Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

Hát Uraim jelentem rendkívül boldog vagyok és ezt meg szeretném veletek is osztani! Tulajdonképpen karácsony óta, amióta összeraktam végre az új gépet, nem foglalkoztam az FS-el. Egyrészt időm sem volt, másrészt minden más játék és teszt lekötött, harmadrészt herótom volt már előre a sok beállítás miatt.

Jelentem ma mindent beállítottam (azt hiszem), kb. 1 órán át finomítottam, tweakeltem és láss csodát, pattan az FSX sőt úgy gondolom kijelenthetem, hogy az FSX megkapta azt a konfigot, amire elmondható, hogy bírja a max. terhelést (úgy, hogy a proci még nincs húzva, csak alap órajelen megy - ez sajnos még további napok feladata lesz). Kapott egy külső FPS limitert 30 FPS-el, amin ki is van akadva, az überkiller LHBP-n ha kapunál állok, akkor olyan 20-25 FPS, ez alattit még nem mértem. Normál esetben nem is látok 30 FPS alatti eredményt. Catalyst intézi a 16x élsimítást, ilyen szép éleket még soha nem láttam.

Ami még megemlítendő, hogy REX2 Essentials + Overdrive textrúracsomag van fent nem kevesebb, mint 4096x4096-os felhőkkel, azaz ott is minden ki van maxolva. Egyébként rájöttem, hogy baromság az FS beállításoknál a 1 m-es mesh és a 7 cm-es textúra, mert gondolom nincs is ennyire a forrás kidolgozva, javítani sem javít egy idő után és teljesítményben sem érzem, hogy gondot okozna.

A konfigom most egy 4770k, egy Z87 MSI lap és a külön finomság a 16 Gb 2.400 Mhz-s RAM plusz egy überbrutálbestia 6 gigás, dupla GPU-s Radeon 7990. Az ára abnormális, valahol 400 és 450e között állt meg, igazából utána sem számoltam, mert irreális.

Hát az FSX meg így néz ki:

Új hozzászólás Aktív témák