Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
válasz
Zotya21
üzenetére
A tömörítés magában valóban lassulás de összességében mégsem:
(elméletem)
tegyük fel hogy a háttértár 1sec alatt ír 100mb adatot
ez azt jelenti hogy 100mb-ot 1sec alatt ráírtunk a tárratömörítésnél ez úgy néz ki hogy nem 100mb-ot írunk ki csak mondjuk felét tehát 50mb-ot, igenám de mi azt fél másodperc alatt kiírjuk! Máris kétszer gyorsabb az írás hiszen kevesebb adatot írtunk ki.
Itt jön közbe az hogy ezt tömöríteni kell, ennek az ideje nem mindegy, ha a proci elég gyors akkor gyorsabban megcsinálja mint amennyi időt spórolunk a kiíráson azaz gyorsabb az egész művelet.
Aztán még ott van az a dolog hogy eleve kevesebbet írtunk fel a meghajtóra, több helyünk is lesz!Szerintem ha az a bizonyos sandforce is hasonlót csinál akkor bizony nem lehet lemérni a valós sávszélességét hiszen állandóan változik a kiírt adat tömöríthetősége. Tesztprogik nem tudom milyen adatokat használnak, de ha randomal akkor elméletileg szinte soha nem lesz két egyforma teszteredmény.
Aktív témák
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bontatlan Samsung 870 QVO 1TB SSD
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest