Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Tegnap este megerőszakoltam magam és kipróbáltam a demót... :-O Hát azta...
FSX után megdöbbentő (default reptér és gépek). Az, hogy és ahogy kezeli a Saitek paneleimet már alapból állejtős (minden sokkal folyamatosabb, a multipanelen az autopilot visszajelzés is besza-behu), ahogy fut, az megintcsak (közben én is picit lökdöstem a gépem, úgyhogy most i7-3770+16gb+GTX1080). Nagyon jó ez a progi, nagyon tetszik. Mennyire jó az alap európai rész? FSX-hez megvettem a GREX-et, úgyhogy ott legalább az utak és vizek szépek, ,,pontosabbak'', ehhez képest milyen az X-plane ide vonatkozó része? A kezelés nem annyira tetszik, de így, hogy a paneleket és a yoke+pedált használom vele, nem is annyira zavar, mert nem kell billentyűzni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs