Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
jozsi252
üzenetére
Azt olvastam, hogy amíg csak natív Saitek volt az X52 (és Pro), addig voltak igazán ócskák. Amikor felkarolta őket a Logitech, akkor sokat változtattak a hardveren és sokkal jobbak lettek. Nem saját tapasztalat, nekem X52 simám volt anno (volt is baj vele bőven), aztán rögtön jött a Yoke (az is f@s). Most a második T16000 FCS-t nyúzom (a Yoke és a panel hegyek mellett...), ez most (még?) jó

-
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Van időm, a szimulátoros szobámban meg 30 fok van
Még Elite-ezni sem tudok bemenni
A mobilklímát nem sikerült bekötni, így várok az enyhülésre 
-
wolruf
őstag
Megvárom, míg mindenki kitapasztalja a bakikat, majd utána beleugrok ;-)
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Megírtam, komolyan gondolom, a budai motorosok ne jöjjenek. Vagy tagadják le, hogy budaiak
Vagy mittudomén.A lényeg, ha valaki meg szeretne nézni Saitek szettet, esetleg a 16000m-et működés közben (netán kipróbálni Rift S-sel a szerencsétlenkedést
) , akkor tényleg szívesen megmutatom én is. Nekem bejött a Saitek, de !figyelem! GAGYI. Kár szépíteni. Fröccsöntött hatás nagyon és érzésre is eléggé az. Nem bántam meg, mert ,,olcsó'' yoke megoldás, de azért érezhető, hogy kihasználták az olcsóság lehetőségét. A másik meg a bele... kellett javítanom már (minő meglepő) és ami belül van, az mindben ócska (szinte). Ezt (sajnos) el kell fogadni. Hihetetlen nagy pluszt ad élményben, de amikor összetákolom a szettet, mindig bennem van az a ... ejnyeno ... érzés 
-
wolruf
őstag
válasz
wollnerd
üzenetére
A megoldás: mindenből vegyél egyet. Nem szabad ezt elaprózni
A végén én is úgy álltam össze, hogy van a Saitek Yoke, az összes panel, pedálok, plusz egy throttle quadrant, aztán Elite mérgezést kaptam és bejött egy Hotas X, majd ment is a levesbe és lett helyette T16000M system
Ha gondolod, gyere át (ha pesti vagy), próbáld ki 
-
wolruf
őstag
válasz
Razor18
üzenetére
Nem a VR hányingerrel van baj, az már nem nagyon lép fel (viccelsz, horizon lock nélküli Elite Dangerous SRV-n edződtem
), hanem a borzasztó szaggatások miatt, amikor a ,,talaj akad'', de minden más vígan mozog (pl műszerfal, stb...). Szóval ezért keresném a combosabb irányt, csak nem tudom, mifelé célszerűbb combozni 
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Az RTX SLI még jól is hangozhatna, de... De. Az a baj vele, hogy izomból mindent cserélnem kéne hozzá, mindent egybevetve pedig valahol azért overkill, ráadásul borzalmasan drága is (új architektúra alaplappal, CPU-val, 2 méregdrága GPU). Ez az irány nem feküdne, nem szeretnék ekkorát ugrani. Alapvetően az érdekelne, megéri-e a koros, de rendkívül erős konfigomat ráncfelvarrni, vagy még nem tartunk ott új generációval.
-
wolruf
őstag
Népek, agyalok gépfejlesztésen, de sehol sem találtam értelmes infót. Jelenleg még nincs 2020-as FS, így maradjunk az X-plane és FSX szinten

Most 3770 (nem K) i7-esem van 16 GB DDR3-mal. Váltanék esetleg valami AMD irányba, amin agyalok, az pl. 3600-as Ryzen szintén 16 GB DDR4-gyel. Van ennek értelme? Nyernék rajta valamit/eleget? Annyira ellentmondásosak az infók, hogy nem tudom beleöljek-e soktízezret egy cserébe, ha az valójában nem adna többet (vidikari amúgy 1080 GTX).
VR alatt az biztos, hogy az X-plane csuklik nem kicsit, akárhogy állítgatom, a jelenlegi konfigom ehhez valószínű már kevés.
Köszönöm előre a tippeket
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Volt egy Acer Mixed Reality, de miutàn háromszor cserélték és mind pixelhibás volt, money back. Most egy Oculus Rift S jött meg csütörtökön, eddig nagyon tetszik. Nem OLED, de hatalmas a változás a WMR-hez képest. Kíváncsi lettem volna egy Samsung Odyssey+-ra, de az nem jött össze.
A gép pedig 3770, 16GB DDR3, GTX1080, minden SSD-n. -
wolruf
őstag
Kipróbáltam VR-ben gyorsan az X-plane-t, hát egész más világ már megint. Kb. amekkora ugrás volt a panelek használata monitorral, annyira durva érzés ,,benne ülni'' a gépben. Bár fura, hogy most semmi sem áll kézre, a motion kontrollerekkel tudok csak operálni a fülkében (meg a yoke-kal), de nagyon állat. Lesz még mit finomhangolnom, mert néha-néha erősen beszaggat, de jó lesz ez, érzem

-
wolruf
őstag
válasz
nyaflaty
üzenetére
Dícsérik nagyon, aki már kézhez kapta, imádja. A Throttle még várat magára, pedált sem tudják, hogy mikor/mi/hogy. Európában az aerosoft forgalmazza, már kaptak is készletet. A Saitek egy fos
Legalábbis ha az ember igényes. Az enyém is lötyög, pontatlan, ... fos. Nem akarom bántani, mert azért drága volt, de ahhoz képest nem egy minőségi cucc 
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
-
wolruf
őstag
Steamen akciós az X-plane 11. Azt hiszem a demo után beruházok

[link] -
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Tegnap este megerőszakoltam magam és kipróbáltam a demót... :-O Hát azta...
FSX után megdöbbentő (default reptér és gépek). Az, hogy és ahogy kezeli a Saitek paneleimet már alapból állejtős (minden sokkal folyamatosabb, a multipanelen az autopilot visszajelzés is besza-behu), ahogy fut, az megintcsak (közben én is picit lökdöstem a gépem, úgyhogy most i7-3770+16gb+GTX1080). Nagyon jó ez a progi, nagyon tetszik. Mennyire jó az alap európai rész? FSX-hez megvettem a GREX-et, úgyhogy ott legalább az utak és vizek szépek, ,,pontosabbak'', ehhez képest milyen az X-plane ide vonatkozó része? A kezelés nem annyira tetszik, de így, hogy a paneleket és a yoke+pedált használom vele, nem is annyira zavar, mert nem kell billentyűzni
-
wolruf
őstag
Engem még mindig az Elite Dangerous szippant...
Amikor azt hiszem, hogy jó, most elég egy picit, találok valamit, amivel elütök újra úgy... hááát... 1-2-3 (HETET) 
Várom az új FS-t, hátha visszaköveteli a szabad perceimet
-
wolruf
őstag
válasz
Hedgehog9780
üzenetére
Ügyfélszolgálaton dolgozom, pont most volt ordító ügyfél (nem cégünkhöz tartozó problémával, amin még így is próbáltam segíteni), hogy mi az, hogy nem válaszoltam neki 1 órán belül (előtte volt 5 levélváltás, melyek között 10-15 perc telt el)... No comment
Revolut 2 napig nem válaszolt, az egyik fejlesztő, akivel meg nekem van gondom, még válaszra sem méltatott. Nem minden support ugyanolyan 
-
wolruf
őstag
válasz
Hedgehog9780
üzenetére
Nekem vannak ezek (is)
Meg az összes panel
Jópofa cuccok, Airbus esetén kevésbé reális 
De nost már van Thrustmaster T16000m fcs-em is, az jó lesz buszozni
(most Elite-hez jó
) -
wolruf
őstag
válasz
wolruf
üzenetére
No, kipróbáltam tegnap, full fáradtan VR-ben a Flyinside pluginját és ,,saját'' szimulátorát. A Plugin FSX:SE-hez jó volt, kb. 3/4 óra szenvedés után shift+delete-tel búcsúztam tőle (beindult, beállítottam mindent, majd hanyattvágódva elszállt mindig). Feltettem a szimulátorukat, ami 7 perc/session trialt biztosít. Ez egy fél iskolakörig elég is volt, ami ebből az egészből elég is volt
Yoke-kal még so-so lenne, de akkor nem tudok kapcsolgatni. A VR kontrollerekkel hadonászni pedig ebben nem olyan nagy élvezet. A yoke mozgatása kb. csavarással menne (csuklómodulatokkal), valamint hogy nem valódi valamit fogok meg, itt számomra nem volt nagy élmény. Utasként még csak-csak jó lehetne, de így, hogy ezt nekem kellene irányítani és mindent kapcsolgatni, a jelen korban szerintem nem reális (annyira nem pontos). Az egyetlen nagy dolog az volt, hogy tényleg tudtamnézelődni a fülkében, ez vicces. Marad az Elite Dangerous, hiába sci-fi, VR-ben az adja igazán vissza az élményt szimulátor fronton 
-
wolruf
őstag
Próbálta már valaki a VR modot FSX-hez? Este (vagy valamelyik este
) megnézem majd, de kíváncsi vagyok, más is volt-e kíváncsi 
-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
pepe75
üzenetére
Én most a VR felé kacsintgatok ezerrel, de sajnos a Mixed Reality headseteket előbb kipróbálnám, mintsem anélkül vegyem meg. Elvileg FSX-re is lehet varázsolni VR módot, bár egy utasszállítót nem, de kisebb gépet el HOTAS-oznék

Amúgy a VR inkább az Elite Dangerous miatt van kilátásban, ott azért nagyot fog ütni.
-
wolruf
őstag
válasz
RCH663
üzenetére
Pont megjött a T.flight Hotas One-om, Saitek pedál nekem is ott figyel (azt nem pakoltam el, csak az összes többi panelt
), én az emelkedés/süllyedést fogom szerintem pedálra rakni (a T.Flight-nak van a gázkaron is egy analóg rudder, ami külön van, úgyhogy azt lehet az oldalazásra állítani
). Jó lesz ez, már várom 
Örülök, hogy más is kocka
-
wolruf
őstag
Elkorcsosultam
Rendeltem egy T.Flight Hotas One-t az Elite miatt, így viszont majd fogok tudni harcimarcikat is próbálni az FSX-ben
Hajdanában sok-sok évvel ezelőtt volt már egy X52-es HOTAS-om, kíváncsi leszek, ez a low-cost milyen lesz. -
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Ez most gonosz volt... Azért, mert én még XT-n nyomom az FS-t Hercules monitorral, már nekem is 64 bites a DOSom. Ráadásul már nem piros színű vidikarim van. Az Atari XE meg eddig sem 32 bites drivert használt :-/

Amúgy valóban, 1050Ti és 16GB-tal egy i7-es, szóval ez a dolog nem annyira érint (sőt, én már 128, mit 128... 256 bites Windowst használok
). Viszont köszönöm a rám gondolást 
-
wolruf
őstag
Nekem csak október 7 lenne jó.
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Most akkó' nem értem... Vigyem el a konzolt, hogy minőséget is lássatok, vagy hogy jön ez ide?!
Sarcasm off 
Én benne lennék, mennék megkukucskálni, máskor úgysem jutok el, nomeg olyankor olyan jókat lehet röhögni a társaságon. Nem a szakmaiatlanságon, hanem hogy néha idijóták vagytok jó értelemben

-
wolruf
őstag
-
wolruf
őstag
válasz
wolruf
üzenetére
Összeállt a dolog, nekem VFR-re nagyon tetszik az Ultimate X
Saját utcánk is megtaláltam, az utak, vízrajz egyszerűen remek a defaulthoz képest. Most már csak repülni kell.Közben sikerül(t) beszereznem egy Saitek Backlit Instrument Panelt is, azt hiszem teljes lett a szettem

-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Nem, úgy tűnik valami nagyobb kalamajka van, úgyhogy inkább újrahúzok mindent (még nem nagy varázslat ez, nomeg a sceneryben kikapcsolás nem vezetette eredményre, törlés sem
). Nem tudtam, hogy akkor is akadnak, ha nem átfedő területről szólnak (ORBX-ből csak a demo Izlandot tettem fel), lehet, hogy inkább ez a freemeshx okozta a gondot. Mindegy, nem építünk várat az ürülékből
Kezdem tiszta lappal 
Ragaszkodni csak annyira ragaszkodom, hogy ezt megvettem, így ha már pénzt adtam érte, akkor használom.
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Köszönöm!

Közben ide-oda nézegettem, feltettem az Izland demót kipróbálni, hogy na mégis mit, merre, miért, majd a vége az Ultimate Terrain X Eu v2.1 megásárlása lett... Hátőőőő... Persze, lehet hogy ezzel is ráfutottam, mert bár előtte/alatta/mellette feltettem a Freemeshx-et is (aztán töröltem is), most igencsak trágya lett az FSX-em
Eltűnt kb. minden textúra kishazánkról, az autogen megbolondult, a shader felborult, stb, stb... Ma este egy újratelepítés lesz, még úgyse nagyon laktam be újra a konfigot. Azt a néhány csillió kiosztást a Saitek paneleken meg majd újratákolom

-
wolruf
őstag
Urak! Elkezdenék megint repkedni, kérdésem lenne valós tapasztalatról (Magyarország területéről is). Megéri az Ultimate Terrain X - Europe V2.0?
Megvenném az FSX SE-mhez, de... de
Mennyire fogja vissza ez a scenery csomag a rendszert (i7-3770, 16GB, GTX1050TI, SSD)? Mennyire használható a magyarországi része? Javít annyit, hogy megérje beruházni rá? Nem szeretnék csak Magyarországot venni, mert sokat repülnék Airbus-szal is, így inkább minden egybent, ha nem is olyan tökéletes mindenhol. Köszönöm 
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Istenem, hát nem hiszem el... Először amiatt csesztetsz, hogy G1000-es csak az igazi repülőmben van (nem, nem mutatok képet, bibííí :-P ), másodszor pedig a maci alatt az alakomat érted?! Hát már személyeskedünk is?!
Harmadik pedig... Szóval az FSW igen gyorsan takarodott le az SSD-mről. Ha egyszer valami használható lesz belőle, majd a Steam emlékszik rá, hogy volt egy ilyen döccenő az életemben és újra felteszem, de inkább ment vissza az FSX:SE
Egy élmény újra (addonokkal kiegészítve) azzal mókázni. Tény, ami tény, ennyi idő alatt mindent elfelejtettem, szóval először csak néztem ki a fejemből, és mint egyszeri kezdő, default runwayről nyélgázzal felszálltam és rángattam a yoke-ot. Érdekes profilja lett az iskolakörömnek
Vissza kell szokni, már semmire sem emlékszem. Ha most feltenném újra az Airbus X Extendedet is, lehet, hogy még sírnék is 
Szóval köll az idő (nem, nem lett több
)Viszont népek! Nincs megint affinitás egy szimulátorközpontos összejövetelre? Tudtam régen egy helyet, dehát olyan zsúfolt manapság... ;-)
-
wolruf
őstag
válasz
LWhite
üzenetére
Feltettem a Flight Sim Worldot (akciósosan megvettem nemrég), mert már az is kezeli jól a paneleket. Végülis kezeli, de ingerszegény fos (számomra
). Szóval ment vissza az FSX:SE az addonokkal. És kb. idáig jutottam, utána a gyerekek úgy döntöttek, apa eleget "játszott" 
-
wolruf
őstag
válasz
aviator
üzenetére
Nekem is X52 volt meg jo regen, aztan lett a Pro Flight Yoke, pedalok, rahedli panel, plusz gazkarok, ugyhogy lehet lapatolni ebbe a mokaba a penzt
Amugy a Pro a radio infot is ki tudja irni a gazkar aljara, neha jopofa lehet. En szeretem ezt a paneleimen latni. Ad hozza nemi pluszt. -
wolruf
őstag
Hmmm :-/
Meg egy Flight School? :-/
Flight Sim World -
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Én (mint általában) benne lennék.
-
wolruf
őstag
Volt már?

-
wolruf
őstag
Amúgy hogy érted, hogy a kijelzőn lehetne turbózni? Már így is igencsak sok dolgot mutat ahhoz képest, hogy kvarcjáték
Vannak rajta madarak, hegyek, mindenféle jópofa izé. Nomeg ahogy elnéztem, valami 89-es dolog lehetett, max. újra kiadták. Az utolsó ,,leírás'', amit találtam róla, az is 2000-es, úgyhogy ezen nagyon már nem fejlesztenek 
-
wolruf
őstag
Picit off, de ma szereztem egy jópofa dolgot, amihez hasonlót még sohasem láttam. Civil repülőgépszimulátor-kvarcjáték
A cél felszállni, hegyeken, viharokon és légörvényeken keresztül eljutni a célhoz, majd ott leszállni. Nem valami nagy dolog, de nekem rettenetesen tetszik. Csipog, pittyeg, REZEG!!!, csinál mindent
Dőlésszöget jelez, minden túrót. Hatalmas poén
Szerintem. Gondoltam, talán ti értékelitek, mert én imádom az ismerőseim pedig kicsit kettyósnak néznek miatta 
Hát ő az:

Csináltam olyan képet is, amin látszanak a szegmensek is.
Ja, igen... van benne nappali, éjszakai repülés, esős vagy napos idő. Nagyon komoly. -
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
no és ha valakinek láza van? Azzal nem számol? Igazán figyelhettek volna a részletekre
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Nem árban van igazán messze, hanem lehetőségben
Ez egy Fujitsu gép lett, eléggé szűkös bővítési lehetőséggel. Mivel nincs semmilyen vidikari tápcsatlakozása és a tápja nem cserélhető, ezért marad valami olyan, ami csak a slotról is megelégszik delejjel. Itt pedig szűkös a használható kínálat. Marad a 1050 vagy a 1050 ti
Mivel 1680x1050-nél nagyobb felbontásra egyelőre úgy sem lenne használva, nem kéne erősebb sem. Semmi ,,új'' programot nem használok, a többihez meg elég lesz. Pár évig biztosan kihúzom vele, most néztem, hogy a korábbi konfigom alapjai már több, mint 8 évesek 
-
wolruf
őstag
válasz
wolruf
üzenetére
Hadd büszkélkedjek
A sors furcsa fintora, hogy lett egy új gépem hipp-hopp (na jó, ez is 3 éves), ami végre már majdnem jó up-to-date
Proci i7-3770, 16 GB DDR3 memória. A vidikari érdekes kérdés, mert most csak egy vicces GT630 van benne (egy Fujitsu gép, de ajándék lónak..., főleg ilyennek
). Most a régi vasam eladásával próbálok új VGA-t bezsákolni, nagyjából a 1050Ti-vel szemezek. Ahogy tecső videókat elnéztem, ezen azért már kellemes lesz akár az általam max felbontásban (1680x1050+1366x768) repkedni. Mivel tegnap esett be a dobozka, most még csak távolról telepítem, de az FSX már kúszik le a steam-ről 
-
wolruf
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Igencsak grat, megérdemeltétek

Az meg külön öröm, hogy anno a ,,készülésbe'' is beleláthattunk, azt hiszem ha ti nem vagytok, sosem látok hasonlót
További rengeteg sikereket kívánok nektek, magamnak meg azt, hogy építsetek egyet valamelyik szobámba
Nem kell ilyen komoly, nekem nem kell rá engedély, jó lesz valami egyszerűbb. Köszi! 
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Egy akkora viskóban inkább már indoor rc-znék, nem holmi stimulátorokkal vacakolnék. Építenék alá szép scenery-t makettekből és FPV-ben csapatnám. Lehetőség szerint teljes telemetriával, mert nehommá' ne. Majdnem, mint a régi statikus szimulátorokkal, ahol a kamera csapatott a táj fölött a pityóka meg nézte a videómonitortechnikán
Na jó, ébresztő, vissza a gyárba 
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Ez most övön aluli volt
Én is 5 évre tervezek... De amit én eltervezek, azt elviszi az államgyerek
Ezért szeretnék most csak videokártyát upgradelni. A többi még elég (és amúgy sem bővíthető
). A GTA V-höz (pfff, eretnek...
) kéne egy min. 2 GB VRAM-os izé. A többit már aláépítettem nekem megfelelő szintűre. A második monitorom úgyis csak műszer, a Saitek panelek meg elvannak a mostani konfiggal is, így 1680x1050-ben össze tudok hozni olyan beállítást, ami számomra remek. No nem mondom, néha elszontyolodok a brutál beállítású és scenery-kkel megpakolt youtube videókon, de először legyen saját ház szimulátorszobával, mert a panel az biza' nem ideális fészek ehhez
Számomra legalábbis 
-
wolruf
őstag
Dovetail Games info a facebookon:
"Earlier this year, we announced the development of our new flight simulator, which generated an incredible amount of excitement in the community. We would like to thank you all for the tremendous amount of interest and support we have received so far.
Based on your feedback, we have been focusing on three key areas: visuals, performance and experience, all of which are instrumental to the hobby. In order to further enhance these areas, we have made the decision to postpone the release of this project.
In the meantime, we expect to have a detailed development update for you in the New Year. As a team, we are incredibly excited to share what we have been up to! Until then, we hope you have a fantastic holiday season and look forward to making 2017 a great year for flight simulation.
Dovetail Games Flight Sim Team"Nos, nagy szavak egy 6 éves szájból...
Majd jól meglátjuk 
-
wolruf
őstag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nos, ettől ne félj, mert ez egy csúcs logitech volt anno (digitális, stb, stb...). Nemrég találtam meg dobozában a régi lakásban, gondoltam elhozom
Most meg csak a helyet foglalja. Feltettem ide apróba fillérekért, hogy akár gyűjtőnek is jó lehet, de nem repültek rá 
-
wolruf
őstag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Nem. Nevetni fogsz, én speciel (használtan, de egész jó állapotban) kb. 5000-ért vettem

De ha force sem kell és van egy gameportod (vagy gameport USB átalakítód), adok neked ingyen egy Logitech Wingman Interceptort pesten. -
wolruf
őstag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Hát nézd, én vettem egy force-os Saiteket nemrég használtan pont azért, hogy ne kelljen előbányászni a teljes szettet, ha épp' repkednék kicsit. Nos, azóta sem használtam kb. azt sem, főleg mert a yoke után egy nagyon egyszerű viccnek hat. Helikopterekre egy fokkal jobb, mint a yoke, de repülőkhöz már nem tetszik (max. a Mustanghoz).
-
wolruf
őstag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
eBayen is nézelődj, én volt olyan műszer, amit majdnem ott vettem, de közben kaptam ajándékba

Most a szettemben van a yoke (és a gázkar) még egy gázkar-szett (4 hajtómű jeee
), pedálok, Radio Panel, Switch Panel, Multi Panel, Instrument Panel. Nagyon szeretem 
-
wolruf
őstag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
De jól felmentek az árak :-/ Akkor ez jó befektetés volt

-
wolruf
őstag
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Pedig ez durván jó cucc, az enyém már közel 3 éve áll a szekrényben

Hogy on is legyek, én azt sugallnám, keress ebből használtat, mert nagyon nagy fíling
-
wolruf
őstag
válasz
Cypresss
üzenetére
Nagyon gratula! Valamikor csak be kéne újra nézni hozzátok

Azért volt off amiket írtam, mert alapvetően kb. trollkodásnak minősülne, ha nem tudnám magamról, hogy alapból ilyen idióta vagyok

Holnap egyébként irány Athén, szóval végre repülök újra
Gondoltam talán ebben a topicban valaki értékeli ezt is
Mondanám, hogy vezetek, de félek, a légitársaság nem így gondolja... Azt hiszem holnap (még) meghagyom a képzettséggel rendelkező pilótáknak ezt a hókamókát. Én majd itthon a karosszékben (aminek nincs karja). Tényleg, nem akartok képeket felrakni, hogy ki milyen fizikai szettel repül? Nem kell ide Cypresss féle túlzás, mint pilótafülke meg ilyenek, csak úgy kíváncsiságból, hogy kinél hogy néz ki egy FS-es (vagy P3D-s) szórakozás. Persze ez csak egy ötlet 
-
wolruf
őstag
válasz
Korcsii
üzenetére
Ez valami integrált vidkaris laptop lehet... Első tippem valami GMA vidikaris Core Duo... Talán egy picivel erősebb, de azt nem hiszem, látva hogy a grafika ilyen ergya. Márkára talán Medion... Vagy ESCOM (kicsi help)

Na? Megnyertem az 1 hetes (190 órás) Airbus tanfolyamot a Boeingnél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A mobilklímát nem sikerült bekötni, így várok az enyhülésre