Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sheep

addikt

válasz wollnerd #16076 üzenetére

Ha nincs nagyon helyed akkor kérdőjeles a pedál. Nekem is saitek van, most lemértem, 40 cm a szélessége és 31 a hossza, viszont nálam le is van csavarozva hogy ne csússzon el. ha viszont állandóan cserélgetni kell az macerás lehet a kábelek miatt is. Sajnos a rudderek elég szélesek. Ebben az esetben inkább használnék egy csavarható botot, mint az X 52.
    (érdekes hogy nekem is van egy T16000m és nekem is tönkrement pár hónap után, nem érzékelte a csavarást. Emellett van még egy ffb-s Microsoft Sidewinder is, jó régi de még mindig tökéletesen működik)
    A Thrustmasternek is van egy pedálja, ránézésre lehet az kicsit kisebb:
    [link]

@bazccka:
    nem vbk-m van, de ha tényleg jó cuccot akarsz akkor a Warthogról lebeszélnélek, a gimballos -rugós mechanikája miatt nem lehet vele finoman repülni, és ennyiért vannak jobb ajánlatok is, pl. mint amit írtál a VBK. Én is pont emiatt lecseréltem a Warthog mechanikáját, vettem egy Virpil base-t hozzá ami kompatibilis a joyyal, azzal sokkal pontosabban lehet repülni. Szerintem a VBK-val jobban jársz, Warthogot csak akkor vegyél ha a gázkarral együtt jó áron be tudod szerezni.

Új hozzászólás Aktív témák