- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali Fire/SOUL/CD!
Elolvastam ezen írásodat, és úgy érzem majdnem minden tiszta. Szóval szeretném tisztázni:
1. Adott egy Gigabyte EP35-DS3 deszka. Gondolom ezen akkor gigabyte Sata vezérlő van? (hülye kérdés ugyi?
)
2. Lö Samsung SSD 64GB SATA3 MZ-7PC064B/WW. Ez szeretni fogja a gigabyte vezérlőt?
3. Gondot jelent é az, hogy Sata 3 az ESESDÉ, de csak sata 2 van a deszkán (sejtem nem, de azért megkérdezem)
4. Win 7 telepítés után köll e külön HAPCI drájvert telepíteni a deszkához a listából, vagy jó lesz a sima Win7 által telepített?
5. Még valami, aztán békénhagylak: Amikor telepítem a Win 7-et, kell e külön formázással bajlódni, vagy csak eresszem rá azt amit alapból a Win 7 szeretne csinálni? Partícionálni nem akarok.Asszem ennyi, elég lesz rá válaszolni, kicsit láma kérdések tudom, egy csomó mindenről írtál is a cikkben, hát de na. Ilyet még nem csináltam, és fosok.

Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)