Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Aktív témák
-
q8
tag
köszi a tippet, de ezt már csak este olvastam..
amikor írtad már javában úton voltam vele, reggel már túl voltam egy win7 installon, meg a driverek telepitésén, irst is megvolt és nem volt változás...így fogtam a cuccot és visszavittem, hogy esetleg ott letesztelik valami gépben...
először valami ocz octanet ajánlott a srác cserére, de aztán végülis ő beszélte le saját magát (meg engem is) róla..végül visszaadta az árát, én meg itt állok ssd nélkül...(még reggel találtam egy fórumbeírást, és tök ugyanilyen notiban ugyanez a 830-as , ugyanezt csinálta, ott sem találtak(tatok) rá megoldást sajna...) szóval lehet hogy noti csere lesz (ami kevéssé gazdaságos bővítés), vagy utolsó esélyként feldobom a másik ssd-s fórumba, hogy ősrégi sata1-es ich7 vezérlőn melyik ssd hajlandó normálisan működni...és lehet hogy meg is van...(most kicsit keresgéltem, meg tulképp először ezt néztem ki csak 64-esben, csak közben olyan jókat olvastam a samsungról...)
[link]
ha ez sem lesz jó, akkor nem tudom mit teszek...
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs