Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
pateszi
üzenetére
Emlékszem, jó 20 évvel ezelőtt az volt valaki, akinek valamilyen TM vagy Gravis joystick lógott a számítógépén
Nem olyan rég (hja, vagy 10 éve
) lett egy TM FF kormányom, nagyon szerettem, azóta is egy ismerősöm használja, atomstabil volt. Elnézve a mai árait a TM egyes termékeinek, ki van csukva, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsák. Én is pateszi véleményén vagyok, egy használt X52 (nem pro) lehet, hogy jobb vásár, mint ez a HOTAS cucc (én a saját X52-met asszem 16-ért adtam el úgy, hogy teljesen újszerű volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Windows 7
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Spórolós topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB Újszerű,Tökéletes Állapotú, Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem olyan rég (hja, vagy 10 éve
) lett egy TM FF kormányom, nagyon szerettem, azóta is egy ismerősöm használja, atomstabil volt. Elnézve a mai árait a TM egyes termékeinek, ki van csukva, hogy ugyanazt a minőséget biztosítsák. Én is pateszi véleményén vagyok, egy használt X52 (nem pro) lehet, hogy jobb vásár, mint ez a HOTAS cucc (én a saját X52-met asszem 16-ért adtam el úgy, hogy teljesen újszerű volt).