!
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
ha receptek kellenek, akkor: [link]
amúgy amiket lehet enni (majd kiegészítik, mert már fáradt vagyok picit):
tojásfehérje, joghurt (zsírszegény), rizs, pufirizs, zöldségek (sültkrumpli nem zöldség), hal , csirke/pulykahús.
Ez meg hogy átszoktál a koláról, és helyette most cukros teát iszol, az nem a legjobb. Kávét sem kell tisztán inni, vannak már kül. édesítőszerek. De a cukor az nagyon felejtős mindenben. A másik kerülendő az a liszt (természetesen nem tisztán). Minden pékáru, tészta (nem barna) kerülendő diéta alatt.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Ez így oké, márcsak az a kérdés, hogy vajon mennyi izmot vesztettél. Ez a sarkalatos pontja a diétáknak, nem a fogyás. Mert ugye az izmait nem sokan szeretnék elveszteni, viszont egy sima kalóriadeficites diéta kb. 30%-ban pont ezt eredményezi. Tehát 10 kg leadott testsúlyból 3 kg izom, ami rohadt sok, tekintve, hogy kemény edzéssel (és kajával) 5-6 hónap alatt lehet ennyit felszedni.
Érdemeid elismerése mellett annyit tudok mondani -nem fikázásként-, hogy fogyni a legegyszerűbb, jól fogyni a legnehezebb. -
bbazsy
őstag
sziasztok!
no, az a helyzet, h lényegében a hasamon van egy kis felesleg, ezt szeretném lenyomni, minden máshol oké vagyok
úszok, biciklizek, próbálok normálisan enni, de egy esti futás se ártana...
19 éves vagyok, izületeim rendben vannak, de ahhoz, hogy így éjjel kijárogassak futni mi kell, hogy rendben is maradjanak(illetve simán mennyire mennek szét?)?
meg így fogyásra mit ajánlotok még? -
bali79
tag
Sziasztok!
Leírom az eredményemet, hátha érdekel valakit. 3 hónap alatt 14 kg-ot (80-->66) fogytam a következő pofonegyszerű módszerrel:
-reggelire és vacsorára gyümölcs (este 6 után semmi!)
-ebédre bármi (FoodExpressz, hát abban minden van)
-hetente 4-5 alkalmommal 7km futás esténként
-hetente egyszer csalónap, amikor degeszre zabálom magam
Ez így heti 1-1,5 kg folyamatos fogyást eredményez. Csodák nincsenek, ha több kalóriát éget az ember, mint amennyit felvesz, akkor fogyni fog.
A módszer előnye, hogy ez végülis nem diéta, arra ugyanis, hogy magamnak főzőcskézzek nincs időm. Hátránya, hogy kezdetben elég sokat voltam éhes, de ilyenkor elmentem futni inkább!
[Szerkesztve] -
Musztáng
tag
-
bullseye
addikt
balhégyanús kérdés: regenon?
mennyire gáz, mennyire hatékony, mondjuk az itt ajánlott cuccokhoz (reform és tsai) viszonyítva?
a paranoia mint lehetséges mellékhatás kifejezetten tetszik, legalább ezentúl lenne mire fognom... -
odin18
újonc
Sziasztok.
18 éves vagyok 182cm és 100kg.Testomeg index olyan 30-30.15 korul mozog.
Meguntam a dolgot és elkezdtem mostanaban edzeni és fogyokurazni szeretnek.Elso lepest mar megtettem.
Olyan dolgokat csinalok amiket egyaltalan nem szabadna csinalnom
Reggel mindig futok (1600-3200m kozott) hetente ketszer karatezok.Na most nekem semmim sem faj meg (biztonsag kedveert este mindig melegborogotast csinalok a terdemre és hidegborogatast a bokamra.).
Viszont maga az ''edzes''nem eleg,a kajan sok minden mulik(mint a kondiban).Sajnos ebben tanacstalan vagyok.Olvastam egy ket ''hatasos'' dietat viszont abban olyan kajak vannak amiket vagy nem ennek meg soha vagy suliban kivitelezhetetlen lenne.
Ezert szeretnek segitseget kerni kaja ugyben.Valami komplex dieta kene.(hosszutavra)
Masik dolog hogy megszabadultam a cukros kolatal és tarsaitol helyette teat iszok citrommal és cukkoral(kavet feketen,semmi adalek).
teaban cukrot valami edesitoszerrel szeretnem potolni,aminek nincs mellekize.Van valami otletetek ? -
Jucus87
tag
Sziasztok!
Kondizóknak szól inkább a hsz...
Eladó Biotech Milk&Egg Protein (csokis) shake. 500g-s kiszerelés.
Ár: 1500Ft
Bolti ár: kb 2000Ft, én 2390Ft-ért vettem.
Akit érdekel, írjon privit! -
Musztáng
tag
A Google-nak ez a harmadik találata a futópadra:
[link] -
rii
nagyúr
mennyi kalória van 100g cukorban?
-
sbazsi
veterán
futógépen konditeremben mennyire veszélyes a térdnek a futás?
-
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3568 üzenetére
170/75 vagyok.
eddig jól ment a futás, csak ki kellett hagynom 4 hetet túlóra , bmegfázás, majd nyakrándulás miatt ....
fLeSs: térdédő bigyót venniakarok én is egy héten belül ....
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3568 üzenetére
futni nem szabad főleg nem túlsúlyosan.
ha mégis futni akartok, akkor legalább egy térdmelegítőt fel kell venni, és szedni kell vmilyen izületvédő készítményt. -
Ariadne
őstag
''nem nagyon van Pesten olyan hely, ahol eg huzamban lehetne megállás nélkül hosszabb távokat tekerni''
Én a Városligetbe szoktam kimenni hétközben (ha sikerül világosban hazaérnem), ott kicsit unalmas körözni, de a célnak megfelel, és forgalom is alig, alacsony a kivasalásveszély.
Itt tudsz keresni valami jó útvonalat a városból kijutáshoz, ha esetleg nem ismered még:
[link]
(A rajta lévő címen, a Deák térnél meg néhány más helyen is ingyen elhozhatóak ilyen bicajúttérképek.)
-
rii
nagyúr
válasz
DigitXT #3564 üzenetére
''............ Akkor szvsz keress egy jóval nyugisabb helyet .............'' Az a baj, hogy nem nagyon van Pesten olyan hely, ahol eg huzamban lehetne megállás nélkül hosszabb távokat tekerni .... csak pld a Váci út, Üllői út. Talán légszűrőt kellene vennem .... :-/
Maradok inkább a futásnál ... csak mostanában a 10-20 perc után kihagyás miatt fáj a térdem .... ;-( -
DigitXT
félisten
szal csak úgy magamtól mentem arra
Akkor szvsz keress egy jóval nyugisabb helyet, és maradj 30 km/h alatt: máris nem lesz olyan magas az a pulzus (szvsz).Anno amikor elmentem csak úgy próbaképpen 60 km-t karikázni, laza 20-as átlagot tekertem csak. Mondjuk nem is haltam meg tőle.
Meg már régen volt.
Egy esés után szétment a hajtókar kissé, azóta se lett kicserélve, így nem nagyon szoktam bringázni.
A pulzusszám amúgy az edzettség növekedtével csökkenni szokott.
kaptam MODtól PÜ-t
Winner_hun ''árulkodott'': még kisebb vita is volt róla, hogy mi számít hosszúnak. -
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3562 üzenetére
én inkább a légellenállásra, és a tapadásra gondoltam, de azt hiszem ez mind benne van a szobakerékpár által kifejtett ''ellenállásban'' ....
-
rii
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3560 üzenetére
tom, hogy magas de mit tudok vele kezdeni? ;-(... mennyi lenne az ideális ilyen tempónál? :-/
Neked mennyi a szobakerónk 32 környékén?
DigitXT: nem munkábajáráshoz kell a keró .... (-: szal csak úgy magamtól mentem arra ... olyan helyet kerestem, ahol nem kell 100m-nként megálllni ... :-/
rövidebre vettem, (-. kaptam MODtól PÜ-t .... -
DigitXT
félisten
amikor is ''gyalogolni'' kell egy emelkedőn ....
Vagy tekerni, ld. szobabicikli.Szvsz a Vácin kerózz 30 fölött (eleve keress vmi kevésbé szmogos helyet, másrészt nem kell széthajtani magad, ha a zsírégetés ezzel a célod), és jó lesz.
Persze ha ez a reggel/este dolog vmi munkábajárással kapcsolatos, akkor hiába tanácsolgatok ilyeneket.
Én már rég tekertem igazából - mostanában mindig csak a teremben a szobabicókkal találkozom -, de emlékeim szerint ez a 30-35-ös tempó tényleg nem sétagalopp: a célra szvsz alkalmatlan. Közlekedésre persze nem, sőt, amennyiben eltekinthetnénk ugye a szmogterheléstől, plusz annak veszélyétől, hogy kivasalhatnak a figyelmetlen autósok, tök jó lenne...
Mod: megértem az aláírásod, bár egy picit hosszú.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
DigitXT #3557 üzenetére
az a baj, ezt nagyon nehéz elérnem ... ha futok, minimum 150-155-ön van, pedig igyekszem magam visszafogni ... ha kerózok, és mondjuk a vácin megyek, akkor magával ragad a forgalom, és 30-35-38-al megyek, 170-175-ös pulzuson ... :-/
130-on az aerob gépek tudják tartni az ember pulzusát, amikor is ''gyalogolni'' kell egy emelkedőn .... -
rii
nagyúr
ha valaki egy óránál többet mozog, akkor már az izomból kezd el energiát nyerni, égetni a szervezet, nem? És ha vaklaki reggel teker 1 órát, és este 1-et?
-
sakeee82
aktív tag
Ha szép a bőröd akkor everything is ok!!! Maradjon is az!!!
Akkor a recept a minnél lassab súlyvesztés!!!
Idegölő, de ez van!!!
A görény pasid akkor ebből a szempontból még kapóra is jött!!!Tudom nem ilyen egyszerű, de...Volt hatása...
Alacsony kalóriás ételeket nekem is kellene ennem, de sajnos anyum így is eleget dolgozik, nemhogy még külön főzzön nekem is..Így inkább keveset eszem és megválogatom, hogy mit!
Most amúgy is vese és pajzsmirigy problémám van,uhogy enni nemigen eszem...
-
Nyina
csendes tag
Egyébként tuti finom kajareceptjeim vannak, ami nem hizlal. A hétvégén párolt vörös káposzta, párolt répa, és szezámmagos-fokhagymás cseréptálban sült tengeri halacska lesz a kaja
-
Nyina
csendes tag
válasz
sakeee82 #3548 üzenetére
De neeeem akarom! Szép bőröm van nem akarom, hogy ronda legyen
Fogyókúra receptem: végy egy görény pasit, aki megkeseríti az életed, akitöl másfél hónap alatt lemegy az első húsz, mert minden reggel hánysz, és ha mégsem, enni tuti nem tudsz, mert nem bírod lenyelni. Majd heverd ki, és legyen akaraterőd folytatni. Nekem van. Simán megy, de még mindig nem normálisan. Sosem vagyok éhes, így könnyű.Ne így, de sikerüljön neked is!
-
sakeee82
aktív tag
Szia!
25 kg??? az nem kevés, gratulálok.
A bőröd sztem mindenképpen megsínyli...de minnél lassabban fogysz, annál kevésbé, sztem!
Nekem is van mit leadnom, és hát a bőröm már most sem olyan, mint kellene. Én is parázok, de ez van, viselnem kell a következményeket...
Hogyan csinálod a fogyi-kúrát???
[Szerkesztve] -
Nyina
csendes tag
Hálisten, még mindig fogyásban vagyok, április 15. óta a 25. kilónál. Eddig nincs baj a bőrömmel, de azt akarom, hogy továbbra se legyen. Szerintem itt a sok gyaloglás már kevés lesz. Tapasztalatok? Köszi
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #3544 üzenetére
a mellet és a hátat hogy méred külön?
egyébként nekem fogalmam sincs, hogy hol kell mérni a derekat meg a csípőt, a derekat én a köldököm alatt mérem kb. 2 cm-rel, a csipőt meg mindig a legnagyobb helyen. -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3538 üzenetére
Ettem rendesen, többször keveset, közben meg naponta egy órát tekertem, gyorsan.
Azt hiszem két számmal kell kisebb nadrág.
Szerintem nem túl gyors diéta, tényleg borzasztó sokat nyomtam. Akin rengeteg túlsúly van, az sokat tud fogyni gyorsan. Szerintem. Elég egy kicsit változtatni a kajáláson és a mozgáson. Na most, én sokat változtattam. És ami a lényeg, egy dekát se híztam vissza azóta, amióta abbahagytam a diétát.
A kemény diétát még nem kezdtem el, szóval én még nem vagyok fogyószakaszban, mint te.
[Szerkesztve] -
L|zsidoboz
őstag
''ugye 115-ről 95-re sokkal könnyebben lemész, mint 95-ről 80-ra. vagy nem?''
ez attól függ, hogy hogyan fogytál. ha két hónap alatt fogytál 20 kilót, az nem a legideálisabb fogyás sztem (túl gyors). Gondolom izmot is veszítettél.
Táplálkozásod nem tudom, hogy milyen volt. Koplaltál, vagy rendszeresen ettél egy nap többször keveset?
Amúgy még számomra is rejtély, hogy melyik a nehezebb, mert én is hasonló cipőben járok, mint te. Én 120ról mentem le 100ra, és most 85 a cél. Normális táplálkozással sztem semmivel sem nehezebb, csak az utolsó kilók lesznek azok elvileg. -
Vmax
csendes tag
ideje megint elkezdeni fogyni, valahogy az emberek reakcióiból az jön le, hogy ''mindenki meneküljön, jön a zsírhegy''
még 15 kiló mínuszt tűzök ki célul. de félek, ez már nem fog olyan ''gyorsan'' lemenni. (gyors=két hónap)
ugye 115-ről 95-re sokkal könnyebben lemész, mint 95-ről 80-ra. vagy nem? -
tildy
nagyúr
Jól bizony. Megvolt melyik nap mire edz, lehet holnap lefényképezem a kis papaírt, amire fel is írta. (Pl. vállgép, X. db fekvenyomás, x ilyen meg olyan) A régi nadrágja (tavasszal vettük) , már így is túl bő rá.
Talán a legfontosabb: hogy komolyan veszi, kitart. Nameg én sem pakolom teli a hűtőtaz utóbbi időben
És még valami: mindketten elég későre járunk dolgozni, ezért kb 11kor kelünk. Ekkor ''reggeli'' , és hiába vagyunk ébren hajnali 2ig-3ig, kaját utoljára este 8kor eszünk. -
Vmax
csendes tag
Na, akkor jól csinálta..
Nekem is ment a dolog, de szerintem én elég sok izmot is leadtam. Azért néhány számmal kisebb nadrágok röhögve feljönnek rám, és minden eddig jó nadrágom hirtelen derékban és seggben nagyon nagy lett, de valahogy nem lett az igazi a végeredmény. Mondjuk 95-96 kilósan mit várok, hogy majd Schwarzeneggerre hasonlítok, fénykorából? -
tildy
nagyúr
Igen, van. Kb még 10 kilót kéne leadnia. (185cm magas egyébként)
Hetente 2-3szor jár 2 órára ''gyúrni''. (De ezt meg már leírtam régebben...) Deréktól fölfele így nincs is gond.
Neki:
kezéről, válláról, mellkasról ment le rengeteg, illetve jött fel rá izom (kicsit bánatomra, mert ott azért meglátszik, hogy edz rá ) illetve a bicajtól a lábról.
A hasa is alakulgat, csak ''nehezen'' . Onnét is jött le, de még mindig van sörpoci.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Egyetek tzatzikit, jót tesz az emésztésnek, és nem is hízik tőle az ember.
Uborka, kefír , fokhagyma, késhegynyi só elég. Eltelít engem rendesen. Hallal isteni.
------------------------------------------------------------------
Eredmények eddig:
Én: 84ről jöttem le 80ra de ez visszament 83-ra mert átszoktam napi 5* , keveset, főképp csirke és egyéb egészséges kajákra. Nem vált be.
83ról most 77.5 vagyok, azt eszem ami ''épp jólesik'', de nem zsírosat, hanem főképp tzatziki, rántott csirkemellfilé vagy pulyka, vajkremes rozskenyér paprikával, ilyenek. Viszont naponta keveset és max kétszer-háromszor. Szebb lett tőle a mellem (A csirkes dieta alatt az ment főképp strapára ), és fogytam is.
Párom: zöldség+hal, meg ilyenek, viszont napi 20km bicajozás. Ő 113ról ment le 101re. -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3528 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok.
Önmagában a tekerés nem sokat ér, ha mellé kolbászozol. -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3520 üzenetére
Ha minden, annál jobb..
De gondolom hasra és mellre nem ez a jó eszköz. Mellre mit vegyek? Valami súlyzókat? -
roPHka
senior tag
válasz
L|zsidoboz #3524 üzenetére
Te milyen bicót használsz? Valami tök alap gondolom elég erre a célra, csak mert most nincs 40 meg 50k-m ilyet vásárolni.
Van kint egy rossz biciklim, lehet összekovácsolok belőle valahogy egy ''szobabiciklit'' -
L|zsidoboz
őstag
Ezt nekem scitec boltban adták, sztem jó:
Reggeli:
rántotta (5-6 tojás)
saláta/paprika/uborka
alma/narancs/kiwi
sok folyadék
3 órával később:
rizs v. pufirizs
joghurt+alma/narancs/kiwi
sok folyadék
sok folyadék
3 órával mégkésőbb:
rizs
hal/csirke/pulyka
saláta/brokkoli/uborka/paprika
sok folyadék
+3h:
hal/csirke/pulyka
tojásfehérje
sok folyadék
+3h:
hal/csirke/pulyka
tojásfehérje
sok folyadék
lefekvés előtt turmix.
[Szerkesztve] -
roPHka
senior tag
Nem tudom itt ki mivel/min/hogyan végzi az aerob edzéseket, de vajon melyik lehet jobb választás? Egy elliptikus trainer, vagy a szobabicikli?
Nekem jelenleg az előbbi van, de igazából úgy veszem észre, hogy többnyire seggről és combról faragja a zsírsejteket. -
Vmax
csendes tag
válasz
L|zsidoboz #3516 üzenetére
szobabiciklizéssel lehet combot és segget egyszerre fogyasztani?
-
Uher
aktív tag
Uraim!
Elérkezett számomra az az idő, hogy elkezdjek diétázni, és ebben kérem a
segítségeteket. Átolvastam a topikot, meg az előzőt is nagyjából meg a blogokat is, de az étrendet nem igazán sikerült összerakni.
azért próbálkoztam:
1.) 7.30 tojásfehérje, pufirizs zöldség vagy turmix zabbal?
2.) 9.30 rizs + hús
3.) 11.45 turmix
4.) 14.00 rizs + hús
16.00 edzés, utána turmix
5.)17.30 rizs + hús
6.)19.00 hús + zöldség
7.) 21.00 turmix
8.)kb. 22.00 turmix
miből mennyit kellene enni? kezdésnek olyan 200 - 250g fehérjére és 300g ch-ra gondoltam, + a zsír.
fehérjeport az milyen legyen?
zsírforrások: tojássárga, olajos magok(milyen?),lenmagolaj, miből mennyi?, mikor?
zöldségekböl mennyi kell és mikor?
zabpehelyből mit szabad venni?
edzés az hétfő, szerda, péntek.
aerobra szobabiciklit vennék, azt pedig kedd, csütőrtök, esetleg szombat vagy vasárnap.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
roPHka
senior tag
Reggelente, ki és hogyan végzi az aerob edzéseket?
Nagy gond az (csak mert erre még nem jöttem rá), ha mondjuk ébredést követően és bár éhgyomorra, de csak kb. 1-1.5 órával később kezdek neki a bő 1 órás aerob edzésnek?
Változtat valamit a helyzeten, ha mondjuk ébredést követően 20 perccel később kezdek hozzá?
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
Sziasztok.
Latom a ph-n mindenfajta topik megtalalhatoGondoltam leirom en is az eredmenyemet
Atkins dietaval fogytam 43 kg-ot. Igazabol a vegere eleg uncsi volt mar
Bar itt amerikaban eleg szeles valasztek volt atkins-es termekek kozt. Most ugy gondoltam meg le akarok adni kb 10 kg-ot. Ugyanis az utobbi idoben elegge elszaladt velem a lo megint
visszahiztam 6 kg-t. Egyebkent sokan mondjak, hogy az atkins mennyire karos stb stb. Mielott elkezdtem a dietat /132kg voltam/ 4 fajta gyogyszert kellett szednem. vernyomas csokkento, sortis/ milurit es betaloc. Szoval meglepetesemre 43 kg-utan meg a vernyomas csokkentot sem kell szednem es egyaltalan nem kell gyogyszer. Tehat nekem nagyon bejott ez a dieta. . Most ujra elkezdtem. Naponta egyszer eszek hust, es negyszer isopure szenhidrat nelkuli turmixot. 1 het alatt 3 kg ment le. Bar tudom jol ezutan mar lassabb lesz
Ugy tervezem, hogy 3 honap alatt szeretnem leadni amit elterveztem. Majd beszamolok mindenrol, felteve ha valakit erdekel
Sziasztok -
bali79
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a guggolás alkalmas-e a láb és főleg a comb belső oldalának a fogyasztására / szálkásítására vagy pedig inkább ''csak'' növeli az izmot. A testsúlyom 72kg, szóval ez elméletileg a ''sok ismétlés kis súllyal'' kategóriába tartozik. Amennyiben nem alkalmas tudnátok ajánlani valami más, otthoni torna keretein belül elvégezhető gyakorlatot a fenti célra?
köszi, bye -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3512 üzenetére
akkor gyorsak voltak
-
littlemole
őstag
Megjött a csomag.
Respect mert tényleg gyakorlatilag 1 nap alatt itt volt.
Ez legalább összejött. -
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3508 üzenetére
Akkor az is baj volt.
De írtak emailt hogy ma reggel feladták a pakkot és holnap hozza a futár.
Ez így tökéletesen hangzik. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3506 üzenetére
Persze, mert nem a zsírégetők, hanem a teljesítmény fokozók között volt mindig.
-
Ariadne
őstag
válasz
littlemole #3506 üzenetére
A Westendben is van egy scitec üzlet, az aluljáró szinten, meg a Teréz körúton is (11-13.). Ha esetleg még nem mondta ezeket senki...
-
littlemole
őstag
válasz
L|zsidoboz #3503 üzenetére
Most megint megnézve a részletes keresővel megtaláltam. Bár a zsírégetők között nem láttam korábban.
Leadtam egy rendelést. Kérdés hogy tudják e szállítani péntekre.
Azért még ma rájuk is telefonálok. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
littlemole #3498 üzenetére
Mivel szegedi vagyok, így pesti boltot sajna nem tudok
. fittnessexpress lett volna a tipp, de mivel az neked nem jó, így nem tudom. esetleg más yohimbe tartalmú termék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Honda topik
- Micro Four Thirds
- ZIDOO médialejátszók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest