- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Att1la.
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Kifogás mert figyelmeztetett hogy nem lesz bootolható, a régi Nokia 3120c telefonommal és egy 512-es microSD-vel megcsináltam: gép újraindít, boot from usb-hdd, rámentem az FW update-re, megcsinálta, gép kikapcs és vár, bekapcsolás, a rendszer felállt és szólt hogy indítsam újra, újraindít megint feláll a rendszer és lám 2.22fw az SSDLife szerint.
Elvileg nem vesztetem adatot a beállításokat még nem néztem át.Remélem most már jó lesz.
2.11fw volt rajta és ezek voltak a hibák: A meghajtó böngészés közben egyszerűen leállt, és nem működött tovább. Előfordult még olyan hiba is, amely kékhalállal végződőt és a BIOS sem tudta érzékelni az adattárolót, addig ameddig ki nem kapcsoltam a gépet.
Magyarul leválasztotta magát a gépről önállóan.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest