Hirdetés
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Én sem vagyok programozó, viszont a fentiekkel több ponton vitába szállnék,de nem teszem. A segítő szándék a fontos, Cypresss pedig segíteni akart amiért köszönet. Annyit javasolok, hogy a fenti formájában senki ne próbálja ki, mert több boot sem lesz, ha nem a saját partícióját akarja bootoltatni, hanem a 2-est, ami a fenti példában szerepelt beírandó sorként.
A boot.ini editálásának sokkal egyszerűbb módja is van mint a fent leírt, és egyebek.
Ráadásul a 64bitre nem jó előtt értetlenül állok, mert kb.kétszer úgy megy rajta tweak nélkül az FS. ..
32 biten meg nem ér semmilyen trükk semmit, legalábbis telepakolt FSX esetén akkor is OOM ha megszakad az user. Max a lapozófájl növelés és process rendezés segít valamit, de néha az sem sokat. 64 biten viszont nekem legalábbis semmi gondom nincs vele, ha én nem teszem tönkre valamivel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A boot.ini editálásának sokkal egyszerűbb módja is van mint a fent leírt, és egyebek.