Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Nos, elég gyorsak. De a választ nemigazám értem..
"We do not support the default Multiplayer of FSX. The way that it works is to reload the aircraft twice something that, as mentioned in the introduction manual, causes issues like the ones you see. I am sorry to disappoint."
Értem én hogy nem támogatott a multi, de pár héttel ezelőtt kifogástalanul működött.

Haverom gond nélkül csatlakozik az fsopen oldalon lévő bármelyik session-höz, a hiba csak nálam áll fenn, nála semmi gond.A kétszeri betöltést sem értem teljesen, én nem tapasztalom. Persze lehet olyan gyors, hogy szemmel nem tudom követni

Szóval továbbra is megköszönöm, ha van bármi ötletetek.

Ha nincs, marad a teljes reinstall, oprendszerrel együtt - ezt a lehetőséget pár hétig még szívesen hanyagolnám, multizni viszont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Logitech G29 (PS) // Számla // Garancia //
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest