- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
hide5
csendes tag
Na!
Kb 1 hetes szívás után kiderült, hogy az OCZ Wertex 3 valami gyári gebasz miatt AHCI módban tényleg nem hajlandó bootolni. Egyszerűen nem látja az alaplap bootolható tárolóként.
Ahogy átálltam IDE módra, megszűnt a probléma. Megszűnt az is, hogy a Win7 eltávolítható meghajtóként jelezte az SSD-t. (egyébként SSD esetén az AHCI mód előnyeit nem látom igyazán)
A gép felgyorsult, az SSD így jól teszi a dolgát!!Külföldi fórumokon azt írják, hogy ne frissitsük a firmware-t, mert gyárilag bag-os.
Ezt nem tudom igazolni, de gyanús, hogy az eladó is óvott a firmware frissítéstől, mivel felnyitja az eddig gyárilag "eldugott" 8 GB-ot, így 128 gigás lesz az SSD, viszont az eldugott 8 giga jól tudja biztosítani a TRIM funkció megfelelő működését.Eddig úgy tudtam, hogy SSD-ben az OCZ király, hát ezért most nem vagyok igazán boldog.

Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs