Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Régebben már beszereztem egy FSX-et, fel is tettem, de nem nagyon értettem h mit mivel és hogyan, leírást meg nem nagyon találtam róla, ami szájbarágósan mutatja a dolgokat, hogyan intézzük a le-felszállásokat, hogy tudok pl útvonalat tervezni, h felszállok pl Amszterdam-ban és hol szeretnék landolni és ehhez GPS is segítsen elvezetni, van valahol vmi jó kis leírás ehhez a neten, vagy akár itt fórumban összeszedve, vagy vki tud nekem esetleg segíteni kicsit alapokban, hátha aztán én is fejlesztem magam közben
Illetve amikor feltettem akkor egérrel lehetett irányítani, de ezt szeretném inkább billentyűzettel, vagy joy-al megtenni, ezt hol tudom beállítani?
Előre is köszi a helpet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest