Új hozzászólás Aktív témák

• lo_jo

senior tag

válasz lanszelot #16829 üzenetére

De, driftel, csak más játék nem érzékeny rá ennyire. Nekem is így kezdte, akkor FSX-ben volt ugyanez a jelenség, közben egy rakat játékban semmi baja nem volt. Windowsban a kalibrálásnál a számokat kiíratva látszott is, azóta csak rosszabb lett, de még mindig nem érződik más játékban.

Megjelenés előtt letöltöttem a store-ból a 990 megás adagot, 0:00-kor beengedett és 1:50-re letöltötte a 91gb kontentet. Minden indításkor checking for updates, de nem talál és nem telepít semmit. Ez egy ismert bug, elvileg egy héten belül jön a patch, ami javítja, de ha a játék elindul, nincs vele gond. Van, akinek mindig le akarja tölteni újra a 91 gigát, többnyire azoknak, akiknek non-ascii karakter van a win felhasználójában, magyarul ékezetes. Ezt is javítja a patch.

A fékszárnyat írták korábban, a két bumper engedi ki és húzza be. Alapból teljesen behúzva indul, látszik is, amikor jobbra-balra kell nézni, hogy nincsenek kiengedve (2:10-nél pl), amikor lenézel a yoke-ra, akkor is még be vannak húzva (3:43), a rudder magyarázásánál is még mindig 0 fokon állnak (5:11), amikor külső nézetre váltasz, akkor viszont már ki van engedve. Így arra tippelnék, hogy amikor a triggert kellett volna nyomni, megnyomtad a bumpert, de arra nem reagált, úgyhogy megnyomtad a helyes triggert. Innentől viszont folyamatosan kint van, így nem könnyű gyorsulni, mert a fékszárny megváltoztatja a szárny profilját, több felhajtóerőt generál, de cserébe lassítja is a gépet.

Szerintem a beállításokban a sensitivity-t húzd le egy kicsit és próbáld újra, akkor lesz jó, ha nem rángatsz ekkorákat a gépen, hogy még a szélzaj is irtózatosan megnő. Szép finom, folyamatos mozgás a cél, amit tény, hogy alap érzékenységgel nem könnyű egy kontrollerrel. Ja és növelj a deadzone-on addig, amíg alap állapotban mindent elengedve a fehér pötty nincs a legalsó vízszintes vonalon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés