Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Igen, a félreértések elkerülése végett a méltatott alaplapomon
már ment win7 lite is SATA vinyóról gond nélkül. A Win7 driver szinten elég sok mindent felismer, már az XP is ilyen volt főleg régebbi hardverekre vonatkozólag főként, de itt még a driverek telepítéséig sem jutottam. Az megint más kérdés hogy BIOS támogatás 2006-os dátummal kifújt a lapra. Én 2007-ben vettem, szerintem volt annyira stabil a lap hogy nem macerálták feleslegesen. Akkortályt egy jó kis tuning lapnak számított.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már ment win7 lite is SATA vinyóról gond nélkül. A Win7 driver szinten elég sok mindent felismer, már az XP is ilyen volt főleg régebbi hardverekre vonatkozólag főként, de itt még a driverek telepítéséig sem jutottam. Az megint más kérdés hogy BIOS támogatás 2006-os dátummal kifújt a lapra. Én 2007-ben vettem, szerintem volt annyira stabil a lap hogy nem macerálták feleslegesen. Akkortályt egy jó kis tuning lapnak számított.