Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
-
Geryson
addikt
válasz
gabitoo88
üzenetére
Honnan tudod, hogy nem látja? Pedig működnie kellene, én a hanggal szenvedtem most újrarakás után, de már arra is tudom a gyógyírt.
122.8 és berakod aktívba a COM1-en (vagy 2-ön, tök mindegy) és utána kinyitod a chat panelt (nem az FS chat-et, hanem az FSINN-ét) és beírod a szöveget. Más szövegét látod, hogy megjelenik?
-
Geryson
addikt
válasz
gabitoo88
üzenetére
Várj csak, nekem még lenne egy olyan beszólásom kb. fél óra után, hogy: valaki vegye át a gépet, el kell mennem megfürdetni/tisztába tenni a gyereket!
Korcsiii többször találkozik ilyennel mostanában amikor beszélgetünk! 
Ilyen sztorim nekem is volt már többször, bár én soha nem aludtam így el:
- Egyszer még FS2004-ben Casablancáról repültünk Gibraltár (azt hiszem Aerosoft, nagyon jópofa ha valaki ismeri: ahogy a radar észrevesz, lezárja a sorompót. Láttam élőben is). Na most az út legalább fél, de talán 1 óra kisgéppel, de már ez hajnal felé volt. Leszálltam és gondoltam, hogy Gönczi Attila barátomat "lefotózom". Belépett a 10 nm körbe, megláttam a szokásos kiírást a gépe fölött, még válaszolgatott is valamit, de nem süllyedt. Aztán olyan 3-4 nm környékén lehet ráfeküdt a gázkarra, mert elkezdett emelkedni, Skype-ra nem válaszolt (folyamatosan be volt ez ilyenkor kapcsolva - HALLOD KORCSIII!
) és elhúzott a reptér felett. Nosza, beugrottam egy vadászgépbe és Spanyolország közepéig kísértem, még fotó is lett csinálva. A gép szinte konstans egy magasságon szállt, amikor aztán én meguntam, őt meg azt hiszem egy SUP szedte le a hálózatról egy kis tiltással fűszerezve. Azon röhögtünk amúgy sokáig, hogy akkor lenne profi az FS, ha a vadászgépből átnézve láttam volna a kollégát a műszerfalra borulva aludni.
Csak mint a szegény Helios gép pár éve...- Volt olyan, hogy péntek este Budapest, Gran Canaria, Madeira és Budapest. Na aki ismeri az tudja, hogy ebből az első leg maga 5 óra, Madiera - Budapest szintén olyan 4. Olyan 3-4 körül indultunk haza hárman, alig láttam már a műszereket. Lefeküdtünk aludni, 3 óra múlva Zsolt barátom és én ébresztettük egymást telefonnal, Attila nem válaszolt a hívásra, persze végig online voltunk. Én és Zsolt leszálltunk, mondjuk életem egyetlen átesését sikerült csipás szemmel éppen elkerülnöm aztán szunya tovább, Attila meg viszonylag jó találattal valahol Szeged és Budapest között pattogott a földön még délelőtt, amikor végleg felébredtem.
- Az előbbi történet folytatódott ott, hogy Zsolt lerakta valahogy a gépet, kigurult a fűre és és lekapcs a műszerek, csak nem disconnect-elt, na őt a szigorú, de igazságos Zudor Péter irányító ébresztette délelőtt többszöri felszólítással, hogy azonnal kapcsolódjon le, mert szól egy supervisornak, ugyanis jöttek a leszálló gépek Ferihegyre és miatta nem lehetett a 31R pályát használni.
Hát voltak jó sztorik fiatal életemben...

-
gabitoo88
tag
NEm tudja senki sem hogyha ráhangolom FSinnben a rádiót a UNICOM frekire akkor miért nem látja senki sem hogy írok?
-
gabitoo88
tag
De azért ha gondoljátok repülhettek velem!!!

Hunfatal: -A kapitány elaludt le fogunk zuhanni!Korcsi vezesd el a gépet!
Korcsi: -Én nem tudom sajna csak a METAR dekódoláshoz értek!
Geryson: -Engedjétek akkor ide a nagyöreget!
gabitoo88: -Csak egy pillanatra aludtam el!

Meg ehhez hasonlókat venne fel a feketedoboz

-
fatal`
titán
válasz
cintula187
üzenetére
A BÉTÁban persze, hogy nem... Az FMC-n működnek a gombok.
-
gabitoo88
tag
Korcsival épp repülünk Montrealba na de annyi bajom van a repüléssel hogy Squawkbox felcsatlakozik de nem látok egy repülőt sem!:S Az AI trafficot pedig az előbb behozta!Valaki valami infót?
-
Taylory
csendes tag
válasz
cintula187
üzenetére
Az FMC-n a gombok müködnek !! de kell hozzá a 1.21 és 1.22 update !!
-
fatal`
titán
válasz
cintula187
üzenetére
Már baromi régen megjelent az Airbus X, több hónapja, mostanra már az 1.22es verziónál jár. FMC van, csak buta. Nincs SIDSTAR meg egy rakás dolog.
-
fatal`
titán
válasz
Korcsii
üzenetére
Érdekes, ezekszerint pár reptér van. LHBP-n szoktam nézni, mert egyrészt arra repülök a legtöbbször másrészt itt nincs STAR (Lehet épp ez a gond?) szóval könnyű meglesni.
#6782: Jó az iFLY, de egyelőre csak FS9re van, az NGX pedig úgytudom nem jön csak FSXre. Viszont ha jól tudom, lesz iFLY FSXre is, kérdés, hogy mikor, melyik jön előbb. Igényes gép, szinte minden kapcsoló / rendszer működik rajta és az ára is mellette szól. 54.95$ az egész csomag (6,7,8,9,bbj,bbj2,bbj3). Az NGX 90$ lesz a BBJ-k nélkül.
-
LHO112
csendes tag
Sziasztok, köszi a gyors válaszotokat.
Az FMC (sw) nagyon hiányozna, tehát az Aerosoft Airbusa kiesik a képből. Nekem csak a Level-D767-300 -as gépe van meg, évek óta mással nem is játszom. E mellé most megveszem a Wilco v.2- Airbusát, ezzel elmolyolok majd a PMDG 737NGX megérkezéséig. Nagyon jó az iFly gépe??? A PMDG mindenképp kell nekem, de 2 azonos géptípust csak nagyon indokolt esetben vásárolnék. -
Korcsii
őstag
-
fatal`
titán
válasz
Korcsii
üzenetére
PMDG nem dolgozik A320on sajnos, 777 és Dash 8 várható tőlük idén elvileg az NGX mellett.
Wilcohoz nekem (igaz FS9) van STAR és Transition is, igaz néhány reptéren hiányos, de ez az AIRAC hibája nem a gépé. vasFMC-vel az a baj, hogy az összes Transition hiányzik a navdataból, csakúgy, mint a PSSnél. Pedig a PSS az iFDG-vel mergelve állítólag egész jó (ha leszámítjuk ugye a VC hiányát).
-
Korcsii
őstag
üdv köztünk, és BUÉK (hmm, idén még nem is mondtam... fél mp-t sietett az órám, és a hálózat sem volt annyira terhelt, hogy kompenzálja ezt
de legalább enyém lett az óév utolsó üzije
- az örök optimalista)per pillanat nincs egy Airbus sem fent nálam
reinstall óta eddig csak azokat a gépeket raktam fel, amik tényleg jól sikerültek... de lassan muszáj lesz...Aerosoft:
kezdem azzal, amivel még nem repültem... sajnos az FMC-t lehagyták belőle, az alap FSX flightplan miatt... nagy kár érte, sokan vártuk... de éppen ezért nem próbáltam, bár szépen kidolgozott, de ehhez is kellene vasFMC, akkor pedig nem sokkal vagyok előrébb, mint az alap FSX géppel...Wilco:
bugos (nem kicsit), van benne FMC (már amilyen, ha rossz helyre kattintasz, akkor lefagy, illetve a Terminal Procedures hiányzik a STAR végéről)... élmény (nem jófajta) vele süllyedni, majd vagy leerőltetni, vagy körözni egyet... online ránézel az approacholó gépre, és megmondod, hogy wilco (priviben rákérdezel, és jön a válasz, természetesen az)... no csak ennyit róla... van hozzá pár update, azok után kevesebbet fagy, és talán kezesebb leszálláskor is... de ha fönt elrontasz valamit, azt FL100 alatt már nem szeded össze...lehet mazochista vagyok, de több mint 100 órát repültem vele online (10-20 wizz, többi BAV - előbbinél ugye csak az van, utóbbinál pedig az európai utak nagy részén az van)... Aerosoft-nál említettem, hogy vasFMC kellene hozzá - nos az az igazság, hogy a wilco-t is azzal vittem, szóval látszólag meg is dőlt a kifogásom, de maradjunk annyiban, hogy mire megjelent, már nem igazán repültem Airbusszal, így nem akartam már azt is felrakni a wilco mellé, mert annyival nem volt jobb...
ez persze az A320-as családra vonatkozik, a vol 2-vel túl sok tapasztalatom nincs, az talán jobb, már amennyire az berepülés alapján átjött (útvonalat nem repültem vele)...
a Flightsimlabs (Concorde X készítője) még dolgozik egy interpretáción, de a fórumot olvasva az sem ma lesz, mire megjelenik

NGX coming in 2010

777 is jó lenne tőlük, elvileg azon is dolgoznak (A320-on nem?) -
fatal`
titán
Az Aerosoft a rendszereket nem igazán szimulálja, sokkal inkább eye candy (pl. nincs SIDSTAR). Sajnos a Wilcon kívül nem nagyon van alternatíva, de bugos. A vol 1 és vol 2 szerintem kb ugyanaz lehet, ugye az első az A320 family a második pedig az A330-A340.
PSS-sel most is repülhetsz, nem tiltja semmi

NGX ki tudja mikor lesz, és milyen fps-t fog produkálni.. Javaslom az iFly 737NG-t FS9re

-
LHO112
csendes tag
Sziasztok és BUÉK!
Régi -több, mint 1 éves- olvasója vagyok a fórumnak de csak most regisztráltam. Kérlek ajánljatok Airbus szimulátort a Wilco Airbus vs. Aerosoft közül. Igazából a rendszerek és a repmodell kidolgozottsága érdekel. Van-e kidolgozottsági különbség a Wilco vol. 1 és vol. 2 között?
Tudom mindkettő erősen kompromisszumos választás, de valaha szerettem a PSS- t minden hibája és hiányos modellezése ellenére is.
Egyébként legjobban a PMDG 737 NGX megjelenését várom.
Üdv:
Laci -
-
fatal`
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nincs, felejtős.
-
-
fatal`
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem, Vista óta nincs Gameport támogatás.
-
gabitoo88
tag
Boldog új évet mindenkinek!!!
-
Amugy a Gameportos cuccokat be lehet uzemelni FSX / Win7 alatt? Mert akkor nem kene kiadnom pez't erre

-
Korcsii
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
hülyeazértnemvagyok 2k 2 hete... bár lehet már csak mutatóban volt

bár a 2k és a 12k nem akart összeilleni a fejemben, így nem akartam ajánlani, de nekem is most az van... igaz gondolkodok valami profin... bár... ez is elég, max az erő-visszacsatolás miatt érdekelne más, vagy a külön gázkar és pedálok miatt... hmm, csak épp annyi időm nem lesz megint, hogy kihasználjam...
nawazz... fél mp-t sietett az órám, pedig délután még jó volt, és 6 formot kellett egyszerre postolnia, mégis korábban elment, mint a teszt... no mind1, enyém volt az óév utolsó hozzászólása, az is valami

-
-
fatal`
titán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Saitek Cyborg Evo
-
Korcsii
őstag
Repült órában gazdag, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Új év, új design - kicsit dolgoztam a METAR decoderen [link]

-
-
-
Acor
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szia,
Ha egy kicsit visszaolvasol irtam errol a Joy-rol

[link]Kettevalaszthato!!! es minden gombja passzol az FSX-hez!
Nekem egyel regebbi verzio van amit kb. 10eve nyuzok es semmi baja. Konnyen kezelheto szerintem szuper!
Neked is mondom ha nem tetszik etveszem

Gabor
BUEK -
Sziasztok!
Eloszor is BUEK!
Masodszor: Tudnatok ajanlani max. 12k-ig egy viszonylag normalis Joy-t?
Vagy van valami olyan modszer amivel a gameportos eszkozoket eletre lehet kelteni Win7-en?
Udv. core2
-
fatal`
titán
BUÉK mindenkinek

-
fatal`
titán
25% discount of all German Airports scenery (except Stuttgart, Padeborn and Lubeck) for 24 hours starting at Jan 1, 1300GMT.
-
v!ct0y
veterán
Akit érdekel a Wings of Prey játék most 6 dollárért meg lehet venni.
[link] -
Korcsii
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
nya, aszongyahogy...
LHBP 261300Z 30012KT 7000 -SN OVC022 M03/M05 Q1019 R13L/19//95 R13R/650268 TEMPO 3000 SN DRSN SCT005 OVC010
Reptér ICAO kódja: LHBP
Dátum: 26. nap, 13:00 UTCJelenlegi időjárás:
Szél iránya: 300°
Szél erőssége: 12 csomó (22 km/h, 6 m/s)
Látótávolság: 7000 m
Időjárási jelenségek: gyenge havazás
Felhőzet:
- borult, felhőalap: 2200 ft (660 m)
Hőmérséklet: -3°C
Harmatpont: -5°C
Páratartalom: 86%
Légnyomás (QNH): 1019 hPa
Pálya állapota [13L]:
- Lerakódás: nyirkos
- Kiterjedése: 51% - 100% között
- Vastagsága: nem meghatározott, vagy nem jelentős
- A fékhatás jó.
Pálya állapota [13R]:
- Lerakódás: latyakos
- Kiterjedése: 26% - 50% között
- Vastagsága: 2 mm
- A súrlódási együttható: 68%Előrejelzés:
Látótávolság: 3000 m
Időjárási jelenségek: havazás, (alacsonyan sodródó, mozgó) havazás
Felhőzet:
- elszórt, felhőalap: 500 ft (150 m)
- borult, felhőalap: 1000 ft (300 m) -
gabitoo88
tag
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!!!!
-
cintula187
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
fatal`
titán
Boldog karácsonyt minden fotelpilótának!

-
v!ct0y
veterán
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Fel kéne már tenni a fs-t

-
Korcsii
őstag
-
Sanyo
senior tag
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
Tiltsad le a kikapcsológombot
(vezérlőpult - keresés - energia)YPPH-FAJS... hmm
gondolkoztam már, hogy így folytatom, csak nem illik a logbook térképemre... minden nagyobb ív EGLL környékéről indul, és a déli féltekén pont a másik irányba görbül... nem szép... hűdesok gondom van nekem 
-
Geryson
addikt
válasz
Korcsii
üzenetére
Nem, az 1 éves fiam kinyomta a gépet a kikapcsológombbal. Tudod, a fekete házon az olyan szép ezüstös volt, muszáj volt a kis ujjakat odahelyezni...

Sajnos le kellett mennem offline leszállás előtt kb. 1 órával a family miatt, amúgy végig online lett volna. Nagy gépet idén már nem megyek, de kisgépezni fogok Afrikában valamit. Majd figyellek, hogy vagy-e. A HAZSE gépet viszem!
-
Geryson
addikt
Egy pár képet csatolok:
UOOO csodálatos repülőtere (mögöttem amúgy van egy épület)

Érdekességképpen (hogy miért nem lehet látni az utolsó képen semmit), az aktuális METAR legfontosabb részei: UOOO 19011G12MPS R19/1200 DRSN SNHZ BKN009 OVC066 M31/M34 - azt hiszem ebben az időben egy élmény lehet kiszállni...
-
Geryson
addikt
Beírom azokat, amiket én tudok ezekről, hátha az is "segít"
A "lerakódás" mindig a teljes pálya átlagára vonatkozik!
A METAR erre vonatkozó részének felépítése a következő:
PÁLYALERAKÓDÁSKITERJEDÉSMÉLYSÉGSURLÓDÁSI EGYÜTTHATÓ/FÉKEZÉSI TULAJDONSÁG
PÁLYA:
31 = 31 vagy 31L
81 = 31R (31 + 50 a jobb pálya miatt)
88 = minden pálya
99 = utolsó METAR-al azonos, azaz nincs új információLERAKÓDÁS:
0 = száraz és tiszta
1 = nyirkos
2 = nedves
3 = zúzmarás
4 = száraz hó
5 = nedves hó
6 = latyakos
7 = jég
8 = tömör hó
9 = jégborda
/ = nincs jelentve, merthogy tisztítás alattKITERJEDÉS:
1 = 10% vagy kevesebb
2 = 11 és 25% között
5 = 26 és 50% között
9 = 51 és 100% között
/ = nincs jelentve, merthogy tisztítás alattMÉLYSÉG:
00 = kevesebb mint 1 mm
01 = 1 mm
02 = 2 mm, stb.
90 = 90 mm
91 = nincs használatban ez a szám
VAGY
92 = 10 cm
93 = 15 cm
94 = 20 cm
95 = 25 cm
96 = 30 cm
97 = 35 cm
98 = 40 cm vagy több
99 = pálya használaton kívül a mélység miatt vagy éppen a tisztítás végett
// = nem meghatározott vagy nem jelentősSURLÓDÁSI EGYÜTTHATÓ/FÉKEZÉSI TULAJDONSÁG
20 = surlódási együttható 20%
30 = surlódási együttható 30%, stb.
VAGY
91 = fékezés gyenge
92 = fékezés közepes / gyenge
93 = fékezés közepes
94 = fékezés közepes / jó
95 = fékezés jó
99 = fékezés meghatározhatatlan
// = nincs jelentve, merthogy pálya zárvaKorcsii: Brutál sok dekóder van a neten, de valóban lehetne egy teljesen komolyat írni, mert nagyon sok csak az alapinformációkat fordítja le! Ebben nagyon szívesen segítek, ha kell!
-
Acor
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Pont irtam hogy szet lehet valasztani a kettot egymastol
annyira viszed el amennyire akarod egymastol a gazkart es a Joy-t! 
8900-ert sokkal jobban megeri mint barmelyik logitech.....

Ugyan pedal nincs hozza de az oldalkormanyt ket fele keppen is betudod allitani rajta:
Joy jobbra balra fordithato vagy a:
Gazkaron van elol egy billeno gomb ami teljesen kezre all..SOS546:
Ha nem tetszik atveszem, de biztos nem fogsz benne csalodni
-
A fékhatás előtti // természetesen nem a mélységet jelenti, hiszen azt az előtte levő digit határozza meg; ez a jelzés azt jelenti, hogy a csapadék az üzemelés szempontjából nem lényeges.
AirBooms: könnyű dolgom volt, levettem egy Jeppesen kötetet a polcról, és fellapoztam a meteorológiatáblázatoknál.

-
Korcsii
őstag
hmm... ezmiez?

LHBP 202200Z VRB01KT 2500 BR FEW005 M04/M05 Q1011 R88/19//95 NOSIG
-
Tegnap SPU-BUD útvonalon repülőztem FS9-cel Level-D B763-mal, és meglepő módon az irányítás 13R ILS-t adott. A vicces az volt, hogy vmi teljesen extrém útvonalon sikerült vektorálnia. VEBOS-t 5000 feet-re kérte, majd ezután 005-re fordított, nagyjából BP417 felé, és lesüllyesztett 3200-ra, onnan ráforgatott BP414-re, és levitt 2500-ra, aztán kb. BP113-nál vitt 130 fokra. Szal ez egy ilyen félig meddig RNAV eljárásra hasonlító bevezetés volt, bár az VEBOS 1J lett volna, shortcut-tal BP414-re, de azt meg above 9000-n kellett volna repülni, BP414-nél is még above 4000 az előírás. Ehelyett a B763-mal végigdörögtem 2500 feet-en Etyek, Nagykovácsi, Budakeszi fölött, úgy, hogy minden puklinál bejött a Terrain, illetve a Pull Up jelzés, és aggódtam kicsit a Hármashatárhegyi torony miatt is.

-
Geryson
addikt
válasz
Taylory
üzenetére
Szerintem borzasztó.
Megőrülnék, hogy nem tudom a gázkaros kezemet arrébb vinni a joytól, mert egyben van a kettő. Nekem az X52 tetszett mindig is, pont azért mert őrület sok gomb volt rajta és szeparált volt a 2 egység egymástól.Más: meghúztam ugye a gépem talán 2 hónapja, azóta alig volt időm repülni, de stabilnak tűnt. Most 2 nap alatt 2x fagyott ki kékhalállal, így adtam neki mind a 3 paraméternél egy kicsit több feszt (2x rányomtam a pluszra), majd innen elindulok visszafelé megint a feszekkel. Nem tragédia, csak sajnáltam, hogy 2 repülésemet kidobtam. Most leszálltam nemrég Indiában 8 és fél óra, minden rendben volt. Holnap innen tovább Syney, majd meglátjuk mit alkot a gép.
Vannak már szép időjárások: Anchorage - 19 fok, Szibéria utolsó Jeppesen reptere (UOOO) - 21 fok. Jó ez a tél innen a meleg szobából...

-
Taylory
csendes tag
[link] nem lehet rossz !
-
Acor
aktív tag
válasz
_csocso_
üzenetére
Hello!
Nekem ez van Thrustmaster T-Flight Hotas X egyel regebbi verzioja
[link]Itt nem kell semelyik gombot programoznod, mert ismeri az fsx es minden kezre all.
Szeparalhato is kulon a throttle..
Szerintem szuper!!
Mo. nem tudom hol lehet kapni, de val 10-12-bol megvan. En mar 10eve ezzel nyuzom es semmi baja. -
Korcsii
őstag
Hmm, az fsx-ben van olyan, hogy a távolság függvényében változik a modellek összetettsége? FPS játékoknál ugye minden agyon van optimalizálva (jó esetben), és ott a távoli dolgok sokszor leegyszerűsödnek... Csak mert az ai gépeken gondolkoztam, hogy hogy lenne jó megoldani, hogy szép is legyen, ha pl mellettem parkol, meg keveset is fogyasszon, ha épp csak a távolból látom

ui: és valaki pls írja meg minek nevezik ezt

-
Sanyo
senior tag
Akit esetleg érdekel, az IRIS 12 órás akciójában most minden 5 dollár.
Beégés, elírtam, csak 12 óra...

-
fatal`
titán
Megvette valaki az Aerosoft Amsterdamot?
-
Korcsii
őstag
válasz
Geryson
üzenetére
ezt szeretném én is tudni

jövő csütörtökön végzek a sulival, szóval jövő hétvége is ok lehet akár
sos456:
maga a valódi repülés sem olcsó dolog, szóval talán nem is csoda... mondjuk ez, hogy 10k (volt?) a game, meg kb 10k minden egyes kiegészítő (szoftver)... igaz nem egy olyan mennyiségben adnak el a gyártók, mint egy wow-ot, szóval nekik is meg kell élniük valamiből... meg azért van mögötte munka is... hardver területen meg persze az anyagköltség... egy rendes pilótafülke azért tartalmaz anyagot rendesen... bár talán nem ez a cél egy átlag felhasználónak, de a határ tényleg a csillagos ég
-
_csocso_
senior tag
válasz
Geryson
üzenetére
Még a PC "hőskorszakában" repültem pár "sim"-mel, címekre nem emlékszem, talán II. világháborús vadász és bombázók voltak, meg talán eurofighter 2000, ha jól emlékszem. Szóval valami kevés tapasztalatom van e téren, persze azok össze sem hasonlíthatóak ezzel a játékkal. Nem teljesen vakon ugrottam bele, hogy ez is csak egy a játékok közül. Ez, ha az ember komolyan veszi, akkor jóval többet nyújt, és sokkal több rétű is. Körbenéztem a kiegészítők terén ( amire nem - igazán fogok költeni, mert egy közép kategóriás használt autó árát simán benyelné ), hát ki lehet építeni egy teljes 744 kabint vele hardver téren, valamint a kiegészítő szoftverek is gondolom nem két fillérbe kerülnek, amiből azért talán párra érdemes beruházni.
-
Geryson
addikt
válasz
_csocso_
üzenetére
Én speciell most vettem a fiamnak egy Saitek joy-t 1800 kemény Forintént. Amennyit ő IL2-özik, arra pont elég. 1800 Ft a Mekiben egy nagyobb menü, szóval semmi. Kipróbálod és ha bejön a game, akkor veszel egy komolyabbat. Anno volt itt fent a hírdetések között 1.000 Ft-ért is joy.

Korcsii, az ünnepek alatt hogyan leszel? Lehet ma megyek valahova, nem repültem 1000 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Korcsiii többször találkozik ilyennel mostanában amikor beszélgetünk! 

de legalább enyém lett az óév utolsó üzije