- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
Nem tapasztaltam ilyet, pedig szinte csak C172vel repülök. Nézd meg, hogy nincs-e valami segítség bekapcsolva, ami bekavar, több ismerősömnél is taxi problémákat okozott valamelyik, kikapcsolva őket ment nekik rendesen.
Replay nincs még, egy Q&A-n azt válaszolták, hogy jelenleg nem foglalkoznak vele, de később szeretnék megcsinálni.
Mire gondolsz saját lehetőség alatt? Én screenshotra a Geforce Experience-t használom, videóra pedig OBS-t, nincs natív megoldás rá.@lanszelot
Nem tudom, mikor indítottad el utoljára, de nálam semmilyen update nincs, elvileg a héten jön majd a japán kontent + pár bugfix. Ha a patch2 óta nem játszottál, akkor az abban lévő javítás kavarhat be.
A TM pedig legalább nem ad el olyat, ami nincs raktáron. Logitechtől vettem közvetlenül a yoke-ot úgy, hogy naponta többször néztem az oldalt, mikor lesz elérhető. Egyszer az volt, de a kosárba már nem tudtam berakni, másnap viszont sikerült, végigmentem a procedúrán, a végén paypallal ki is fizettem, zárolták is az összeget, viszont azóta sincs semmi hír, pedig ez 15. este volt, ami 16-i rendelésnek számít. A fórumon annyit írtak még tavasszal, hogy akár 10 nap is lehet a rendelések feldolgozása, de nekem már 11 napja a pénzemen ülnek és annyi infót se kaptam, hogy nyugodj meg te paraszt, majd megy, nem felejtettünk el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest