- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Úgy látszik javult az írás. Bár nem tudom, attól hogy csináltam egy SECURE_ERASE-t a linuxos utility-vel (ahogy a Corsair javasolta firmware update után), vagy attól hogy backup-resotre helyett frissen újrahúztam a Win8-at és most a vele települő driverrel megy (nem a frissebb WHQL-el, ami papíron Win7-hez való, de szerintem az is, amit integráltak...).
Ami viszont most nagyon gyanús nekem az az, hogy az olvasás sok tekintetben kevesebb, mint az írás. IOPS-ban látványosan, de pl. itt most mindenféle 4k-s írás gyorsabb, mint az összes 4k-s olvasás társaik (kivéve a szekvenciális).

Vagy van ezekben az SSD-kben annyi RAM cache, hogy attól nő az IOPS íráskor? Netán a Win8 cachel ilyen okosan...?Holnap lehúzom a HDD-ket és megnézem ACHI módba rakott vezérlővel (most RAID-ban van és volt már olyan balesetem, hogy szétesett a tömb, miután bootolt egyet a Windows egy UEFI konfig reset után nem RAID módban...)
Illetve van ehhez hasonló tesztprogram Linux alá, hogy kizárjam a Windows drivereket is?
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest