Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
Daffni2
üzenetére
Ilyen akkor sincs normál esetben, mert
1. Ha egy particionálatlan eszközre telepíted a W7-t(márpedig egy valóban új/bontatlan SSD-n nem lehet partíció sem, ergo eltolás sem), akkor az kérdés nélkül létrehozza a 100MiB-os rejtett partíciót és onnantól kezdve az eltolás helyes lesz (1MiB egész pontos)
2. 31K-s eltolást csak az XP eszközöl vagy olyan particionáló progi, ami régi és nincs figyelemmel az SSD-re
3. Mint írtam, a Macrium-ban is lett volna lehetőség korrigálni az eltolást klónozáskor...Nem tudom honnan vetted, de ha kéz alól, (pl sokan árulnak 840-est aprón, mert a W8 miatt vették csak meg), akkor az már nem feltétlenül egy vadiúj/érintetlen 840-es.
Szóval ezen nem érdemes "vitatkoznunk", megoldást javasoltam, mindkét módszer(pontosan betartva) garantáltan megoldja a gondot, bár szerencsésebb lett volna előbb kérdezni, aztán cselekedni, akkor most nem kellene plusz köröket futni.

Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alternatív kriptopénzek - Raptoreum bányászat (CPU)
- Automata kávégépek
- Bluetooth hangszórók
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- One mobilszolgáltatások
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest