Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Szia,
Igen, ezért is írtam, hogy ha kérdés van, fogalmazzátok meg és továbbítom. Ha (számítástechnikai oldalról) gixer volt a fordításban, elnézést, késő volt már és még mindig nem vagyok programozó.

A boot.ini csak egy példa volt, természetesen a saját partíciót kell használni. Viszont a többi sorra ismét rákérdeztem, és ott nincs hiba vagy változás. Tehát helyesen:
1. Nyissál meg egy Command Prompt ablakot.
2. Abba írd be: edit boot.ini es nyomd meg az Enter-t
3. Az Editorba ezt kell beírni:
[operating system]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition (ide a saját partíciót kell beírni)\WINNT="Microsoft Windows XP
Professional" /3GB /userva=2900
4. Mentsél es restart.Egyébként engem iszonyúan idegesít az OOM, ezért szeretnék használható megoldást találni. A legszörnyűbb az, hogy teljesen ad hoc módon jelentkezik a hiba. Előfordul, hogy hetekig semmi, majd két egymást követő repülésnél (különböző géppel és útvonalon), általában megközelítés során belefutok az OOM-be. Fel nem foghatom mi lehet a kiváltó ok.
A4gb patch-64 bit témához nem tudok hozzászólni, de ezt majd megbeszélitek fatallal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- 6 GB-osGeForce GTX 1660 SUPER (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest