Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabitoo88
tag
Amúgy szerintetek a szgépem
Gigabyte G31-es alaplap,E3200-as proci,2*1gb ddr2/800mhz,Ati radeon HD4870 512
Kevés az FSX futtatásához?Ti milyen felbontáson használjátok?Milyen beállítások mellett?
Mert nekem Fullra van felhúzva minden Budapest Scenery+GEX EU-val és eléggé akad!Tel.: 3630három343638
-
Korcsii
őstag
válasz gabitoo88 #4801 üzenetére
hát ha nem is kevés, de mindenesetre nem sok...
a procikat 3GHz felett jobban kedveli (ettől függetlenül én még mindig alapon hajtom)... egy kis tuning lehet nem ártana...
a memóriából ajánlott a 4 Gb (64 bit-en), és lehetőleg minél gyorsabb...
a videokártyát igazából csak a sok felhő terheli, legalábbis nálam csak olyankor kapcsol rá a ventilátora... szóval abból nem is nagyon kell gyorsabb... viszont az 512 Mb lehetne több (sajna nálam is csak ennyi)...
felbontás: a monitor által kedvelt (nálam 1680x1050x32) - nem sokat számít
DX10 pedig hol több fps-t nyújt, hol pedig elvesz belőle... ferihegyre sajnos ezutóbbi jellemző, szóval ha esetleg be van kapcsolva, akkor próbáld meg nélküle... és alatta van a light bloom, ami szintén eléggé fps zabáló, és nem sokat tesz hozzá a látványhoz - én szeretném használni, mert mégiscsak szebb, de nálam is off-on van...
meg úgy általában: nem kell mindent felhúzni maxra... nálam a beállítások kb fele középtájt van... (IFR repülök, de azért szeretek a tájban is gyönyörködni)...
szerk: más:
jut eszembe (korábbi téma): Seattle és Vancouver környéke tényleg gyönyörű[ Szerkesztve ]
-
gabitoo88
tag
Hát akkor felejtős lesz az FSX esetleg FS9-hez tudtok kiegészítőket mondani amik dobnak a grafikán?Mint pl a GEX vagy hasonlók!
Tel.: 3630három343638
-
AirBooms
addikt
Ultimate Terraint én már nem ajánlanám. Itt is, másik fórumokon is szedi le mindenki fejvesztve: sajnos elvalult, az új scenerykkel már nem kompatibilis, rengeteg hibát eredményez a megjelenésben (utak és fák a vízben, stb.). Eljárt felette az idő, régi kiadású... FSGlobal 2008 vagy 2010 inkább, igaz nem ugyanaz, mint az UT. És sok-sok akár ingyen letölthető mesh. Meg repterek (fizetősök és igényes ingyenesek).
-
gabitoo88
tag
Esetleg még olyan programot tudtok mondani mint az FSPassengerX?csak FS9-re?
Tel.: 3630három343638
-
Korcsii
őstag
kicsit off:
mi kerül +10k Ft-ba a Saitek x52 Pro-n a simához képest?nagyon jó leírások vannak a neten, csak épp a különbségeket nem igazán tudom összegyűjteni...
[ Szerkesztve ]
-
Cypresss
senior tag
válasz gabitoo88 #4801 üzenetére
Szia,
Hát ez elég halovány - sajnos - FSX-hez. Egy apró trükköt azért nem árt kipróbálni. A target frame-et unlimitedre kell állítani. Grantált 4-5 plusz fps-t nyersz vele.
Egyébként itt [link] érdemes elolvasni mindent, és letölteni a PDF-et is. Ez sajnos zárt topik, bejutattni nem tudlak. :-)
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Cypresss
senior tag
válasz gabitoo88 #4805 üzenetére
Szia,
Igen. A Zinertek cuccai szerintem fantasztikusak. Itt [link] mindent megtalálsz. A WATER ADVANCED pedig kihagyhatatlan FS9-hez. Szerintem.
Ha ezt még kiegészíted egy Active Sky Evo-val, nem lesz probléma a látvánnyal.
[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Gizmo94
veterán
válasz Cypresss #4816 üzenetére
Sajnos ez az apró trükk semmi észrevehető eredményt nem hozna ezzel a konfiggal FSX. alatt. Amennyit számít, az a pár fps növekedés -már amikor van az is ettől- nagyon kevés lenne. A linkelt PDF szerinti beállításokkal pedig értékelhetetlenül ocsmány lett a látvány, legalábbis nálam, akkora eredményt pedig nem hozott, hogy smooth lett volna a játék. A megoldás az FSX síma futására csak az erősebb hardverben és annak húzásában van sajna..
-
Gizmo94
veterán
Akkor egy jó nagy darab szar lesz, akárcsak az Ariane.
És honnan vagy ebben bizto,hogy nem lesz? Igaz, nem olvastam végig, lehet,hogy írja egyértelműen. Nem vagyok egy nagy Airbus fan, de ,hogy szép lesz és igényes az biztos.
Amúgy ha jól láttam FS9-re egyáltalán nem lesz, így számotokra elvi jelentőségű..[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz Cypresss #4823 üzenetére
Nem kétlem, csak abban biztos vagyok, hogy egy jóval nagyobb és erősebb konfignál mint az övé. Nálam is tapasztalható volt, habár nem szignifikáns mértékben, de az ő processzoránál nem jelentene sokat, ez a baj... Az a proci egyszerűen kicsi az FSX-hez és ezt a problémát nem tudod kompenzálni az unlimited beállítással sajnos..
-
-
haky
senior tag
Milyen programot tudtok ajánlani fs9-hez ultimate terrain helyett? Most gepro van fent, de az csak texture-t cserél. A városokat, stb nem teszi helyre, illetve partokat.
Aki másnak retyvetyutyu...
-
boeing
senior tag
válasz cintula187 #4832 üzenetére
Teljes mértékben támogatot FSX kudarc, az idő gyorsulás módok és a közös pilótafülke.Valami ilyesmi.
-
boeing
senior tag
válasz cintula187 #4834 üzenetére
Igen,de rendesek hogy szolnak előre hogy,csak finoman.
-
boeing
senior tag
válasz cintula187 #4836 üzenetére
Igen az lesz a teljes értékű pack,mondjuk én nem vagyok egy airbusos fan.
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Hadd kérdezzem már meg, hogy a gép hátsó részén mi nyílt ki?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #4838 üzenetére
fékszárny... ezeknél az apró (általában reverse nélküli) sugárhajtóműves gépeknél gyakran már leszállás előtt teljesen kinyitják őket...
az angol mondat pedig:
Teljes mértékben támogatja az FSX meghibásodásokat (hibák előfordulásának a szimulációját - mi magyarul?), idő gyorsítást és a(z FSX beépített multiplayer-én keresztül mással) megosztott pilótafülkét...
ehh, de faxa mondat lett...[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz vzsolo2225 #4840 üzenetére
wehehe... és tényleg nem flaps...
de most eszembe nem jut a magyar megfelelője...[ Szerkesztve ]
-
vzsolo2225
tag
Igazából van neki "rendes" ground spoiler-e is a szárnyak tetején, melyek földetéréskor nyílnak ki, mint más gépnél, amelyeknél ezt a két feladatot ugyanaz az elem látja el. Egyébként a Fokker 70/100-nak is külön van.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz cintula187 #4843 üzenetére
Mit akarsz egy ekkora kis guanotól? Meguntad a 747-et?
Habár éktelenül mehet.. Négy Jet engine egy ekkora kis görcsre... Tuti komfortos is egyben. Biztosan nem bolondulnak meg azok az utasok, akik a szárny alá kaptak helyet..
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz cintula187 #4846 üzenetére
Az a komoly challenge.. Amúgy XP alatt én is repkedek azokkal, mert szinte minden mással MO-om van hosszabb úton és nem mindig van energiám átmászni a win7-re....
P.S.: Egyáltalán mi ez a kis göröngy amúgy a képen? Ha elárulod a típust, utánanézek,hogy elkövették-e ezt a csodát FSX-re..
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz cintula187 #4849 üzenetére
Az. Egy nyomoronc kis görcs, idétlen szvsz..
Íme, itt van, csak neked, csak ma, FSX-re, freeware. Enjoy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest