Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
Kbhont
üzenetére
Lehet, de amíg nem tudom, hogy mennyire fog érdekelni, és kipróbálni szeretném, addig nem fogom.
De tudom, hogy ez nézőpont kérdése. Rengeteg progit megvettem amit használok, és jó, sőt még olyat is, ami megy, csak néha reklámot teszki, mert nagyon jó, használom, és megérdemli a fejlesztő. Jelenleg a repszimnél a béka feneke alatt vagyok kettővel, és lehet ott is maradok, bár sok segítséget kaptam innen, amit ezúton is köszönök!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DDR3 PC ram, mennyiségi kedvezmény!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4820 1 hónap garanciával:223000 Fori
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- DDR3L laptop ram, mennyiségi kedvezmény!
- Új Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Független/1Év Apple Gar./p4819 Azonosító:p4819 Vásárlás előtt
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De tudom, hogy ez nézőpont kérdése. Rengeteg progit megvettem amit használok, és jó, sőt még olyat is, ami megy, csak néha reklámot teszki, mert nagyon jó, használom, és megérdemli a fejlesztő. Jelenleg a repszimnél a béka feneke alatt vagyok kettővel, és lehet ott is maradok, bár sok segítséget kaptam innen, amit ezúton is köszönök!!!