Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
kisorosz
tag
Sziasztok!
Van egy KINGSTON SV200S3128G SSD, rendszer meghajtó, windows 7 került rá. Az elején még szépen gyorsan ment, viszont most valami baja van
iszonyat lassú. próbáltam rendszert újra tenni rá, de az elején elkezd pörögni , aztán egy helyen megtorpan, és jóformán megáll. Szóval, az elején hozza a sebességet, de egy pár másodperc után meg áll, nem csak a telepítés, próbáltam másolni is rá, de ott is ugyan ezt csinálja. külsővinyóba raktam be, usb3ról másoltam elején mint a villám, aztán harmad tájt (egy 5 GB film) megállt, és nem akart moccani.
Elv legfrissebb firmware van az SSDn, elv. Esetleg valamilyen programmal teszteljem (AS SSD?) vagy mi lehet a probléma? (Ebayről lett véve az SSD, nem tudom, ezeket tudják hamisítani? csak az a bibi, hogy az a elején működött rendesen.)
Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
iszonyat lassú. próbáltam rendszert újra tenni rá, de az elején elkezd pörögni , aztán egy helyen megtorpan, és jóformán megáll. Szóval, az elején hozza a sebességet, de egy pár másodperc után meg áll, nem csak a telepítés, próbáltam másolni is rá, de ott is ugyan ezt csinálja. külsővinyóba raktam be, usb3ról másoltam elején mint a villám, aztán harmad tájt (egy 5 GB film) megállt, és nem akart moccani.