Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Hát, nem a pénz miatt, de nem tervezem az áttérést FSX-re. Örülök, ha jól megy az FS9 - nem akarok újabb gondokat a nyakamba. De hirdesd meg a PH apróban. Csak elviszi valaki. Bár ennyiért talán inkább megtartanám... Nem csodálom, hogy sajnálod a kiadott 18k-t... Én is sajnálnám.
-
vzsolo2225
tag
Szevasztok!
Megpróbálkoztam a PMDG MD-11 új, Advanced tutorialjának lefordításával. Elérhető ITT. -
boeing
senior tag
válasz vzsolo2225 #4257 üzenetére
Gratula,jó lett ki is nyomtatam a doksikat.
-
Taylory
csendes tag
Köszi szuper !!!! leszmég esetleg más gépekről is ???
-
fatal`
titán
Köszi, ki is nyomtatom.
-
cintula187
addikt
PMDG MD-11-el kapcsolatban lenne kérdésem. Amikor cold&dark ból indítok olyan kék karakteres kísér végig az úton, hogy "CDU2 MENU REQUEST". Nagy probléma nincs belőle, de érdekel mit hagytam ki amiért ezt írja ki.
Előre is köszi.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Gizmo94
veterán
válasz cintula187 #4261 üzenetére
Semmit nem hagytál ki.
Az FMC-ben a FO Panelnél megnyomod az L1 gombot, ez a CDU II Menu Request, és már el is tűnt az üzenet.
Ez valami virtuális CDU...
[ Szerkesztve ]
-
Bundee69
tag
Van egy pár kép a PMDG B747-8i új modelljéről: [link] FSX alá
-
cintula187
addikt
Csak érdekesség: A Chuck című sorozat 3.évad 5.részében FSX el és saitek joyokkal irányitanak távolról egy 747-est.
-
boeing
senior tag
válasz cintula187 #4269 üzenetére
És szaggatott mint állat?
-
cintula187
addikt
Hali!
Ismét érdekesség, de ez nagyon bejön.
Csávókám a kb 170GBP -s érintőpaneles kijelzőt használja FMC nek. Szerintem írtó ötletes. Itthoni beszerzést sajnos nem találtam.
-
boeing
senior tag
válasz cintula187 #4272 üzenetére
Ez már fanatikus nagyon,de én is elfogadnám
-
boeing
senior tag
válasz cintula187 #4276 üzenetére
Nem tudom mert nem jön be a link.
-
boeing
senior tag
Aerosoft Airbusa,képek,Infok.
[link] -
Gizmo94
veterán
Ez nem szimplán profi, ez félelmetes. El sem képzeltem eddig ekkora fokú részletgazdagságot és precizitást.. Ha ez a gép kijön, azt hiszem, a PMDG és a többi gyártó is összeszedheti magát rendesen.
Ha pedig előbb-utóbb ezen a színvonalon elkészítik a flight simulatorukat, ráadásul egyben az egyik legkomolyabb add-on gyártók is, a microsoft termékei vészes gyorsasággal mennek majd a levesbe.Hát ez bizony nagyon ott van.
-
Korcsii
őstag
válasz cintula187 #4276 üzenetére
eddig nekem sem jött be, de most megnéztem... szerintem ez egy érintőképernyő, csak valódi gombokkal...
boeing:
jah, végre valami notmális a wilco után... már ideje volt -
fatal`
titán
válasz Gizmo94 #4279 üzenetére
Nem lesz annyira kidolgozott mint a PMDG modellek, inkább a látványra mennek (nem a modellre, hanem a működésre, rendszerekre gondolok), legalábbis ezt mondták, Ők maguk. Még az Airsimmer Advancedra is kiváncsi leszek.
Az Aerosoft nem fejlesztő csak kiadó, így a szimulátor fejlesztésének kevés köze van az fs kiegészítők fejlesztéséhez. Ettől függetlenül remélem hogy egy jó szimulátort adnak ki.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Itt én elsősorban a részletgazdagságra gondoltam, ami FSX esetében a legfontosabb, figyelembevéve a játék fizikai hiányosságait, ami pedig ezen a téren ennél a gépnél az eddigi leírásokból és a képekről egyelőre kiderül, az igen komoly. A fejlesztéssel kapcsolatban úgy értettem,hogy mivel szimulátort fejlesztenek, így nyilván van fejlesztőcsapatuk is, az pedig,hogy egy rakás add-on gyártó náluk forgalmaz, nyilván befolyással bír majd az adott fejlesztőkre és kissé könnyebbé teszi majd az optimalizálásokat, összehangolásokat a saját szimulátorukra.
Mellesleg, ha az addon kiadás mellett egyben nem fejlesztők is , akkor ezt a repülőgépmodellt a PR csoport fejleszti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest