Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabitoo88
tag
-
gabitoo88
tag
Visszatértem

-
gabitoo88
tag
Visszatértem újra asztali géppel

-
gabitoo88
tag
Boldog Új Évet Kívánok minden fotelpilótának

-
gabitoo88
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy adott az 5770-es VGA-m most lehetőségem lenne lecserélnem egy gigabyte gtx 260-as OC-re.Tapasztalni fogok valami javulást NV kártyával?
-
gabitoo88
tag
Sziasztok csak egy egyszerű kérdés

Adott a gépem I5 750@3.34ghz
8gb ram
ati5770 1gbA játék FSX PMDG 747-el Manhattan X scenery fent és KJFK repülőtéren 3 FPS -em van medium beállításoknál

-
gabitoo88
tag
Sikerült hozzáadnom remélem mostmár használja mind a 4 magot!Most az a bajom hogy 15-20-30 fps környékén ugrál a kép meg a repülő!Olyan mintha szaggatna de mégsem!
-
gabitoo88
tag
Nah senki nem tud valami tuningot? még mindig csak 6-8 FPS heathrow meg ferihegy

-
gabitoo88
tag
Nah visszatértem és bevásároltam
i5 750@3.6ghz most jelenleg 8gb ram hd5770 videókártya!Valamit ügyködök hátha élvezhető lesz az FSX 
-
gabitoo88
tag
Sziasztok valaki tudna nekem ajánlani FAJS scenery-t FS2004 alá?
-
gabitoo88
tag
Sziasztok
4 hét után tegnap meg ma mepróbáltam egy EGLL-LHBP útvonalat repülni de EDDF felett másodjára is kifagy!Valaki valamilyen ötlet?FS9 és WIN7 azt írja ki a win hogy az FS működése leállt elég idegesítő az ilyen :S -
gabitoo88
tag
Kicsit mintha kihalt lenne a topik.
-
gabitoo88
tag
NEm tudja senki sem hogyha ráhangolom FSinnben a rádiót a UNICOM frekire akkor miért nem látja senki sem hogy írok?
-
gabitoo88
tag
De azért ha gondoljátok repülhettek velem!!!

Hunfatal: -A kapitány elaludt le fogunk zuhanni!Korcsi vezesd el a gépet!
Korcsi: -Én nem tudom sajna csak a METAR dekódoláshoz értek!
Geryson: -Engedjétek akkor ide a nagyöreget!
gabitoo88: -Csak egy pillanatra aludtam el!

Meg ehhez hasonlókat venne fel a feketedoboz

-
gabitoo88
tag
Korcsival épp repülünk Montrealba na de annyi bajom van a repüléssel hogy Squawkbox felcsatlakozik de nem látok egy repülőt sem!:S Az AI trafficot pedig az előbb behozta!Valaki valami infót?
-
gabitoo88
tag
Boldog új évet mindenkinek!!!
-
gabitoo88
tag
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!!!!
-
gabitoo88
tag
Hová tűnt mindenki? Ma láttam a sarki fényt!
-
gabitoo88
tag
Látom kicsit felpörgött a totyik

-
gabitoo88
tag
Az miért van hogy a repülőn az óra elcsúszik a normális időtől? kb 4-5 percet!
-
gabitoo88
tag
Kábeltv Internet Telefon bekötések!Csak az a baj hogy szegeden vagyok hétközben a gépet meg nem akarom mindig cűgölni!Most rátettem Netbookra az FS9-et majd kíváncsi leszek rá hogy kiegészítőkkel hogy fut!Bár repülőkön meg 1-2 reptéren kívül nem akarom telipakolni!Így is örülök hogy legalább fut!
-
gabitoo88
tag
Lassan vissza kellene térnem repülni csak meló mellett nem sok időm jut rá!:S
-
gabitoo88
tag
Lenne amúgy egy kérdésem! Felraktam a Contrails Pro nevű kiegészítőt és azóta a gépemnek nincs kondenzcsíkja!!!

-
gabitoo88
tag
Megragadtam PHNL-en a világkörüli repülésem közepette remélem 2-3 nap és újra Ferihegyen landolok

-
gabitoo88
tag
Na akkor hogy maradjunk a témánál!Valaki nem tud jól működő A380-as gépet ajánlani nekem?!Szigorúan Fs2004re!!!Vagy FS9-re is jó

-
gabitoo88
tag
Sziasztok ez itt még az FS fóruma?

-
gabitoo88
tag
válasz
Gizmo94
üzenetére
Az is igaz bár a múltkori utunkon amikor mentünk KSEA-be akkor megszenvedtem én is!Mikor teljes képernyőre akartam váltani hogy 1-2 screenshot-ot csináljak fekete lett minden hang volt de kuke és így a kb 10 órás utunk második izgalmas része kiesett utánna már hiába próbáltam leszállni az nem volt olyan!

-
gabitoo88
tag
Na akkor hogy valamennyire tisztább legyen a helyzet!Eddig úgy néz ki hogy jön öcsém is és egy EGLL KSEA utat repülünk!Szombaton valamikor délután környékén!Tettem egy olyan javaslatot is hogy Keleti irányba repüljünk ahol ugye naplemente meg sok hasonló érdekes dolog történik!
-
gabitoo88
tag
Hehe holnap nekem is vizsgám lesz utánna meg mostmár tényleg repülhetnénk egy online long hault!Korcsi kolléga benne van eddig meg öcsémet is ráveszem az addig már 3!Úgyhogy bátor és időben gazdag vállalkozókat várunk!
-
gabitoo88
tag
Én egy Saitek Cyborg EVO Wirelessel tolom és mit ne mondjak nekem tökéletesen elég

-
gabitoo88
tag
Sziasztok ha mondjuk egy Pápa Kabul utat akarok lerepülni?Azt is IFR alapján kell vagy elég mondjuk VORról VORra? Katonai repülővel gondolom amiben nincs FMC!
-
gabitoo88
tag
Sziasztok FSX-hez milyen procit ajánlanátok nekem?775-ös kellene!Videókártyám 4870 512mb!Q6600-as széria esetleg?Vagy Q8200?Vagy inkább Q9XXX?
-
gabitoo88
tag
Lassan már csak Londonba leszel kollega!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabitoo88
tag
-
gabitoo88
tag
Amint ígértem a mai KJFK-LHBP utamról pár kép!
Délelőtt 10óra óta úton voltam!Volt 1 fagyás is az FS-ben főleg miután beértem Európába! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabitoo88
tag
Épp most indultam KFJK-ről LHBP-re!Igaz már amerika felett meghaltak a fékszárnyaim!
Remélem azért nem lesz több bajom!Majd rakom fel a képeket! -
gabitoo88
tag
Szeretném megkérdezni hogy mondjuk egy LHBP KJFK útvonalat hogyan kell megtervezni!Hogyan kell NAT-ot repülni pl meg hasonlók akik mondjuk Online szeretnének óceán átrepülést végigcsinálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem a Wireless van belőle